VibraSens Traductor uniaxial de viteză CT 111.01

Traductorul Uniaxial de Viteză CT 111.01 de la Vibrasens este o soluție de precizie pentru monitorizarea vibrațiilor în medii industriale dificile.

Cu tehnologie ©ICP și sursă de curent standardizată de 4 mA, acest senzor izolează perturbațiile electromagnetice și oferă măsurători de încredere prin circuitul de integrare intern. Ideal pentru mașini cu rulmenți și situații în care zgomotul de înaltă frecvență predomina, CT 111.01 asigură detectarea eficientă a vibrațiilor de joasă frecvență.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 111.01-6-2 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)

    Descarca brosura aici

Fiabilitate în Monitorizarea Vibrațiilor Industriale

Traductorul Uniaxial de Viteză CT 111.01 reprezintă un instrument avansat și fiabil proiectat pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor în medii industriale dificile. Cu o construcție robustă și caracteristici tehnologice de vârf, acest dispozitiv este conceput pentru a oferi date vitale despre starea mașinilor rotative.

Cu o tehnologie de transmisie a tensiunii cu 2 fire și o sursă de curent constant de 4 mA, acest traductor asigură măsurători precise și constante. Un aspect distinctiv al acestui model este izolarea eficientă a masei semnalului, care minimizează riscul de interferențe și influențe electrice nedorite.
Ecranul tip Faraday integrat în design-ul său reduce semnificativ sensibilitatea la interferențele electromagnetice (EMC), asigurând astfel date fiabile chiar și în medii industriale cu perturbații electromagnetice.

Designul inovator al modulului de forfecare inelar este esențial pentru evitarea perturbărilor transitorii termice și deformărilor structurale care ar putea afecta măsurătorile.
Cu un sistem electronic optimizat pentru zgomot redus și o compensare eficientă a temperaturii, acest traductor oferă rezultate precise pe întregul interval de temperatură, ceea ce îl face ideal pentru aplicații industriale exigente.

Datorită capacității sale de a atenua semnalele de înaltă frecvență, acest dispozitiv este capabil să ofere măsurători clare și precise ale vibrațiilor de joasă frecvență, esențiale pentru evaluarea corectă a stării echipamentelor.
Cu un corp robust și sigilat ermetic, acest traductor rezistă eficient în medii industriale dure, oferind beneficii pe termen lung pentru întreținerea echipamentelor industriale și optimizând uptime-ul instalațiilor.

Prin includerea produsului CT 111.01 pe platforma IndustrialMAG.ro, Vibrasens demonstrează angajamentul său de a furniza clienților soluții de monitorizare de înaltă calitate, care răspund nevoilor complexe ale industriei moderne și contribuie la optimizarea proceselor industriale și reducerea riscurilor de avarii sau defecțiuni. 
 

 1. Tehnologie de transmisie a tensiunii cu 2 fire și sursă de curent constant de 4 mA pentru măsurători precise și constante.
 2. Izolare eficientă a masei semnalului față de carcasa montată și exterioară, minimizând riscul formării buclelor de masă și influențele electrice nedorite.
 3. Ecran tip Faraday încorporat pentru reducerea semnificativă a sensibilității la interferențele electromagnetice (EMC).
 4. Design inovator al modulului de forfecare inelar pentru evitarea perturbațiilor transitorii termice și deformărilor structurale.
 5. Sistem electronic optimizat pentru zgomot redus, asigurând măsurători precise chiar și în condiții de zgomot ambiental.
 6. Compensare eficientă a temperaturii pentru rezultate precise pe întregul interval de temperatură de operare.
 7. Capacitatea de a atenua semnalele de înaltă frecvență, permitând măsurători clare și precise ale vibrațiilor de joasă frecvență.
 8. Corp robust și sigilat ermetic pentru rezistență în medii industriale dure și protecție împotriva factorilor externi.
 9. Potrivit pentru monitorizarea vibrațiilor mașinilor rotative într-o varietate de aplicații industriale.
 10. Contribuie la prevenirea întreruperilor neașteptate în procesul de producție și la economii în întreținerea și reparațiile echipamentelor industriale.

 

 1. Tip de senzor: Piezovelocimetric
 2. Tehnologie de transmisie a tensiunii: 2 fire
 3. Sursă de curent: 4 mA constant
 4. Tip de semnal: Analogic
 5. Interval de frecvență: Specificat de la frecvențe joase la frecvențe înalte, în funcție de cerințele aplicației
 6. Sensibilitate: Specificată pentru vibrații de joasă frecvență, în conformitate cu standardele industriale
 7. Precizie: Specificată în termeni de eroare maximă admisă în măsurători
 8. Izolare de masă: Da, izolarea eficientă a masei semnalului față de carcasa montată și exterioară
 9. Rezistență la interferențe electromagnetice (EMC): Ecran tip Faraday pentru reducerea sensibilității la EMC
 10. Temperatura de operare: Specificată pentru intervalul de temperatură de la -40°C până la 120°C
 11. Material de construcție: Carcasă robustă, rezistentă la medii industriale dure
 12. Grad de protecție: Sigilat ermetic pentru protecție împotriva factorilor externi, cum ar fi praf, umiditatea și substanțele chimice
 13. Dimensiuni fizice: Conform caracteristicilor generale furnizate, inclusiv dimensiuni hexagonale, înălțime și greutate
 14. Conector: Filet 1/4" 28 UNF pentru instalare și conectare ușoară
 15. Certificări: Posibile certificări de conformitate cu standardele industriale relevante, cum ar fi ISO sau CE

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!