Dongling Unitate de răcire

Unitatea de răcire din seria CU este special concepută și fabricată pentru disiparea căldurii generatorului de vibrații electrodinamice răcit cu apă.
Acest răcitor este compus în principal din pompă de apă din oțel inoxidabil sau alamă, schimbător de căldură din oțel inoxidabil, supapă de reglare a presiunii apei, manometru, comutator de debit, comutator de alarmă de nivel, rezervor de apă și conducte.

 
Cod Produs: C263 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici


Principalele părți structurale ale unității de răcire sunt realizate din oțel inoxidabil 304 sau 316. În plus, echipamentul de răcire vine cu o unitate excepțională de pompă de apă cu deplasare mare și un sistem automat de monitorizare. Prin urmare, are o operare ușoară, performanță de încredere și întreținere convenabilă.

Sistemul de răcire poate oferi o serie de funcții de protecție, inclusiv protecția sistemului, nivel prea scăzut al apei, control extern, debit extern de apă rece, protecție cu releu termic, debit de apă din armătură, presiune de apă din armătură, debit de apă din bobina de câmp, presiune de apă din bobina de câmp , protecția la ieșire și sursa de alimentare de control etc.

 1. Materiale de înaltă calitate: Principalele părți structurale sunt fabricate din oțel inoxidabil 304 sau 316, asigurând durabilitate și rezistență la coroziune.
 2. Componente esențiale: Include o pompă de apă din oțel inoxidabil sau alamă, un schimbător de căldură din oțel inoxidabil, supapă de reglare a presiunii apei, manometru, comutator de debit, comutator de alarmă de nivel, rezervor de apă și conducte.
 3. Performanță ridicată: Echipată cu o unitate excepțională de pompă de apă cu deplasare mare pentru o circulație eficientă a apei și un sistem automat de monitorizare pentru o funcționare fără probleme.
 4. Funcții de protecție: Sistemul de răcire oferă diverse funcții de protecție, cum ar fi protecția sistemului, protecția împotriva nivelului prea scăzut al apei, control extern, debit extern de apă rece, protecție cu releu termic, protecție la ieșire și sursa de alimentare de control etc.
 5. Operare ușoară: Are un design ergonomic și un sistem simplu de operare, asigurând o utilizare ușoară și fără probleme.
 6. Performanță fiabilă: Asigură o disipare eficientă a căldurii generatorului de vibrații electrodinamice, cu performanță fiabilă și constantă în timp.
 7. Mentenanță convenabilă: Designul modular și accesul ușor la componente facilitează întreținerea și service-ul, reducând timpul de inactivitate.

 1. Protecție împotriva nivelului scăzut al apei: Detectează și protejează împotriva scăderii nivelului apei din rezervor sub o anumită limită, prevenind astfel daunele cauzate de funcționarea la uscat.
 2. Control extern: Posibilitatea de a controla și monitoriza unitatea de răcire de la distanță prin intermediul unui sistem extern, ceea ce poate fi util în anumite aplicații sau pentru facilitarea întreținerii.
 3. Debit extern de apă rece: Capacitatea de a conecta o sursă externă de apă rece pentru a menține temperatura apei la niveluri optime sau pentru răcire suplimentară în funcție de cerințele aplicației.
 4. Protecție cu releu termic: Detectează și protejează împotriva supraincălzirii echipamentului, declanșând automat sistemele de protecție pentru a preveni deteriorarea sau defecțiunile.
 5. Monitorizare a debitului de apă din armătură și bobina de câmp: Permite monitorizarea și ajustarea debitului de apă care circulă prin armătură și bobina de câmp pentru a asigura o disipare eficientă a căldurii și pentru a menține temperaturile în limitele acceptabile.
 6. Protecție la ieșire: Detectează și protejează împotriva eventualelor defecțiuni sau condiții anormale la ieșirea unității de răcire, prevenind astfel deteriorarea echipamentului conectat.
 7. Sursa de alimentare de control: Asigură alimentarea constantă și stabilă a sistemului de control pentru a menține funcționalitatea corectă a unității de răcire și a sistemului asociat.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!