BeanAir BeanScape 2,4 GHz LITE | Acces FTP

BeanScape 2.4 GHz Lite este o ediție simplificată a platformei software avansate pentru monitorizarea și gestionarea rețelelor wireless industriale.

Acest software este optimizat pentru operarea la frecvența de 2.4 GHz și este conceput să ofere utilizatorilor o viziune clară asupra stării și performanței dispozitivelor conectate și a rețelelor lor. Cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat, BeanScape 2.4 GHz Lite permite detectarea rapidă a echipamentelor din rețea, monitorizarea parametrilor în timp real și configurarea simplificată a nodurilor fără fir
Cod Produs: C67 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

BeanScape Lite este un sistem inovator de monitorizare și control în timp real, care utilizează tehnologie wireless pentru a superviza și gestiona senzorii IoT dezvoltați de Beanair. Acest dispozitiv oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza și controla în timp real o varietate de senzori fără fir, permițându-le să obțină date precise și să ia decizii informate.

Prin intermediul BeanScaape, utilizatorii pot accesa și interpreta datele colectate de senzori în timp real, oferindu-le o înțelegere mai profundă a mediului monitorizat. Sistemul este dotat cu un sistem expert inteligent, care poate analiza datele și poate genera alerte în cazul în care sunt identificate anomalii sau situații critice.

Interfața intuitivă a BeanScaape facilitează utilizatorilor să configureze și să gestioneze senzorii în funcție de nevoile lor specifice, oferindu-le control complet asupra rețelei lor de senzori IoT. Această soluție avansată oferă o modalitate eficientă și fiabilă de monitorizare a diferitelor medii și procese, contribuind la optimizarea operațiunilor și îmbunătățirea eficienței în diverse domenii industriale și aplicații comerciale.

  Apăsați pe link pentru a descărca Software BeanScape 2,4GHz Lite


 1. Monitorizare în timp real: BeanScape permite monitorizarea continuă și în timp real a senzorilor IoT, oferind utilizatorilor acces rapid la datele actualizate despre mediul sau procesul monitorizat.
 2. Control wireless: Sistemul utilizează tehnologie wireless pentru a permite utilizatorilor să controleze și să gestioneze senzorii fără a fi nevoie de conexiuni fizice.
 3. Compatibilitate cu senzorii Beanair: BeanScaape este proiectat pentru a funcționa în mod eficient cu senzorii IoT dezvoltați de Beanair, asigurând compatibilitate și interoperabilitate perfectă.
 4. Sistem expert inteligent: Este echipat cu un sistem expert inteligent care poate interpreta și analiza datele colectate, oferind utilizatorilor informații și alerte relevante în timp real.
 5. Interfață intuitivă: Interfața utilizatorului este concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să configureze și să gestioneze senzorii fără efort.
 6. Alarme personalizabile: Utilizatorii pot seta și personaliza alarme în funcție de parametrii specifici ai mediului monitorizat, permițându-le să reacționeze rapid la situații critice sau anomalii.
 7. Eficiență și fiabilitate: BeanScaape oferă o soluție eficientă și fiabilă pentru monitorizarea și controlul senzorilor IoT, contribuind la optimizarea proceselor și la îmbunătățirea performanței în diverse aplicații industriale și comerciale.

 1. Conectivitate: Wireless, bazată pe standardele de comunicație fără fir, cum ar fi Wi-Fi, Bluetooth sau alte protocoale similare.
 2. Interfață de comunicare: Interfață utilizator grafică (GUI) pentru acces ușor și interacțiune intuitivă.
 3. Alimentare: Alimentare prin baterie sau prin intermediul unei surse de alimentare externe, în funcție de necesitățile aplicației.
 4. Procesare a datelor: Sistem integrat de procesare a datelor pentru interpretarea și analiza datelor colectate de senzori.
 5. Compatibilitate cu senzorii: Compatibil cu o gamă largă de senzori IoT dezvoltată de Beanair și alți producători, oferind flexibilitate și interoperabilitate.
 6. Capacitate de stocare a datelor: Posibilitatea de a stoca și gestiona volume mari de date în timp real sau într-un mod offline, în funcție de capacitatea de stocare a dispozitivului.
 7. Securitate: Implementări adecvate de securitate pentru protejarea datelor și a integrității sistemului împotriva accesului neautorizat sau a atacurilor cibernetice.
 8. Dimensiuni și greutate: Compact și ușor de instalat în diverse medii și configurații de lucru.
 9. Temperatură de operare: Interval de temperatură adecvat pentru utilizare în diverse medii de lucru, inclusiv medii extreme.
 10. Fiabilitate și durabilitate: Construcție robustă și rezistentă, proiectată pentru a rezista la condiții dificile de mediu și utilizare continuă.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!