Koltech Masină de presat bandaje PZD 150

Mașina de presat bandaje PZD 150 este un echipament avansat tehnologic destinat vălțuirii roților pentru vehicule feroviare. Cu o structură robustă și eficientă, este proiectată pentru a oferi performanță constantă în cicluri automate de lucru. Flexibilitatea sa permite adaptarea la diverse dimensiuni și tipuri de roți, iar fiabilitatea și durabilitatea îl fac să fie un partener de încredere în producția și întreținerea industriei feroviare
Cod Produs: C158 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Mașina de presat bandaje PZD 150 este o soluție tehnologică de vârf dedicată operațiunilor de vălțuire a roților pentru vehicule feroviare. Cu un design robust și eficient, această mașină reprezintă un partener de încredere pentru industria feroviară, oferind performanță constantă în cicluri automate de lucru.

Structura solidă a mașinii, construită pe un cadru de oțel bine consolidat, este proiectată pentru a rezista la solicitările intense ale proceselor de presare. Componentele esențiale, precum sistemul hidraulic de forță și tabloul electric de ultimă generație, sunt integrate în mod eficient pentru a asigura un funcționament optim.
Mașina este echipată cu un motor asincron care acționează rola de lucru esențială în procesul de presare, oferind o transmisie optimă a mișcării. Cu ajutorul unui convertizor de frecvență, viteza rola de lucru poate fi reglată în mod flexibil în funcție de cerințele specifice, asigurând precizie și calitate în procesul de laminare.

Flexibilitatea mașinii este evidențiată de ansamblul de role ajustabile, care permit reglaje fine și aliniere perfectă pentru diverse dimensiuni și tipuri de roți utilizate în industria feroviară. Configurația standard a mașinii acoperă un interval larg de diametre, iar reglajele sunt simplificate pentru a facilita procesul de presare.
Adițiile opționale, cum ar fi rolele de lucru înlocuibile, extind funcționalitatea mașinii, permitând prelucrarea unei game variate de dimensiuni și tipuri de roți și bandaje. Aceste caracteristici adaugă versatilitate și adaptabilitate mașinii la cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt caracteristici cheie ale mașinii PZD 150, construită pentru a rezista în condiții industriale solicitante și pentru a oferi un serviciu de lungă durată cu necesar minim de întreținere. Sistemele avansate de control și monitorizare contribuie la prevenirea defectelor și la maximizarea timpului de funcționare productiv.

Instruirea și suportul tehnic sunt oferite pentru a asigura o utilizare optimă și sigură a mașinii. Echipa tehnică este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și a oferi soluții prompte pentru orice problemă operațională. Documentația tehnică completă facilitează înțelegerea cuprinzătoare a mașinii și asistă în diagnosticarea și repararea eficientă a eventualelor defecțiuni.

Mașina de presat bandaje PZD 150 reprezintă o investiție valoroasă pentru industria feroviară, oferind calitate, durabilitate și adaptabilitate remarcabilă. Cu suportul tehnic și instruirea adecvată, această mașină este pregătită să contribuie semnificativ la succesul operațiunilor în producția și întreținerea vehiculelor feroviare.
 1. Adaptabilitate la dimensiuni variate: Capacitatea de a prelucra roți cu diametre cuprinse între 500 mm și 1700 mm, asigurând acoperire pentru o gamă largă de aplicații din industria feroviară.
 2. Forță de presare ajustabilă: Oferă o forță de rulare variabilă între 150 kN și 600 kN, permitând ajustarea în funcție de cerințele specifice ale procesului de presare.
 3. Viteză variabilă de rulare: Cu o viteză de rulare de până la 6 metri pe minut, mașina poate adapta procesul de laminare în funcție de nevoile de producție.
 4. Control precis al rotației rolei de presare: Rotația rolei de presare poate atinge aproximativ 9 rotații pe minut, asigurând un proces eficient și precis de laminare.
 5. Putere și eficiență energetică: Cu o putere instalată de 16 kW și motoare principale cu putere de 9,2 kW la 400V, mașina oferă performanțe fiabile și eficiență energetică.
 6. Construcție solidă și durabilă: Cu dimensiuni de gabarit de 3240 mm lungime, 2030 mm lățime și 2220 mm înălțime, și o greutate de 5500 kg, mașina este construită pentru a rezista la condiții industriale solicitante și pentru a asigura un serviciu de lungă durată.
.
 

 1. Dimensiuni ale roților: 500 mm - 1700 mm în diametru
 2. Forța de rulare: 150 kN - 600 kN
 3. Viteză de rulare: până la 6 metri pe minut
 4. Viteză de rotație a rolei de presare: aproximativ 9 rotații pe minut
 5. Putere instalată: 16 kW
 6. Puterea motorului principal: 9,2 kW la 400V
 7. Puterea motorului: 3 kW la 400V
 8. Dimensiuni de gabarit:
  • Lungime: 3240 mm
  • Lățime: 2030 mm
  • Înălțime: 2220 mm
  • Greutate: 5500 kg
Top of Form

 

 1. Presare automată: Mașina este capabilă să efectueze procesul de presare a bandajelor pe roți în mod automat, fără intervenție manuală constantă.
 2. Ajustabilitatea forței de presare: Utilizatorul poate regla forța de presare în funcție de nevoile specifice ale procesului sau ale materialelor utilizate, asigurând presiunea optimă pentru o fixare solidă a bandajului pe roată.
 3. Controlul vitezei de rulare: Viteza de rulare a roților poate fi ajustată pentru a se potrivi cu cerințele procesului de presare și pentru a obține rezultate precise și uniforme.
 4. Monitorizare și diagnoză: Mașina este echipată cu sisteme de monitorizare și diagnoză pentru a detecta eventualele defecțiuni sau probleme în timp real și pentru a asigura funcționarea corectă și eficientă a echipamentului.
 5. Interfață utilizator intuitivă: Panoul de control al mașinii este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, permițând operatorilor să ajusteze parametrii și să monitorizeze procesul de presare fără dificultate.
 6. Flexibilitate în prelucrare: Mașina poate fi adaptată pentru a prelucra o gamă variată de dimensiuni și tipuri de roți, asigurând versatilitate în aplicații.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!