Dongling Cameră climatică HALT & HASS

Camera HALT și HASS cu putere de 49 kW, capacitate de 1440L (opțional), interval de temperatură extins de la -100 la +200, și capacitate de testare recomandată de 200 kg (max. 380 kg). Conform standardului GB/T5170.2, este ideală pentru identificarea defectelor de proces și proiectare în diverse industrii, inclusiv auto, electronică și medicală.
Cod Produs: C274 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)
     Descarca brosura aici

Această cameră HALT și HASS reprezintă o soluție avansată pentru testarea și screeningul produselor în diverse industrii, inclusiv automotive, electronică, informatică și medicală. Cu o putere de aproximativ 49 kW și o sursă de alimentare AC380±38V, 50±0.5Hz, acest sistem este conceput pentru a identifica defectele de proces și de proiectare în produsele în diverse condiții de lucru.


Capacitatea camerei, opțională, este de 1440L, iar dimensiunile interioare și exterioare variază în funcție de opțiunile selectate. Aceasta poate fi combinată cu diferite mese de vibrații pentru a satisface nevoile specifice de testare. Intervalul de temperatură extins, cuprinzând între -100 și +200, împreună cu o abatere și fluctuație a temperaturii minime, asigură că produsele sunt supuse unor condiții extreme pentru testare.

Cu o gamă largă de frecvențe de la 20 la 8000Hz și o accelerație de cel puțin 800m/s2rms, acest sistem poate suporta o sarcină de testare recomandată de 200 kg, cu o sarcină maximă de 380 kg. Precizia setării și controlului temperaturii este de ±1, iar rata de schimbare a temperaturii este de 60/min (încărcare de 5 kg).
Produsul este conform standardului GB/T5170.2 și este proiectat să efectueze teste de performanță la temperatura de lucru de +25 și fără sarcină.
Top of Form

 

  1. Testare HALT (Highly Accelerated Life Test) și HASS (Highly Accelerated Stress Screening): Permite simularea condițiilor extreme de lucru pentru identificarea defectelor de proces și proiectare într-un timp scurt.
  2. Gama extinsă de temperaturi: Cu un interval de temperatură între -100 și +200, produsul poate evalua performanța și fiabilitatea produselor în condiții termice extreme.
  3. Capacitate variabilă: Capacitatea camerei poate fi opțional extinsă până la 1440L, oferind spațiu suficient pentru testarea diferitelor tipuri și dimensiuni de produse.
  4. Control precis al temperaturii: Cu o precizie de ±1 în setarea și controlul temperaturii, asigură condiții de testare fiabile și repetabile.
  5. Vibrații controlate: Poate fi combinată cu mese de vibrații pentru a simula și evalua comportamentul produselor în medii cu vibrații, cum ar fi cele întâlnite în timpul transportului sau utilizării.
  6. Conformitate cu standardele: Produsul respectă standardul GB/T5170.2, asigurând că testele efectuate sunt conforme cu cerințele industriale și de reglementare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!