Broadsens Software-ul BroadScan pentru monitorizarea sănătății structurale

BroadScan este un software avansat pentru scanare cu ultrasunete, oferind generare și analiză de forme de undă, comparare între scanări, definire ușoară a parametrilor și suport pentru o gamă largă de senzori digitali. Permite compensarea temperaturii, calculul automat al indicelui de deteriorare și revizuirea istoricului datelor și a evenimentelor de scanare. Un instrument esențial pentru monitorizarea sănătății structurale și gestionarea defectelor.

Cod Produs: C186-9014 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
 


 

 

Scanare cu ultrasunete unică

Software-ul poate genera forme de undă arbitrare de înaltă tensiune, inclusiv undă de miel (gaussian cu 5 vârfuri), gaussian cu 3 vârfuri, formă de undă sinusoidală sau formă de undă definită de utilizator. Răspunsul structural poate fi revizuit pentru fiecare pas de scanare.

 

Analiza scanării multiple

Software-ul BroadScan poate încărca mai multe scanări cu ultrasunete pentru comparare și revizuire. Acest lucru este util pentru a identifica defectele de structură prin compararea datelor istorice cu datele noi una lângă alta.
 

 

Definirea căii de scanare

Frecvența de excitare cu ultrasunete, amplitudinea, senzorul de acționare, senzorul de recepție, punctele de eșantionare, întârzierea achiziției de date pot fi definite cu ușurință pentru fiecare pas de scanare. Mai mulți pași pot fi definiți și adăugați pentru monitorizarea sănătății structurale
 

Compensarea temperaturii și calculul indicelui de daune


Când este cuplat cu senzorul digital de temperatură Broadsens, temperatura mediului este compensată cu algoritmul de compensare a temperaturii brevetat Broadsens. indicele de deteriorare este calculat automat pentru fiecare pas de scanare prin compararea datelor de bază cu datele noi. Curba indicelui de deteriorare este, de asemenea, desenată pentru vizualizare intuitivă
 
 

                                                                                                                                                              
                                                                                                                                                               Afișarea structurii 3D

 


                                               
 

                                   Afișarea structurii 3D fără daune                                                                                                                                                                     Structură 3D cu deteriorare
                                                                                                                                                                  
Software-ul BroadScan poate fi personalizat pentru a afișa o imagine 3D a structurilor                                               Când este detectat un defect structural, software-ul BroadScan poate afișa locația și
clientului (funcție personalizată, nu este inclusă cu versiunea standard). Structura poate                                           dimensiunea deteriorării pe afișajul 3D (funcție personalizată, neinclusă în versiunea
fi rotită pentru o vizualizare intuitivă a stării.                                                                                                                         standard).

                                                                                        

                                                                                                                                                                       Suport pentru alt senzor digital 

     Suport larg pentru senzori
 
Software-ul BroadScan poate suporta Broadsens alți senzori digitali, cum ar fi senzori de temperatură, senzori de umiditate, accelerometre, senzori de tensiune, senzori de distanță, senzori de calitate a aerului și senzori de presiune.

 


 

Revizuirea evenimentelor istorice


Scanarea istoricului și evenimentele de măsurare a senzorului pot fi revizuite din jurnalul de evenimente. Acest lucru este util pentru a verifica starea sistemului și istoricul scanării. Alarmele sau evenimentele de declanșare sunt raportate și aici.
 


 Revizuirea datelor istorice

Datele istorice ale senzorului digital pot fi revizuite din secțiunea cu date istorice. În această secțiune, istoricul scanării cu ultrasunete poate fi revizuit 


 
  1. Generare și analiză a formelor de undă: Permite generarea și analiza formelor de undă de înaltă tensiune, inclusiv forme de undă arbitrare cum ar fi unda de miel, gaussiană cu 5 sau 3 vârfuri, sinusoidală și forme definite de utilizator.
  2. Comparare și revizuire a scanărilor: Oferă posibilitatea de a încărca și compara mai multe scanări cu ultrasunete pentru identificarea și revizuirea defectelor de structură.
  3. Definire ușoară a parametrilor de scanare: Utilizatorii pot defini cu ușurință parametrii de scanare pentru fiecare pas, inclusiv frecvența de excitare, amplitudinea și punctele de eșantionare.
  4. Compensarea temperaturii și calculul indicelui de deteriorare: Software-ul poate compensa temperatura mediului folosind un algoritm brevetat și calculează automat un indice de deteriorare pentru fiecare pas de scanare.
  5. Suport pentru o gamă largă de senzori digitali: Suportă o varietate de senzori digitali, inclusiv senzori de temperatură, umiditate, accelerometre, tensiune, distanță, calitate a aerului și presiune.
  6. Revizuirea istoricului datelor și a evenimentelor de scanare: Utilizatorii pot accesa și revizui istoricul scanărilor și al evenimentelor de măsurare a senzorilor pentru a verifica starea sistemului și istoricul scanării.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!