Koltech Sistem de monitorizare uzură roată VIDIgo

VIDIgo este un sistem inovator de monitorizare și evaluare a stării roților vehiculelor industriale. Prin tehnologie avansată și evaluări fără contact, oferă o imagine precisă a performanței și siguranței roților. Cu funcționalități de analiză a datelor și alerte automate, VIDIgo optimizează întreținerea și reduce riscurile operaționale, contribuind la siguranța și fiabilitatea flotelor de vehicule.
Top of Form
 
Cod Produs: C159 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
VIDIgo este mult mai mult decât un simplu sistem de monitorizare a roților; este o soluție completă și inovatoare, proiectată pentru a aduce o revoluție în domeniul evaluării și gestionării stării roților vehiculelor industriale. Prin intermediul unei tehnologii avansate și a unei abordări holistice, VIDIgo oferă o imagine detaliată și precisă a performanței și siguranței roților, punând la dispoziție operatorilor o gamă largă de funcționalități și beneficii care revoluționează modul în care sunt gestionate flotele de vehicule.

Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, VIDIgo se integrează perfect în fluxurile de lucru existente, facilitând accesul rapid la informații detaliate despre starea roților și permițând operatorilor să ia decizii informate și rapide. Beneficiind de funcționalități avansate de analiză a datelor, VIDIgo oferă capacitatea de a genera rapoarte detaliate și comparații periodice, permitând monitorizarea evoluției stării roților în timp și anticiparea nevoilor de întreținere sau înlocuire.
Unul dintre aspectele remarcabile ale VIDIgo este capacitatea sa de a efectua evaluări fără contact, măsurând cu acuratețe și repetabilitate o serie de parametri esențiali ai roților. De la înălțimea și grosimea flanșei până la diametrul și forma profilului, VIDIgo oferă o imagine completă și detaliată a stării roților, permițând operatorilor să identifice și să remedieze problemele în mod proactiv, înainte ca acestea să devină grave.

De asemenea, VIDIgo se distinge prin capacitatea sa de a genera alerte automate prin e-mail, referitoare la vehiculele care nu au fost verificate în intervalul prestabilit de timp, oferind astfel o prevenție proactivă și menținând vehiculele în condiții optime de siguranță și performanță. Această funcționalitate nu numai că optimizează procesul de întreținere, dar și reduce semnificativ riscul de defecțiuni și accidente, contribuind la îmbunătățirea siguranței și fiabilității întregii flote.

Flexibilitatea este un alt punct forte al VIDIgo. Sistemul este adaptabil la diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, fiind proiectat pentru a oferi o soluție completă și personalizată pentru nevoile specifice ale fiecărui client. Indiferent dacă este vorba despre vehicule feroviare, miniere sau de transport greu, VIDIgo oferă o soluție integrată de management al întreținerii roților, contribuind la optimizarea ciclului de viață al componentelor vehiculelor și la reducerea costurilor operaționale.

VIDIgo reprezintă o soluție inovatoare și completă pentru evaluarea și gestionarea stării roților vehiculelor industriale, oferind o combinație perfectă între tehnologie avansată, funcționalități inteligente și beneficii tangibile. Prin capacitatea sa de a furniza informații detaliate și de încredere, VIDIgo devine un partener de încredere pentru întreprinderile care doresc să își îmbunătățească eficiența operațională și să mențină un standard înalt de fiabilitate a echipamentului lor.
 
 1. Evaluare non-invazivă: Sistemul efectuează evaluări fără contact, eliminând necesitatea de a scoate vehiculele din funcțiune pentru diagnosticare, maximizând astfel eficiența operațională.
 2. Măsurători precise și repetabile: VIDIgo utilizează tehnologie de vârf pentru a realiza măsurători precise și repetabile ale parametrilor esențiali ai roților, oferind astfel informații fiabile și de încredere.
 3. Funcționalități avansate de analiză a datelor: Sistemul dispune de funcționalități avansate de analiză a datelor, inclusiv generarea de rapoarte detaliate și comparații periodice pentru urmărirea evoluției stării roților în timp.
 4. Alerte automate: VIDIgo poate trimite alerte automate prin e-mail referitoare la vehiculele care nu au fost verificate în intervalul prestabilit de timp, asigurând o prevenție proactivă și menținând vehiculele în condiții optime de siguranță și performanță.
 5. Flexibilitate și adaptabilitate: Sistemul este adaptabil la diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, oferind o soluție personalizată pentru nevoile specifice ale fiecărui client.
 6. Integrare ușoară în fluxurile de lucru existente: Interfața orientată către utilizator facilitează integrarea ușoară a sistemului în fluxurile de lucru existente și permite accesul rapid și eficient la informații detaliate despre starea roților.

 

 1. Geometria setului de roți:
  • Ecartament de cale: 100/1435/1676 mm
  • Gama de diametre ale benzii de rulare a roților măsurate: TBA (a fi anunțat)
  • Diferența maximă a diametrelor măsurate ale benzii de rulare a roților: 200 mm
 2. Parametrii tehnici ai stației:
  • Tensiunea de alimentare: 230 VAC
  • Frecvență: 50 Hz
  • Putere instalată: 2 kW
  • Viteza maximă a vehiculului parcursă în stație: Până la 15 km/h
 3. Precizia măsurătorilor efectuate de către interpreți:
  • Înălțimea flanșei: ±0,20 mm
  • Grosimea flanșei: ±0,20 mm
  • Lățimea flanșei: ±0,20 mm
  • Qr (înclinarea flanșei): ±0,30 mm
  • Diametrul benzii de rulare a roților: ±0,50 mm
  • Distanța spate în spate între fețele interioare ale roților: ±0,50 mm
 4. Dimensiuni generale:
  • Înălțime: 500 mm
  • Lățime: 2000 mm
  • Lungime: 1500 mm

 

 1. Monitorizare și evaluare non-invazivă a stării roților: VIDIgo efectuează evaluări fără contact, măsurând cu precizie și repetabilitate o serie de parametri esențiali ai roților vehiculelor industriale.
 2. Generare de alerte automate: Sistemul poate trimite alerte automate prin e-mail referitoare la vehiculele care nu au fost verificate în intervalul prestabilit de timp, asigurând o prevenție proactivă și menținând vehiculele în condiții optime de siguranță și performanță.
 3. Funcționalități avansate de analiză a datelor: VIDIgo dispune de funcționalități avansate de analiză a datelor, inclusiv generarea de rapoarte detaliate și comparații periodice, pentru urmărirea evoluției stării roților în timp și anticiparea nevoilor de întreținere sau înlocuire.
 4. Flexibilitate și adaptabilitate: Sistemul este adaptabil la diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, oferind o soluție personalizată pentru nevoile specifice ale fiecărui client.
 5. Interfață ușor de utilizat și integrare simplă în fluxurile de lucru existente: Interfața orientată către utilizator facilitează integrarea ușoară a sistemului în fluxurile de lucru existente și permite accesul rapid și eficient la informații detaliate despre starea roților.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!