MED-1000CF

Mașina de echilibrare dinamică MED-1000CF este o soluție de vârf pentru echilibrarea rotoarelor industriale de dimensiuni medii și mari. Cu capacitatea sa de a efectua atât echilibrări statice, cât și dinamice, în două plane, și cu lagăre flexibile și sistem de amortizare pneumatică, această mașină poate gestiona chiar și dezechilibrele mari, asigurând o funcționare optimă și fiabilă a echipamentelor. Cu respectarea strictă a standardelor de calitate, MED-1000CF este alegerea ideală pentru întreprinderile care caută să optimizeze performanța și durabilitatea rotoarelor lor.
 
Cod Produs: C287 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Mașina de echilibrare dinamică MED-1000CF este o soluție avansată utilizată pentru echilibrarea rotoarelor de dimensiuni și greutăți medii și mari ale unei game variate de echipamente industriale, inclusiv motoare electrice, ventilatoare, compresoare, pompe, arbori, roți dințate și role. Această mașină poate efectua atât echilibrări statice, într-un plan, cât și echilibrări dinamice, în două plane, depășind frecvențele de rezonanță pentru a reduce amplitudinea vibrațiilor și pentru a prelungi durata de viață a mașinilor și echipamentelor rotative.

Cu lagăre flexibile și un sistem de amortizare pneumatică, mașina MED-1000CF poate gestiona cu succes echilibrarea dinamică a rotoarelor cu dezechilibre mari, asigurând o funcționare cât mai lină și mai stabilă a echipamentului. Aceasta este proiectată pentru a permite montarea rotoarelor cu ajutorul unui stativ portabil, cu o capacitate de încărcare impresionantă de până la 2 tone.

Mașina MED-1000CF este conformă cu standardele de calitate, respectând specificațiile SR ISO 1925 pentru echilibrare și SR ISO 1940 pentru condițiile de calitate în echilibrarea rotoarelor rigide și determinarea dezechilibrului rezidual. Prin utilizarea acestei mașini, industriile pot obține o performanță optimă și o fiabilitate crescută pentru echipamentele lor rotative, contribuind astfel la eficiența și siguranța operațiunilor industriale.

Caracteristici tehnice Mașina de echilibrare dinamica
MED-1000CF
Greutate maximă rotor 1000 [kg]
Lungime rotor pentru echilibrare min. 2000 [mm]
Diametru maxim rotor 1500 [mm]
Sarcina maximă pe lagăre 500 [kg]
Distanța minima intre lagăre 160 [mm]
Diametru ax rotor de montaj in lagăre [mm] ϕ 25 – 120
Diametrul de antrenare a rotorului [mm] ϕ 40 – 700
Turația de echilibrare [rpm] Reglabila prin convertizor
Puterea motorului electric 4 [kW]
Precizia de măsurare ± 0.01 mm/s
Deplasarea maximă în orizontală 15 mm
Sistem de reglare pe înălțime - vertical 100 mm
Rata de reducere a dezechilibrului până la 95%
Alimentare 400 Vac, 50 Hz
Dimensiuni Partea mecanică: 2 x 1,2 x 1,6 m
Greutate mașină aprox. 500 kg

Părți componente principale:
Standul mecanic compus din: batiu, suport lagăre, lagăre flexibile si dispozitivele de siguranța.
Partea de antrenare prin curea cu motor electric
Dulap electric pentru instalația de comandă și control
Accesorii: Cantare electronic cu precizia de 0,1 grame și 1 gram, Trusa de chei, Instrumente de măsura si control (ceasuri comparatoare, șubler digital, ruleta etc.), Manual de utilizare, suporți reglabili pentru rotoare, set de greutăți pentru echilibrare etc.


Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!