Broadsens Gateway wireless GU200S

Gateway-urile wireless GU200S acceptă senzorii de vibrații fără fir Broadsens de putere ultra-scăzută SVT200-A, SVT300-A, SVT400-A, SVT200-V, SVT300-V, SVT400-V, senzori de temperatură wireless din seria SVT-C SVT200-T. Gateway-ul integrează procesor quad-core ARM Cortex de 1,5 GHz cu capacitate avansată de analiză a datelor . Datele privind vibrațiile pot fi vizualizate printr-un browser web în timp real pentru o analiză rapidă a vibrațiilor în domeniul timpului. Gateway-urile wireless Broadsens nu numai că integrează funcția de analiză a vibrațiilor FFT și funcția de analiză a tendințelor stării mașinii, dar au și stocare mare de date de până la 128 GB. Gateway-urile pot împărți senzorii de vibrații fără fir de putere ultra-scăzută în mai multe grupuri pentru a monitoriza diferite zone/zone. Software -ul de control și analiză a senzorului de vibrații BroadVibra de la gateway-ul wireless se bazează pe Node-RED , care este un instrument de programare bazat pe flux. Interfața software este intuitivă și poate fi modificată din backend de către utilizatori.

Cod Produs: C167 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Specificații Tehnice
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)

Datele live de vibrații pot fi observate în timp real, ceea ce este o caracteristică importantă a sistemului avansat de monitorizare a vibrațiilor Broadsens. Și mai bine, sistemul de vibrații wireless de la Broadsens permite senzorilor de vibrații fără fir să preia date nelimitate în timp real, lot, multi-DAQ și mod FFT live.

Mai mulți senzori de vibrații fără fir pot prelua date în paralel. Ele pot fi sincronizate pentru a prelua date de accelerație/vibrație (începe achiziția datelor în același timp). Pot exista până la 6 senzori pentru a prelua date în același timp.

Gateway-ul wireless permite utilizatorului să selecteze mai multe moduri de achiziție de date pentru senzorii din seria SVT-A, cum ar fi în timp real, modul lot, DAQ unic, DAQ multiplu, FFT unic, FFT live și declanșare. Toate modurile de achiziție de date pot fi sincronizate.

 

 

Abilitate de calcul Edge pentru analiza vibrațiilor
 

 

 Analiza vibrațiilor poate fi efectuată automat de software-ul de analiză a vibrațiilor Broadsens BroadVibra . Funcțiile de analiză a vibrațiilor includ analiza FFT, filtrare avansată (filere de trecere înaltă, trecere joasă și trecere de bandă), analiza domeniului de timp, inclusiv factori Crest, Kurtosis, RMS, vârf real, vârf de vârf, înclinări, STD (deviații standard) etc.
Analiza FFT a vibrațiilor permite utilizatorilor să analizeze de la DC până la 10 kHz. Punctele de analiză FFT ajustabile includ 2.048, 4.096, 8.192 și 16.384. Filtrele avansate pot fi aplicate înainte de analiza FFT cu benzi de frecvență reglabile. Rezultatul FFT și forma de undă din domeniul timpului pot fi exportate în format CSV. Analiza FFT și datele din domeniul temporal pot fi trimise către cloud/server prin protocolul MQTT în timp real sau la cerere.
Analiza FFT live poate fi efectuată în software-ul de analiză a vibrațiilor BroadVibra pentru a afișa semnalul din domeniul timpului și semnalul de frecvență în timp real.

Gateway-ul wireless Broadsens și senzorii wireless de vibrație și temperatură sunt preconfigurați din fabrică, astfel încât să fie gata de utilizare imediat pe teren. Un sistem wireless de monitorizare a vibrațiilor și a temperaturii cu putere ultra-scăzută poate fi configurat și rulat în câteva minute. Parametrii de achiziție a datelor senzorilor de vibrații fără fir pot fi ajustați cu software-ul BroadVibra , inclusiv alocarea grupului de senzori, descrierea senzorului, rata de eșantionare, intervalul de accelerație, modul de achiziție a datelor, punctele de eșantionare, pragul de declanșare în modul de declanșare etc.
Gateway-ul wireless Broadsens utilizează un protocol wireless securizat pentru a comunica cu senzori de vibrații fără fir de putere ultra-scăzută .  Software-ul BroadVibra este preinstalat în gateway și poate fi actualizat prin încărcare cu 1 clic. Gateway-ul acceptă actualizarea firmware-ului Over-The-Air (OTA), ceea ce face ca sistemul să fie pregătit pentru viitor. Gateway-ul are o bază de date integrată cu serii de timp InfluxDB pentru stocarea datelor istorice, revizuirea și exportul datelor. InfluxDB este o bază de date cu serii cronologice concepută pentru a stoca date mari din seria cronologică. Acesta este ideal pentru senzorii din seria SVT-V de monitorizare a vibrațiilor în timp real.
Datele achiziționate de la gateway pot fi transferate în timp real către cloud-ul/serverul clienților prin protocolul MQTT. Datele sunt, de asemenea, salvate în baza de date a gateway-ului pentru backup redundant. Fiecărui gateway i se poate atribui un nume unic, iar mii de gateway-uri, zeci de mii de senzori wireless de vibrații și temperatură pot fi implementați rapid.

                                                                                                                                                  Monitorizare de grup a mai multor mașini
Senzorii wireless Broadsens de putere redusă pot fi împărțiți în mai multe grupuri. Fiecare grup poate monitoriza o mașină sau un echipament pentru monitorizare condiționată. Gateway-ul wireless Broadsens poate controla până la 10 grupuri de senzori din seria SVT-A, 10 grupuri de senzori din seria SVT-V și 10 grupuri de senzori de temperatură fără fir.
 


 
 
 
 
Modele GU200S
Procesor CPU ARM quad-core de 1,5 GHz pe 64 de biți
Memorie 2 GB, 4 GB sau 8 GB
Stocare a datelor 32 GB sau 64 GB
Comunicare cu senzorul 2,4 GHz cu putere redusă wireless sigur, , rază extinsă
Interfata retea Fast Ethernet, wireless 802.11ac dual-band
Suport senzor Până la 190 (60 senzori SVT-A, 30 SVT-V și 100 SVT-T)
Sistem de operare Linux Debian pe 64 de biți
Interfață software Software-ul BroadVibra bazat pe Node-RED
Protocol de comunicare MQTT, TCP/IP, UDP, Modbus TCP, OPC UA
Analiza vibrațiilor Viteză, RMS, True Peak, Peak-peak, STD, Crest factor, Kurtosis, analiză tendințe, analiză FFT, filtrare
Bază de date InfluxDB pentru revizuirea și exportul ușor de date
Alimentare electrică 9-18v DC izolat
Consumul de energie <15w
Mărimea 141x127x31mm (5,55x5x1,22 inci)
Greutate 555 g (1,22 lb.)
Mediu de lucru -30 - 60 Celsius (-22 - 140 Fahrenheit), 10%~90%RH
GPIO Nu
Rețea celulară Nu
Caracteristici suplimentare Edge computing, ceas în timp real, upgrade OTA, USB

 1. Monitorizare în timp real a vibrațiilor: Sistemul permite observarea datelor de vibrații în timp real, oferind o monitorizare constantă și imediată a stării echipamentelor sau mașinilor.
 2. Senzori fără fir cu capacitate nelimitată de preluare a datelor: Senzorii de vibrații fără fir pot prelua date nelimitate în timp real, în mod lot, multi-DAQ și mod FFT live, oferind flexibilitate și scalabilitate în colectarea informațiilor.
 3. Sincronizare și preluare paralelă a datelor: Mai mulți senzori pot prelua date în același timp, fiind sincronizați pentru a asigura o achiziție uniformă și precisă a datelor de accelerație/vibrație.
 4. Diverse moduri de achiziție a datelor: Gateway-ul wireless permite utilizatorului să selecteze mai multe moduri de achiziție de date, inclusiv în timp real, mod lot, DAQ unic, DAQ multiplu, FFT unic, FFT live și declanșare, toate acestea putând fi sincronizate.
 5. Analiză avansată a datelor de vibrații: Software-ul BroadVibra oferă funcții de analiză a vibrațiilor precum analiza FFT, filtrare avansată, analiză în domeniul timpului și exportul rezultatelor în format CSV.
 6. Capacitate de analiză FFT live: Utilizatorii pot efectua analiza FFT în timp real pentru a vizualiza semnalul din domeniul timpului și semnalul de frecvență în timp real.
 7. Configurare rapidă și ușoară: Sistemul este preconfigurat din fabrică, facilitând configurarea și implementarea rapidă pe teren. Parametrii de achiziție a datelor pot fi ajustați cu ușurință cu ajutorul software-ului BroadVibra.
 8. Securitate și actualizări ușoare: Gateway-ul utilizează un protocol wireless securizat și suportă actualizări firmware-ului Over-The-Air (OTA), asigurând compatibilitate și securitate în timpul utilizării.
 9. Integrare cu cloud-ul/serverul clienților: Datele achiziționate pot fi transferate în timp real către cloud-ul/serverul clienților prin protocolul MQTT, asigurând accesibilitate și backup redundanță.
 10. Monitorizare de grup și control multiplu: Gateway-ul poate controla mai multe grupuri de senzori pentru monitorizarea simultană a mai multor mașini sau echipamente.
 11. Performanță și capacitate avansată: Gateway-ul integrează un procesor quad-core ARM Cortex de 1,5 GHz și are o capacitate de stocare mare de până la 128 GB, asigurând o analiză rapidă și precisă a datelor.
 12. Interfață intuitivă și personalizabilă: Interfața software este intuitivă și poate fi personalizată din backend de către utilizatori, oferind flexibilitate și ușurință în utilizare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!