Broadsens Senzor piezoelectric compact cu ultrasunete BHU200

Traductoarele cu ultrasunete din seria BHU200 sunt soluții compacte și robuste pentru monitorizarea sănătății structurale. Cu tehnologie piezoelectrică avansată, acestea sunt rezistente la condiții extreme și oferă o performanță excelentă în detectarea daunelor structurale. Designul lor compact și dimensiunile reduse facilitează integrarea în diverse aplicații, iar opțiunile variate de conectivitate le fac versatile în utilizare.

Cod Produs: C165-6101 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Specificații Tehnice
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)

Traductoarele cu ultrasunete din seria BHU200 reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru monitorizarea sănătății structurale (SHM) în diverse aplicații de cercetare, dezvoltare și industriale. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a facilita o instalare rapidă și ușoară, asigurând în același timp o performanță excelentă și o durabilitate remarcabilă.

Beneficiind de tehnologie piezoelectrică avansată, aceste traductoare sunt capabile să genereze și să recepționeze forme de undă ultrasonice, inclusiv undele de miel, utilizate pentru detectarea daunelor structurale. Datorită acestui design inovator, acestea sunt ideale pentru aplicații de monitorizare a integrității structurale, precum monitorizarea fisurilor și detectarea altor tipuri de deteriorări.
Un aspect distinctiv al traductoarelor din seria BHU200 este robustețea lor și rezistența la condiții externe dure. Carcasele metalice și cablurile ecranate de înaltă calitate le protejează împotriva impacturilor, șocurilor și altor agenți externi care ar putea afecta funcționarea lor optimă. Această rezistență și durabilitate sporită le fac potrivite pentru medii industriale dificile.

În plus, designul compact și ușor al acestor traductoare permite o integrare simplă în diferite structuri, iar dimensiunile lor reduse îmbunătățesc versatilitatea și adaptabilitatea în diverse aplicații. Indiferent dacă este vorba de monitorizarea sănătății structurale în medii industriale sau de cercetare și dezvoltare, seria BHU200 oferă soluții eficiente și fiabile.

Cu o gamă de opțiuni de conectivitate, inclusiv conectori SMA, M8 sau fir deschis, aceste traductoare sunt concepute pentru a se integra ușor în diverse sisteme de achiziție de date și dispozitive de monitorizare.
Traductoarele cu ultrasunete din seria BHU200 reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută soluții robuste, fiabile și ușor de utilizat în aplicații de monitorizare a sănătății structurale, cercetare și dezvoltare industrială.

 

 
 


Specificațiile traductoarelor cu ultrasunete din seria BHU

 1. Tehnologie piezoelectrică avansată: Beneficiază de tehnologie piezoelectrică de înaltă performanță, care permite generarea și recepționarea formelor de undă ultrasonice necesare pentru detectarea daunelor structurale.
 2. Robust și rezistent: Carcasele metalice și cablurile ecranate de înaltă calitate conferă traductoarelor o rezistență sporită la impacturi, șocuri și alte condiții externe dure, asigurând fiabilitate în medii industriale dificile.
 3. Compact și ușor de instalat: Dimensiunile reduse și designul compact permit o integrare simplă în diverse structuri, facilitând instalarea și utilizarea în diferite aplicații.
 4. Conectivitate flexibilă: Disponibilitatea opțiunilor de conectivitate, inclusiv conectori SMA, M8 sau fir deschis, oferă flexibilitate în integrarea traductoarelor în sistemele de achiziție de date și alte dispozitive de monitorizare.
 5. Performanță precisă: Frecvența de rezonanță de 3MHz pentru măsurarea grosimii asigură o performanță precisă în detecția daunelor structurale și monitorizarea sănătății structurale.
 6. Temperatură de lucru extinsă: Intervalul de temperatură de lucru cuprins între -55 și 85 grade Celsius permite utilizarea într-o gamă largă de medii și aplicații, inclusiv în condiții extreme de temperatură.
 7. Fiabilitate și durabilitate: Construcția solidă și materialele de calitate conferă traductoarelor o durabilitate remarcabilă, reducând necesitatea de întreținere și asigurând o funcționare fiabilă pe termen lung.
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!