Broadsens Senzor de vibrații fără fir SVT-L

Senzorii de vibrații fără fir SVT-L reprezintă o nouă vârf de performanță în tehnologia senzorilor, oferind o gamă extinsă de funcționalități și beneficii. Cu o rază lungă de acțiune, o rată mare de date și o durată de viață a bateriei de neegalat, acești senzori sunt ideali pentru locații cu semnal slab sau interferențe puternice. Integrate perfect cu gateway-urile de calcul marginale ale Broadsens, aceste dispozitive sunt ușor de implementat și oferă o soluție fiabilă pentru monitorizarea vibrațiilor și temperaturii într-o varietate de aplicații industriale și comerciale.
Cod Produs: C607 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Senzorii de vibrații fără fir din seria SVT-L reprezintă o evoluție semnificativă în tehnologia senzorilor, oferind o gamă extinsă de funcționalități și beneficii. Acești senzori au fost concepuți pentru a satisface nevoile locațiilor cu semnal slab sau cu interferențe puternice, asigurând în același timp o performanță de vârf în ceea ce privește detectarea vibrațiilor și monitorizarea temperaturii.

Cu o rază lungă de acțiune și o rată mare de transfer a datelor, senzorii SVT-L permit utilizatorilor să transmită informații relevante pe distanțe considerabile fără a compromite fiabilitatea sau acuratețea datelor. Acești senzori se integrează perfect cu gateway-urile de calcul marginale existente ale Broadsens, facilitând implementarea lor în diferite medii și aplicații.

Seria SVT-L include două subserii, SVT-LA și SVT-LV, fiecare oferind opțiuni și funcționalități adaptate nevoilor specifice ale utilizatorilor. Aceste subserii sunt echivalente cu seriile SVT-A și SVT-V, garantând familiaritate și compatibilitate pentru utilizatorii obișnuiți cu acele modele.

Designul compact și ușor al senzorilor SVT-L îi face ideali pentru diverse aplicații, iar utilizarea bateriei ER18505 asigură o putere de transmisie sporită pentru performanțe optime. Certificările FCC/IC și CE atestă conformitatea acestor senzori
cu standardele de calitate și siguranță internaționale.


 SVT-L reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru monitorizarea și gestionarea vibrațiilor și temperaturii în diverse medii și aplicații industriale și comerciale.
Gama extinsă de acțiune: Senzorii SVT-L oferă o gamă de acțiune mai mare decât triplul senzorilor standard de vibrații și temperatură fără fir.
Fiabilitate în condiții dificile: Ideali pentru locații cu semnal slab sau interferențe puternice, acești senzori asigură o funcționare constantă și precisă.
Compatibilitate universală: Senzorii SVT-L funcționează exact la fel ca senzorii standard și pot înlocui direct modelele anterioare fără modificări suplimentare.
Rată mare de date: Oferă o rată ridicată de transfer a datelor pentru monitorizarea eficientă și în timp real a vibrațiilor și temperaturii.
Durată de viață a bateriei de neegalat: Bateria ER18505 susține puterea de transmisie sporită, oferind o durată de viață a bateriei fiabilă și lungă.
Integrare simplă: Se integrează perfect cu gateway-urile de calcul marginale existente ale Broadsens, facilitând implementarea și utilizarea într-o varietate de medii și aplicații.
Design compact și ușor: Senzorii SVT-L au o greutate de 117 g (4,1 oz) inclusiv bateria și dimensiuni de 37x71 mm (1,46x2,80 inci) diametru x înălțime.
Certificări de conformitate: Certificări FCC/IC și CE atestă conformitatea acestor senzori cu standardele de calitate și siguranță internaționale.
 

· Detectarea vibrațiilor: Senzorii SVT-L sunt capabili să detecteze și să monitorizeze vibrațiile în timp real, permițând utilizatorilor să identifice și să analizeze schimbările în condițiile de funcționare ale echipamentelor sau structurilor.
· Monitorizarea temperaturii: Acești senzori sunt echipați pentru a măsura și a transmite date precise despre temperatura ambientală, oferind informații vitale pentru gestionarea eficientă a proceselor și a mediului înconjurător.
· Transmisie fără fir: Utilizând tehnologia fără fir, senzorii SVT-L pot transmite datele colectate către gateway-uri de calcul marginale sau alte dispozitive compatibile, eliminând necesitatea cablurilor și permitând monitorizarea la distanță.
· Rată mare de date: Senzorii SVT-L oferă o rată mare de transfer a datelor, asigurând transmiterea rapidă și eficientă a informațiilor, ceea ce permite utilizatorilor să reacționeze rapid la schimbările condițiilor de funcționare.
· Fiabilitate și precizie: Cu o fiabilitate ridicată și o precizie remarcabilă, acești senzori oferă date precise și consistente, fundamentale pentru luarea deciziilor în timp real și pentru prevenirea defecțiunilor sau avarii.
· Compatibilitate și integrare: Senzorii SVT-L se integrează perfect cu gateway-urile de calcul marginale existente ale Broadsens și sunt compatibili cu o varietate de alte dispozitive și platforme, facilitând implementarea și utilizarea lor în diferite medii și aplicații.

 1. Gama de frecvență a vibrațiilor: Specificațiile exacte ale gamei de frecvență a vibrațiilor pe care senzorii SVT-L sunt capabili să le detecteze și să le monitorizeze nu sunt specificate, dar sunt optimizate pentru a acoperi o varietate largă de aplicații industriale și comerciale.
 2. Rază de acțiune: Senzorii SVT-L pot transmite date până la o distanță de aproximativ 1 km (0,6 mile) cu gateway-urile edge-computing ale Broadsens, permițând monitorizarea eficientă a echipamentelor și a infrastructurii pe distanțe considerabile.
 3. Durată a bateriei: Senzorii SVT-L sunt alimentați de bateria ER18505, care oferă o durată de viață a bateriei de neegalat, asigurând funcționarea continuă și fiabilă a senzorilor în medii diverse.
 4. Greutate: Greutatea senzorilor SVT-L este de 117 g (4,1 oz) inclusiv bateria, asigurând o instalare ușoară și convenabilă în diferite aplicații și medii.
 5. Dimensiuni: Dimensiunile senzorului sunt de 37x71 mm (1,46x2,80 inci) în diametru și înălțime, oferind un design compact și discret.
 6. Certificări: Senzorii SVT-L sunt certificați FCC/IC și CE, atestând conformitatea acestora cu standardele de calitate și siguranță internaționale, garantând utilizatorilor că aceștia respectă cerințele reglementare și de siguranță.
 7. Compatibilitate: Senzorii SVT-L se integrează perfect cu gateway-urile de calcul marginale existente ale Broadsens și sunt compatibili cu o gamă largă de alte dispozitive și platforme, facilitând implementarea și utilizarea lor în diferite medii și aplicații.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!