BeanAir BeanScape Wilow Remote Access | Acces FTP

Permițând accesul de la distanță, acest program, BeanScape Wilow Remote Access, facilitează supravegherea continuă a condițiilor ambientale, optimizarea rețelei de senzori și intervenția promptă în cazul unor schimbări semnificative ale datelor monitorizate.
Special gândit pentru a sprijini industrii care depind de colectarea precisă și fiabilă a datelor, BeanScape Wilow RA este o unealtă esențială pentru managementul eficient al infrastructurilor inteligente de senzori.
Cod Produs: C76 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Descărcare software BeanScape RAApăsați pe link pentru a descărca programulBeanScape Wilow RA.


* Accesul la zona de descărcare BeanScape Wilow RA este limitat numai clienților înregistrați.
Pentru a primi parola de acces va rugăm să ne scrieți la adresa: info@industrialmag.ro
  1. Acces de la distanță: Permite utilizatorilor să acceseze și să monitorizeze datele și condițiile ambientale de la distanță, facilitând supravegherea continuă și intervenția promptă în cazul unor modificări semnificative.
  2. Optimizare a rețelei de senzori: Oferă instrumente și funcționalități pentru a gestiona și optimiza rețelele de senzori, asigurând o colectare precisă și fiabilă a datelor.
  3. Supraveghere continuă: Permite monitorizarea constantă a condițiilor ambientale și a datelor colectate de senzori, oferind o imagine detaliată și în timp real a infrastructurilor inteligente.
  4. Intervenție promptă: Oferă capacitatea de a interveni rapid în cazul unor modificări semnificative sau a unor situații critice detectate în datele monitorizate, contribuind la gestionarea eficientă a infrastructurilor.
  5. Fiabilitate și precizie: Asigură colectarea precisă și fiabilă a datelor, ceea ce este esențial pentru industriile care depind de date precise pentru luarea deciziilor operaționale și strategice.
  6. Ușurință în utilizare: Este conceput să fie ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă și funcționalități accesibile, ceea ce îl face o unealtă eficientă pentru diferitele industrii care utilizează infrastructuri inteligente de senzori.
  7. Securitate: Acordă o atenție deosebită securității datelor, asigurând că accesul la informații este protejat și că datele sunt transmise și stocate în mod sigur.
Top of Form

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!