Dongling Sistem de testare la vibrații cu răcire pe aer

Un shaker cu racire pe aer este un dispozitiv specializat utilizat în domenii care necesită o precizie și un control ridicate în producerea vibratiilor, cum ar fi testarea componentelor electronice sensibile sau a produselor mecanice complexe. Acest tip de shaker utilizează aerul pentru a raci motorul electromagnetic și alte componente critice, fiind mai eficient energetic decât variantele cu racire prin lichid. Caracteristicile cheie includ înfășurarea armăturii cu o rezistență sporită la vibrații și temperaturi ridicate, un sistem de răcire inovator pentru performanțe optime, suflantă răcită cu aer pentru reducerea zgomotului și o gamă largă de funcționalități, inclusiv teste orizontale și verticale. Echipat cu un amplificator de putere de înaltă performanță și funcții de siguranță conforme cu standardele internaționale, acest sistem este proiectat pentru a oferi fiabilitate și precizie în testarea vibrațiilor.
Cod Produs: C254 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Funcționalitate
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

   Descarca modelele aici


Shaker cu racire pe aer - acest tip de shaker este utilizat in domenii care necesita un grad ridicat de precizie si control in producerea vibratiilor, cum ar fi testarea componentelor electronice sensibile sau a produselor mecanice complexe. Un shaker cu racire pe aer poate include un sistem de ventilare care asigura circulatia aerului pentru racirea motorului electromagnetic si a altor componente critice ale dispozitivului. Acest tip de shaker poate fi mai eficient din punct de vedere energetic decat un shaker cu racire prin lichid, deoarece aerul poate fi mai usor si mai rapid de racit si recirculat.
 
Caracteristicile frecvenței:
Sistemul de testare a vibrațiilor răcit cu aer are caracteristicile unei frecvențe de rezonanță ridicată de ordinul întâi și o gamă largă de frecvențe.


Fiabilitatea ridicată a înfășurării armăturii:
Tehnica și structura inovatoare a inelului întărit al înfășurării armăturii a îmbunătățit semnificativ rezistența la vibrații în condiții de forțe mari, vibrații cu accelerație mare, impact uriaș și temperatură ridicată.


Efectul de răcire a aerului de înaltă eficiență:
Conducta de răcire cu aer a sistemului nostru de testare a vibrațiilor răcit cu aer este, de asemenea, proiectată în mod inovator pentru a îmbunătăți considerabil efectul de răcire. Inelele sale magnetice de sus în jos adoptă, respectiv, conducta de intrare a aerului cu canelură lungă, conducta de difuzie cu două straturi și conducta de aer cu muchie de bandă. Bobina sa de excitație utilizează o conductă de aer alveolată.


Suflantă răcită cu aer:
Conducta de aer unică și alte modele structurale ale sistemelor noastre de testare a vibrațiilor permit suflantei răcite cu aer să asigure un zgomot redus și un efect de răcire superb.


Teste orizontale și verticale:
Sistemul de testare a vibrațiilor răcit cu aer cu o masă de alunecare poate fi utilizat pentru teste orizontale și verticale. Este convenabil de răsturnat și oferă, de asemenea, un mod simplu de comutare în două direcții.


Amplificator de putere cu modul MOSFET sau IGBT:
Amplificatorul de putere al echipamentului nostru de testare adoptă un modul MOSFET sau IGBT de înaltă performanță, prezentând astfel o stabilitate și o fiabilitate foarte ridicate.


Performanță de siguranță:
Sistemul nostru de testare a vibrațiilor răcit cu aer este conform cu cerințele de testare ale standardelor europene. Amplificatorul său de putere este instalat cu un buton de oprire de urgență pentru a face față în timp util situațiilor de urgență. Acesta poate îndeplini cerințele de siguranță atât ale standardelor americane UL, cât și ale standardelor europene CE

 

 1. Răcire cu aer
 2. Domeniul forta de excitatie sinusoidală : 1 kN la 70 kN
 3. Raportul dintre random si forta de excitatie sinusoidală este de 1:1
 4. Forț șoc de două ori mai mare (opțional de trei ori)
 5. Valoarea de deplasare vârf-la-vârf : 25mm , 40mm , 51mm , 76mm sau 100mm
 6. Armătura ușoară are rezistentă la vibrații
 7. Izolare pneumatica pentru izolarea vibrațiilor transmise podelei
 8. Capacitate de susținere puternică a arcului de aer în camera centrală și performanțe excelente la frecvențe joase
 9. Circuitul magnetic dublu oferă scurgeri scăzute ale fluxului și un câmp magnetic uniform
 10. Funcțiile de testare disponibile includ vibrații sinusoidale, aleatorie, șoc si altele
 11. Efect de răcire eficient și zgomot redus
 12. Amplificator de putere eficient și fiabil

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!