Broadsens Gateway wireless GU300S

Gateway-ul GU300S dezvoltat de Broadsens este un dispozitiv esențial în sistemul lor de monitorizare a vibrațiilor și temperaturii. Cu conectivitate wireless securizată, acest gateway permite comunicarea eficientă între senzori și alte dispozitive. Oferă multiple moduri de achiziție a datelor și sincronizarea precisă a mai multor senzori. De asemenea, dispune de capacități de calcul Edge pentru analiza locală a datelor și permite actualizări ușoare de firmware și software. În plus, poate gestiona și controla mai multe grupuri de senzori, facilitând monitorizarea simultană a mai multor mașini sau echipamente.

Cod Produs: C167-7487-3204 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Specificații Tehnice
 • Documentație
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)

   Descarca brosura aici

Datele live de vibrații pot fi observate în timp real, ceea ce este o caracteristică importantă a sistemului avansat de monitorizare a vibrațiilor Broadsens. Și mai bine, sistemul de vibrații wireless de la Broadsens permite senzorilor de vibrații fără fir să preia date nelimitate în timp real, lot, multi-DAQ și mod FFT live.

Mai mulți senzori de vibrații fără fir pot prelua date în paralel. Ele pot fi sincronizate pentru a prelua date de accelerație/vibrație (începe achiziția datelor în același timp). Pot exista până la 6 senzori pentru a prelua date în același timp.

Gateway-ul wireless permite utilizatorului să selecteze mai multe moduri de achiziție de date pentru senzorii din seria SVT-A, cum ar fi în timp real, modul lot, DAQ unic, DAQ multiplu, FFT unic, FFT live și declanșare. Toate modurile de achiziție de date pot fi sincronizate.

 

Abilitate de calcul Edge pentru analiza vibrațiilor
 

 

 Analiza vibrațiilor poate fi efectuată automat de software-ul de analiză a vibrațiilor Broadsens BroadVibra . Funcțiile de analiză a vibrațiilor includ analiza FFT, filtrare avansată (filere de trecere înaltă, trecere joasă și trecere de bandă), analiza domeniului de timp, inclusiv factori Crest, Kurtosis, RMS, vârf real, vârf de vârf, înclinări, STD (deviații standard) etc.
Analiza FFT a vibrațiilor permite utilizatorilor să analizeze de la DC până la 10 kHz. Punctele de analiză FFT ajustabile includ 2.048, 4.096, 8.192 și 16.384. Filtrele avansate pot fi aplicate înainte de analiza FFT cu benzi de frecvență reglabile. Rezultatul FFT și forma de undă din domeniul timpului pot fi exportate în format CSV. Analiza FFT și datele din domeniul temporal pot fi trimise către cloud/server prin protocolul MQTT în timp real sau la cerere.
Analiza FFT live poate fi efectuată în software-ul de analiză a vibrațiilor BroadVibra pentru a afișa semnalul din domeniul timpului și semnalul de frecvență în timp real.

Gateway-ul wireless Broadsens și senzorii wireless de vibrație și temperatură sunt preconfigurați din fabrică, astfel încât să fie gata de utilizare imediat pe teren. Un sistem wireless de monitorizare a vibrațiilor și a temperaturii cu putere ultra-scăzută poate fi configurat și rulat în câteva minute. Parametrii de achiziție a datelor senzorilor de vibrații fără fir pot fi ajustați cu software-ul BroadVibra , inclusiv alocarea grupului de senzori, descrierea senzorului, rata de eșantionare, intervalul de accelerație, modul de achiziție a datelor, punctele de eșantionare, pragul de declanșare în modul de declanșare etc.
Gateway-ul wireless Broadsens utilizează un protocol wireless securizat pentru a comunica cu senzori de vibrații fără fir de putere ultra-scăzută .  Software-ul BroadVibra este preinstalat în gateway și poate fi actualizat prin încărcare cu 1 clic. Gateway-ul acceptă actualizarea firmware-ului Over-The-Air (OTA), ceea ce face ca sistemul să fie pregătit pentru viitor. Gateway-ul are o bază de date integrată cu serii de timp InfluxDB pentru stocarea datelor istorice, revizuirea și exportul datelor. InfluxDB este o bază de date cu serii cronologice concepută pentru a stoca date mari din seria cronologică. Acesta este ideal pentru senzorii din seria SVT-V de monitorizare a vibrațiilor în timp real.
Datele achiziționate de la gateway pot fi transferate în timp real către cloud-ul/serverul clienților prin protocolul MQTT. Datele sunt, de asemenea, salvate în baza de date a gateway-ului pentru backup redundant. Fiecărui gateway i se poate atribui un nume unic, iar mii de gateway-uri, zeci de mii de senzori wireless de vibrații și temperatură pot fi implementați rapid.


 
 

Monitorizare de grup a mai multor mașini
Senzorii wireless Broadsens de putere redusă pot fi împărțiți în mai multe grupuri. Fiecare grup poate monitoriza o mașină sau un echipament pentru monitorizare condiționată. Gateway-ul wireless Broadsens poate controla până la 10 grupuri de senzori din seria SVT-A, 10 grupuri de senzori din seria SVT-V și 10 grupuri de senzori de temperatură fără fir.
 
 


 
Modele GU300S
Procesor CPU ARM quad-core de 1,5 GHz pe 64 de biți
Memorie 2 GB, 4 GB sau 8 GB
Stocare a datelor 64 GB sau 128 GB
Comunicare cu senzorul 2,4 GHz cu putere redusă wireless sigur, , rază extinsă
Interfata retea Fast Ethernet, wireless 802.11ac dual-band
Suport senzor Până la 190 (60 senzori SVT-A, 30 SVT-V și 100 SVT-T)
Sistem de operare Linux Debian pe 64 de biți
Interfață software Software-ul BroadVibra bazat pe Node-RED
Protocol de comunicare MQTT, TCP/IP, UDP, Modbus TCP și RTU, OPC UA
Analiza vibrațiilor Viteză, RMS, True Peak, Peak-peak, STD, Crest factor, Kurtosis, analiză tendințe, analiză FFT, filtrare
Bază de date InfluxDB pentru revizuirea și exportul ușor de date
Alimentare electrică 9-18v DC izolat
Consumul de energie <15w
Mărimea 141x125x28mm (5,5x4,9x1,1 inci)
Greutate 460 g (1,02 lb.)
Mediu de lucru -30 - 60 Celsius (-22 - 140 Fahrenheit), 10%~90%RH
GPIO da
Rețea celulară da
Caracteristici suplimentare Edge computing, ceas în timp real, upgrade OTA, USB, RS485 RTU, al doilea conector de alimentare

 1. Conectivitate wireless: Gateway-ul GU300S utilizează conectivitate wireless securizată pentru comunicarea eficientă între senzori și alte dispozitive.
 2. Moduri multiple de achiziție a datelor: Oferă multiple moduri de achiziție a datelor, inclusiv în timp real, modul batch, DAQ unic, DAQ multiplu, FFT unic, FFT live și declanșare.
 3. Sincronizare precisă: Permite sincronizarea precisă a mai multor senzori pentru colectarea coordonată a datelor de la mai multe surse.
 4. Capacitate de calcul Edge: Dispune de capacități de calcul Edge pentru analiza locală a datelor de vibrație, reducând necesitatea transmiterii tuturor datelor către server sau cloud pentru procesare.
 5. Actualizări OTA: Gateway-ul permite actualizări ușoare de firmware și software, inclusiv prin actualizări Over-The-Air (OTA).
 6. Bază de date integrată: Are o bază de date integrată pentru stocarea datelor istorice, facilitând revizuirea și exportul datelor.
 7. Gestionarea grupurilor de senzori: Poate gestiona și controla mai multe grupuri de senzori, permițând monitorizarea simultană a mai multor mașini sau echipamente.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!