BeanAir BeanScape 2,4 GHz Multiview | Acces FTP

BeanScape 2.4 GHz MultiView este un software de management avansat, conceput pentru a monitoriza și configura o rețea wireless de senzori care operează în banda de frecvență de 2.4 GHz. Acest program permite utilizatorilor să vadă și să gestioneze în timp real mai mulți senzori și actuatori, oferind o interfață prietenoasă, grafică și interactivă.

Cu funcții detaliate de vizualizare, alerte personalizabile și posibilități de analiză a datelor, BeanScape 2.4 GHz MultiView este esențial pentru administratorii de sisteme care doresc să mențină performanța optimă a rețelelor de senzori fără fir. Utilizatorii pot accesa informații precum starea bateriei senzorilor, calitatea semnalului și valorile măsurate, toate de la un singur loc, facilitând detecția rapidă a problemelor și luarea deciziilor bazate pe date.
Cod Produs: C70 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Descărcare software BeanScape 2,4 GHz MultiviewApăsați pe link pentru a descărca programulBeanScape 2,4 GHz Multiview.


* Accesul la zona de descărcare BeanScape 2.4 GHz Multiview este limitat numai clienților înregistrați.
Pentru a primi parola de acces va rugăm să ne scrieți la adresa: info@industrialmag.ro
1. Monitorizare în timp real: Permite utilizatorilor să vizualizeze și să monitorizeze în timp real mai mulți senzori și actuatori din rețeaua lor wireless de 2.4 GHz, oferind informații actualizate despre starea acestora.
2. Interfață grafică prietenoasă: Dispune de o interfață grafică intuitivă și ușor de utilizat, care facilitează accesul rapid la informațiile relevante și gestionarea eficientă a rețelei de senzori.
3. Funcții detaliate de vizualizare: Furnizează funcții avansate de vizualizare, inclusiv diagrame și grafice interactive, pentru a permite utilizatorilor să analizeze datele colectate și să identifice tendințe sau modele relevante.
4. Alerte personalizabile: Permite configurarea de alerte personalizate pentru notificarea utilizatorilor în cazul apariției unor evenimente importante sau a unor condiții anormale în rețeaua de senzori.
5. Analiză a datelor: Oferă posibilități avansate de analiză a datelor, inclusiv statistici și rapoarte detaliate, pentru a sprijini procesul decizional și optimizarea performanței rețelei de senzori.
6. Management centralizat: Furnizează un punct centralizat de management al întregii rețele de senzori, permițând utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze toate dispozitivele dintr-un singur loc.
7. Detectare rapidă a problemelor: Ajută la detectarea rapidă a problemelor și la diagnosticarea acestora, contribuind la reducerea timpului de inactivitate și la îmbunătățirea fiabilității întregii rețele de senzori wireless.
8. Optimizare a performanței: Permite administratorilor să optimizeze performanța rețelei de senzori prin identificarea și remedierea eficientă a bottleneck-urilor sau a altor probleme de performanță.

 1. Vizualizare în timp real: Permite utilizatorilor să monitorizeze în timp real datele și starea senzorilor și actuatorilor din rețeaua lor wireless de 2.4 GHz.
 2. Managementul dispozitivelor: Oferă posibilitatea de a gestiona și configura senzorii și actuatorii din rețea, inclusiv setarea parametrilor și actualizarea firmware-ului.
 3. Diagramă interactivă: Furnizează o diagramă interactivă a rețelei de senzori, permitând utilizatorilor să interacționeze cu dispozitivele și să vizualizeze informații detaliate despre fiecare senzor sau actuator.
 4. Alerte și notificări: Permite configurarea de alerte personalizate pentru a notifica utilizatorii în timp real cu privire la evenimente sau condiții specifice în rețeaua de senzori.
 5. Analiză a datelor: Oferă funcții avansate de analiză a datelor, inclusiv generarea de rapoarte și statistici, pentru a ajuta la înțelegerea și interpretarea informațiilor colectate.
 6. Gestionarea energiei: Furnizează informații despre starea bateriilor și consumul de energie al senzorilor, permițând utilizatorilor să optimizeze gestionarea resurselor energetice.
 7. Configurare flexibilă: Permite configurarea flexibilă a parametrilor de monitorizare și alertare în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului și ale aplicației.
 8. Securitate și protecție: Asigură securitatea datelor și a comunicațiilor în rețea prin implementarea protocoalelor de securitate și a mecanismelor de autentificare.
 9. Compatibilitate și interoperabilitate: Este compatibil cu diverse tipuri de senzori și actuatori care operează în banda de frecvență de 2.4 GHz, asigurând interoperabilitatea cu diferite echipamente și soluții existente.
 10. Suport tehnic: Oferă suport tehnic și asistență pentru utilizatori pentru a rezolva problemele sau întrebările legate de utilizarea software-ului.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!