BeanAir Accelerometru Wilow BeanDevice X-INC

BeanDevice® WIFI | WiLow® X-INC este un dispozitiv wireless inovator, care integrează accelerometru și senzori de inclinometru pentru monitorizarea sănătății structurale în aplicații industriale. Cu o carcasă rezistentă la apă și o tehnologie WIFI ULP pentru comunicare fără fir eficientă, acest dispozitiv oferă o soluție robustă și fiabilă pentru monitorizarea vibrațiilor și înclinațiilor.
Cod Produs: C60 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcționalitate
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca manualul de utilizare aici
 
BeanDevice® WIFI | WiLow® X-INC este o soluție inovatoare și extrem de utilă pentru monitorizarea sănătății structurale (SHM) în diverse aplicații industriale și de monitorizare. Acest dispozitiv reprezintă o combinație perfectă între un accelerometru de înaltă precizie și senzori de inclinometru de ultimă generație, oferind astfel o imagine detaliată și cuprinzătoare a stării structurii monitorizate.
 
                                                                                    Configurare Senzor
                                                                            BND-WILOW-WIFI-X-INC- ACCMR INCMR EXPWR - MO -HG
ACCMR - Domeniu de măsurare: INCMR – Interval de măsurare: MO - Opțiune de montare EXPWR - Alimentare externă auxiliară -HG - Antenă externă cu câștig ridicat 5dBi
2G :interval de măsurare ±2g 15B: bi-axă ±15° BR - Suport de montare 90° EHR - Alimentare auxiliară compatibilă cu colectarea energiei solare 8-24VDC
  30B: bi-axă ±30°   M - Montare magnetică
Exemplul 1: BND-WILOW-WIFI-X-INC-2g-15B -BR - accelerometru cu senzori Wifi Combo ULP (domeniu de măsurare ±2g) și inclinometru (domeniu de măsurare ±15° pe bi-axă) cu suport de montare la 90°
Exemplul 2: BND-WILOW-WIFI- X-INC- 2g-30B- M - ULP Wifi Combo senzori accelerometru (domeniu de măsurare ±10 g) și inclinometru (domeniu de măsurare ±30° Bi-ax) cu montare cu magnet
Exemplul 3: BND-WILOW-WIFI- X-INC- 2g-15B- EHR - ULP Wifi Combo senzori accelerometru (domeniu de măsurare ±2g) și inclinometru (domeniu de măsurare ±15° Bi-ax) , cu sursă de alimentare externă auxiliară compatibilă cu Recoltarea energiei 8-24VDC
Exemplul 4: BND-WILOW-WIFI-2G-15B- HG - accelerometru cu senzori LP Wifi Combo (domeniu de măsurare ±2g) și inclinometru (domeniu de măsurare ±15° pe biaxa), cu antene externe cu câștig ridicat
 
Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui dispozitiv este tehnologia sa WIFI ULP (Ultra-Low-Power), care permite o comunicare fără fir eficientă și fiabilă, consumând în același timp cantități minime de energie. Aceasta asigură o operare lungă și fără probleme a dispozitivului, chiar și în medii industriale dure și exigente.
Construit într-o carcasă robustă și rezistentă la apă (IP67/Nema 6) din aluminiu ușor, BeanDevice® WIFI | WiLow® X-INC este perfect adaptat pentru a face față condițiilor de lucru dificile și variabile. Dimensiunile compacte și greutatea redusă îl fac ușor de instalat și integrat în diverse medii și aplicații.

Dispozitivul este echipat cu un data logger încorporat capabil să stocheze până la 5 milioane de puncte de date, asigurând astfel că informațiile sunt înregistrate și păstrate în mod fiabil chiar și în absența unei conexiuni active la rețea. De asemenea, este prevăzut cu o antenă omni radome minusculă, care permite o rază wireless maximă de 200 de metri (LOS), oferind o acoperire extinsă și fiabilă.

BeanDevice® WIFI | WiLow® X-INC este conceput pentru a fi extrem de flexibil în ceea ce privește alimentarea, putând fi alimentat fie de la o baterie internă reîncărcabilă cu litiu, fie de la o sursă externă de alimentare, inclusiv energie solară. Acest lucru face ca dispozitivul să fie potrivit pentru o varietate de aplicații și medii de lucru.
În plus față de aceste caracteristici tehnice impresionante, dispozitivul integrează și funcții avansate, precum schimbul de date MQTT pentru conectivitatea cu Internetul Lucrurilor (IoT), posibilitatea de upgrade de firmware prin aer prin WIFI și transmisia de date fără pierderi.
 1. Senzori Combinati: Este primul senzor combo wireless de pe piață care integrează atât accelerometru, pentru măsurarea vibrațiilor, cât și senzori de inclinometru, pentru monitorizarea înclinațiilor.
 2. Precizie și Domenii de Măsurare: Accelerometrul are o precizie mare, cu un domeniu de măsurare de ±2g, și este echipat cu module FFT și DIN4150-3 pentru măsurarea vibrațiilor solului. Inclinometrul are, de asemenea, o precizie ridicată, cu un domeniu de măsurare de ±15° sau ±30°.
 3. Tehnologie WIFI ULP (Ultra Low Power): Dispozitivul utilizează tehnologia WIFI ULP pentru o comunicare fără fir eficientă și fiabilă, consumând cantități minime de energie.
 4. Carcasă Durabilă: Construit într-o carcasă robustă și rezistentă la apă (IP67/Nema 6) din aluminiu ușor, este conceput pentru a face față condițiilor de lucru dificile și variabile.
 5. Alimentare Flexibilă: Poate fi alimentat fie de la o baterie internă reîncărcabilă cu litiu (780 mAh), fie de la o sursă externă de alimentare, inclusiv energie solară. De asemenea, are opțiunea de alimentare USB 5VDC și alimentare auxiliară opțională 6-24VDC.
 6. Data Logger încorporat: Capacitatea de a stoca până la 5 milioane de puncte de date asigură înregistrarea și păstrarea fiabilă a informațiilor chiar și în absența unei conexiuni active la rețea.
 7. Conectivitate IOT (Internet of Things): Integrează schimbul de date MQTT pentru conectivitatea cu Internetul Lucrurilor (IoT), permițând monitorizarea și controlul dispozitivului de la distanță.
 8. Upgrade Firmware prin WIFI: Poate fi actualizat cu firmware-ul nou prin aer, prin conexiunea WIFI, facilitând întreținerea și îmbunătățirea performanțelor.
 9. Transmisie de Date Fără Pierderi: Funcționalitatea Store and Forward+ asigură transmisia de date fără pierderi, ceea ce este crucial în aplicațiile de monitorizare și înregistrare a datelor.
 


Senzorii Wilow pot funcționa cu ușurință cu un punct de acces WIFI terță parte. Pur și simplu conectați computerul/laptop-ul și Beandevice Wilow®la punctul de acces WIFI și începeți să primiți flux de date în timp real pe propriul software IOT (mulțumităMQTT) sau software-ului nostru de supraveghere.

În mod implicit , senzorii noștri Wilow sunt furnizați cu o versiune gratuită a software-ului nostru de supraveghere. Utilizatorii pot avea acces la panoul de bord al senzorului IOT, pot vizualiza afișarea graficului în timp real, configura cadrul MQTT și măsurarea datelor de rezervă pe un fișier jurnal.Lite

 1. Accelerometru:
  • Domeniu de măsurare: ±2g
  • Precizie: N/A
  • Module FFT și DIN4150-3 pentru măsurarea vibrațiilor solului
 2. Inclinometru:
  • Domeniu de măsurare: ±15° sau ±30°
  • Precizie: N/A
 3. Comunicare:
  • Tehnologie: WIFI ULP (Ultra Low Power)
  • Rază wireless maximă: 200 de metri (LOS)
  • Protocol de schimb de date: MQTT (Internet of Things)
 4. Alimentare:
  • Baterie internă reîncărcabilă cu litiu: 780 mAh
  • Alimentare USB 5VDC
  • Alimentare auxiliară opțională: 6-24VDC (compatibilă cu colectarea energiei solare)
 5. Memorie și Stocare:
  • Capacitate de înregistrare: Până la 5 milioane de puncte de date
  • Funcție de data logger încorporat
 6. Conectivitate:
  • Legătură USB 2.0 pentru configurare și upgrade de firmware
  • Upgrade de firmware prin aer prin WIFI
 7. Carcasă:
  • Material: Aluminiu
  • Rezistență la apă: IP67/NEMA 6
 8. Dimensiuni și Greutate:
  • Dimensiuni: 65x59x35mm
  • Greutate: 220g
 9. Funcționalități Adiționale:
  • Inclinometru virtual
  • Transmisie de date fără pierderi (Store and Forward+)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!