Broadsens Senzor piezoelectric compact cu ultrasunete BHU500

BHU500 este un traductor cu ultrasunete compact și rezistent, ideal pentru monitorizarea sănătății structurale în medii industriale. Cu un design subțire și o carcasă metalică durabilă, acest traductor piezoelectric este conceput pentru a rezista la impacturi și tensiuni, oferind în același timp capacități precise de transmitere și recepție a undelor ultrasonice. Fiind ușor de instalat și extrem de fiabil, BHU500 este soluția perfectă pentru aplicații rapide și ușoare de cercetare și dezvoltare în domeniul monitorizării structurale.

Cod Produs: C165 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Specificații Tehnice
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici


Traductorul cu ultrasunete din seria BHU500 este un dispozitiv compact și rezistent, proiectat pentru a măsura și detecta diverse forme de undă ultrasonice în aplicații de monitorizare a sănătății structurale (SHM). Cu un design subțire și o carcasă metalică robustă, acest traductor piezoelectric este conceput pentru a rezista la impacturi și tensiuni, fiind ideal pentru instalări în medii dificile.

Cu capacități de transmitere și recepție la frecvențe precise, acesta poate fi utilizat pentru a detecta daune structurale, precum și pentru a monitoriza fisurile și alte modificări în integritatea structurală. Fiind ușor de instalat și extrem de fiabil, acest traductor cu ultrasunete este o soluție eficientă și practică pentru aplicații de cercetare, dezvoltare și monitorizare în domeniul SHM.
De ce să alegeți traductoarele cu ultrasunete din seria BHU

Un traductor piezoelectric poate fi folosit pentru a măsura presiunea, forța, accelerația sau deformarea prin conversia stresului mecanic în sarcină electrică. În aplicațiile de monitorizare a sănătății structurale (SHM), senzorii piezoelectrici pot fi utilizați pentru a genera și recepționa forme de undă ultrasonice, cum ar fi undele de miel, pentru a detecta daune structurale. Un disc traductor piezoelectric este subțire și foarte fragil, ceea ce necesită o grijă suplimentară pentru instalare și ușor de spart. Senzorii cu disc piezoelectric sunt, de asemenea, vulnerabili la impacturi, șocuri și tensiuni. Senzorii piezoelectrici din seria BHU Broadsens sunt protejați cu carcase metalice și fire de prelungire, ultra compacte, care sunt ideale pentru aplicații de monitorizare a sănătății structurale (SHM) precum monitorizarea fisurilor și detectarea daunelor. 
 

 

 
 


Specificațiile traductoarelor cu ultrasunete din seria BHU500

 1. Tehnologie piezoelectrică: Utilizează tehnologia piezoelectrică pentru a măsura presiunea, forța, accelerația sau deformarea prin conversia stresului mecanic în sarcină electrică.
 2. Aplicații variate: Potrivit pentru măsurarea și detectarea diferitelor forme de undă ultrasonice în aplicații de monitorizare a sănătății structurale (SHM).
 3. Compact și rezistent: Designul compact și carcasă metalică robustă fac acest traductor piezoelectric potrivit pentru instalări în medii dificile și rezistente la impacturi.
 4. Rezistență la temperaturi extreme: Funcționează într-un interval larg de temperaturi, de la -55 până la 85 grade Celsius, ceea ce îl face potrivit pentru medii de lucru variate.
 5. Capacități precise de transmitere și recepție: Frecvența de rezonanță specificată asigură o performanță de transmitere și recepție precisă a undelor ultrasonice.
 6. Ușor de instalat: Designul simplu permite o instalare rapidă și ușoară în diferite aplicații.
 7. Fiabilitate și durabilitate: Fiind robust și fiabil, BHU500 este conceput pentru a asigura o funcționare stabilă și de lungă durată în aplicații de monitorizare a sănătății structurale.
 8. Potrivit pentru monitorizarea online: Poate fi legat permanent de o structură pentru monitorizarea online a integrității structurale în timp real.
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!