BeanAir BeanScape Wilow LITE | Acces FTP

Aceasta versiune LITE este o alternativă simplificată a versiunii complete, furnizând un set esențial de funcționalități, ideal pentru utilizatorii care necesită o soluție de monitorizare de bază, eficientă și ușor de utilizat, fără costurile suplimentare asociate cu funcțiile avansate din versiunile superioare.
Cod Produs: C72 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
Descărcare software BeanScape Wilow LITE


Apăsați pe link pentru a descărca BeanScape Wilow LITE.

Accesul la zona de descărcare BeanScape Wilow Lite este fără parolă.
 1. Monitorizare de bază: Oferă funcționalități esențiale de monitorizare pentru a urmări activitățile sau datele relevante într-un mod simplificat.
 2. Interfață simplă: Interfața utilizatorului este concepută pentru a fi ușor de înțeles și de utilizat chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.
 3. Eficiență: Consumă resurse minime de sistem pentru a funcționa fără probleme pe o varietate de dispozitive și configurații.
 4. Costuri reduse: Versiunea LITE este mai accesibilă ca preț decât versiunea completă sau alte variante avansate ale produsului.
 5. Funcționalități esențiale: Include doar caracteristicile de bază necesare pentru monitorizarea eficientă a activităților sau datelor specificate, fără caracteristici suplimentare care ar putea să nu fie necesare pentru toți utilizatorii.
 6. Ușor de instalat și de configurat: Procesul de instalare și configurare este simplificat pentru a reduce timpul și efortul necesar pentru a începe utilizarea produsului.
 7. Actualizări și suport: Beneficiază de actualizări periodice și suport tehnic de bază pentru a asigura funcționarea stabilă și fiabilă a produsului.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!