Koltech Strung pentru metrouri TUP650H

Strungul pentru metrouri TUP650H de la Koltech Railway Technology reprezintă un echipament avansat și versatil, conceput pentru prelucrarea eficientă și precisă a componentelor vehiculelor feroviare, în special a metrourilor moderne. Cu capacitatea de a manipula diverse tipuri de componente fără a fi necesară demontarea osiilor, acest strung oferă o soluție completă și convenabilă pentru atelierele de întreținere și fabrici din industria feroviară. Dotat cu tehnologii de vârf și opțiuni de configurare personalizate, TUP650H optimizează fluxurile de lucru, crescând eficiența și calitatea producției.
Cod Produs: C154 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Strungul pentru metrouri TUP650H de la Koltech Railway Technology reprezintă o soluție revoluționară în domeniul prelucrării componentelor vehiculelor feroviare, cu o versatilitate și performanță de excepție. Conceput pentru a satisface cerințele complexe ale industriei feroviare moderne, acest echipament aduce îmbunătățiri semnificative în procesele de întreținere și fabricație, consolidând astfel eficiența și fiabilitatea în domeniu.


Cu un design robust și adaptabil, strungul TUP650H este proiectat pentru a manipula eficient vehicule feroviare de dimensiuni medii, fără necesitatea demontării osiilor, ceea ce economisește timp și resurse prețioase pentru operatori. Versatilitatea sa este remarcabilă, putând prelucra atât boghiile demontați, roțile monobloc, discurile de frânare, cât și osiile fără boghiu, oferind o soluție completă pentru diferitele nevoi de prelucrare din industria feroviară.
Beneficiind de tehnologii de ultimă oră, cum ar fi sistemele de control CNC și interconectarea cu alte mașini din atelier, TUP650H asigură o precizie și consistență înaltă în procesul de prelucrare a pieselor. Aceste caracteristici tehnologice avansate îmbunătățesc eficiența și calitatea producției, contribuind la creșterea performanței și competitivității în industria feroviară.

Pe lângă performanță, strungul TUP650H integrează și soluții moderne de siguranță și sustenabilitate, respectând cele mai stricte standarde din domeniu. Sistemele de siguranță de ultimă generație și designul său ergonomic contribuie la protecția operatorilor și mediului înconjurător, reflectând angajamentul producătorului față de responsabilitatea socială și ecologică.

De asemenea, echipamentul este dotat cu opțiuni avansate de diagnosticare și monitorizare, facilitând identificarea rapidă a necesităților de întreținere și evitând astfel oprirea neplanificată a producției. Această funcționalitate sporește uptime-ul și eficiența operațională, contribuind la optimizarea fluxurilor de lucru și reducerea costurilor de operare pe termen lung.

TUP650H de la Koltech Railway Technology reprezintă o investiție valoroasă pentru companiile din industria feroviară, oferind o combinație unică de performanță, fiabilitate și sustenabilitate. Cu o gamă extinsă de caracteristici și opțiuni personalizabile, acest echipament se impune ca o soluție completă și eficientă pentru prelucrarea componentelor de rulare, contribuind la creșterea competitivității și succesului într-un mediu industrial dinamic și exigent.
 1. Capacitate de manipulare: Poate manipula vehicule feroviare de dimensiuni medii, având o capacitate maximă de încărcare de 17000 daN.
 2. Versatilitate în prelucrare: Poate prelucra eficient și precis diverse componente fără necesitatea demontării osiilor, incluzând boghiile demontate, roțile monobloc, discurile de frânare și osiile fără boghiu.
 3. Adaptabilitate: Se poate ajusta pentru a se potrivi cu diferite geometrii și dimensiuni ale roților sau osiilor, asigurând o compatibilitate largă și eficiență în prelucrare.
 4. Control CNC: Incorporă un sistem de control CNC (SINUMERIK 840D) pentru o precizie înaltă în prelucrarea pieselor, permitând programări complexe și repetabile.
 5. Tehnologii de siguranță: Dotat cu sisteme de siguranță de ultimă generație pentru protecția operatorilor și mediului înconjurător.
 6. Sustenabilitate: Proiectat pentru a reduce emisiile și consumul de energie, respectând cele mai stricte standarde de mediu și siguranță.
 7. Monitorizare și diagnosticare avansată: Beneficiază de opțiuni avansate de diagnosticare și monitorizare pentru identificarea rapidă a necesităților de întreținere sau potențiale probleme tehnice.
 8. Design ergonomic și simplu de utilizat: Design-ul său simplu optimizează fluxul de lucru și întreținerea, reducând timpul de inactivitate și asigurând maximul de eficiență.
 9. Opțiuni de configurare personalizate: Oferă opțiuni de configurare personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorului.
 10. Servicii de suport și asistență: Furnizează suport tehnic complet și servicii personalizate, inclusiv training pentru operatori și servicii post-vânzare dedicate pentru întreținere și reparații.

 1. Capacitate de manipulare: Sarcină maximă de 17000 daN pentru manipularea vehiculelor feroviare de dimensiuni medii.
 2. Diametru maxim de prelucrare: Capacitate de prelucrare a componentelor cu diametrul de până la X mm (specificată de producător în funcție de model și configurare).
 3. Lungime maximă de prelucrare: Capacitate de prelucrare a componentelor cu lungimea de până la Y mm (specificată de producător în funcție de model și configurare).
 4. Sistem de control: Utilizează sistemul CNC SINUMERIK 840D, produs de Siemens, pentru precizie și control avansat al operațiilor de prelucrare.
 5. Interfață utilizator: Dispune de un panou de control touchscreen (TOUCH AND GO) pentru un dialog eficient între operator și echipament.
 6. Conectivitate: Posibilitatea de conectare la o rețea externă de PC-uri și transmiterea datelor către o bază de date externă.
 7. Tehnologii de măsurare integrate: Include un sistem laser integrat pentru pozitionarea componentelor mobile, masurarea profilului rotilor, a inaltimii și grosimii flansei, precum și a altor dimensiuni relevante.
 8. Sisteme de siguranță: Incorporă sisteme avansate de siguranță pentru protecția operatorilor și a mediului înconjurător.
 9. Sustenabilitate: Proiectat pentru a reduce emisiile și consumul de energie, respectând cele mai stricte standarde de mediu.
 10. Opțiuni de configurare: Oferă opțiuni de configurare personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorului, inclusiv programe de prelucrare adiționale și sisteme de evacuare a prafului.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!