Femaris Ciocan de impact seria IH

Ciocanele de impact ofertate dispun de traductoare electronice IEPE de forță integrate pentru o conexiune simplă – direct la aparatul Spider 80X fără a fi nevoie de surse de alimentare suplimentare.
 
Cod Produs: C290 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Gama de ciocane de impact IEPE din seria IH dispune de un senzor de forță robust care este integrat în suprafața de lovire a capului de ciocan. Senzorul de forță servește pentru a furniza o măsurare a amplitudinii stimulului de energie care este transmis unui obiect de testat.

O varietate de vârfuri sunt furnizate cu fiecare ciocan, acestea permit conținutului de energie al impulsului de forță să fie adaptat pentru a se potrivi cerințelor produsului testat.

Folosind software-ul de achiziție și analiză a datelor multicanal de la Crystal Instruments, inginerul de testare este capabil să constate o varietate de proprietăți mecanice care conduc la înțelegerea comportamentului structural al obiectului. Elementele analizate pot conduce la detectarea rezonanței, formele modului, caracteristicile de transfer și defectele structurale, cum ar fi detectarea fisurilor și oboselii materialului.

 

Ciocanele de impact din seria IH pot fi aplicate pentru testarea integrității structurii, determinarea rezonanței, analiza modală etc. utilizate în asociere cu gama largă de accelerometre, datele de răspuns complete pot fi capturate în timpul testării de impact.
Toate ciocanele de impact IH sunt livrate în carcasă proprie cu cabluri și capuri de testare.

Modele: IH-01-50, IH-01, IH-02, IH-05, IH-10

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!