Dongling Tester mecanic de vibrații SY-80

SY-80 este un tester mecanic de vibrații, oferind stabilitate și precizie în testarea rezistenței la vibrații a componentelor electronice, instrumentelor și altor produse mecanice și electrice. Fiabil și ușor de utilizat, este potrivit pentru aplicații în laboratoare sau linii de producție.
Top of Form
Top of Form

 
Cod Produs: C654 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Tester-ul mecanic de vibrații este proiectat pentru a satisface cerințele riguroase ale testelor de rezistență la vibrații ale unei game diverse de componente electronice, instrumente, produse mecanice și electrice. Cu o construcție solidă și o inginerie atentă, acest tester asigură un mediu stabil și controlat pentru efectuarea testelor, indiferent de mediul în care este utilizat, fie în laboratoare specializate, fie în linii de producție industriale.

Utilizatorii se pot baza pe fiabilitatea acestui echipament pentru a obține rezultate precise și repetabile în timpul testelor de vibrații. În plus, facilitățile de operare ușoară îmbunătățesc eficiența și productivitatea, permițând utilizatorilor să se concentreze mai mult pe interpretarea datelor și pe optimizarea proceselor, în loc să se preocupe de dificultăți tehnice sau de manipulare complicată.

Indiferent dacă este folosit pentru teste de masă într-un mediu de producție sau pentru aplicații mobile pe teren, acest tester oferă flexibilitate și adaptabilitate. Cu capacitatea sa de a analiza vibrațiile la frecvențe fixe sau variabile, este un instrument versatil potrivit pentru o varietate de aplicații și specificații de testare.

În esență, produsul SY-80 reprezintă o soluție robustă și eficientă pentru necesitățile de testare a vibrațiilor, furnizând rezultate precise și fiabile într-un pachet care combină performanța tehnică cu ușurința de utilizare.
 
 1. Structură rezonabilă: Construcția sa solidă și bine proiectată asigură stabilitate în timpul testelor de vibrații, contribuind la obținerea rezultatelor precise.
 2. Funcționare fiabilă: Fiind un tester mecanic de încredere, oferă rezultate precise și repetabile în diverse condiții de testare.
 3. Operare ușoară: Interfața simplă și intuitivă facilitează utilizarea, reducând timpul necesar pentru pregătirea și realizarea testelor.
 4. Flexibilitate: Poate fi configurat pentru lucrări de masă sau mobile pe roți, adaptându-se nevoilor și mediului de utilizare.
 5. Analiză a vibrațiilor: În funcție de modelul specific, poate fi echipat cu echipament de analiză a vibrațiilor cu frecvență fixă sau variabilă, oferind opțiuni flexibile pentru diferite aplicații și tipuri de teste.

 • Testare a rezistenței la vibrații: Funcția principală a acestui tester este de a evalua rezistența componentelor electronice, instrumentelor și altor produse la vibrații, permițând identificarea și remedierea potențialelor defecțiuni sau probleme de proiectare.
 • Lucrări de masă sau mobile: SY-80 poate fi utilizat atât pentru teste într-un mediu de laborator sau linie de producție, cât și pentru aplicații mobile pe teren, oferind flexibilitate în utilizare.
 • Configurație ajustabilă: Este capabil să efectueze teste la frecvențe fixe sau variabile, în funcție de nevoile specifice ale aplicației sau ale produsului testat.
 • Interfață simplă: Oferă o interfață utilizator intuitivă și ușor de utilizat, reducând timpul de pregătire a testelor și facilitând interpretarea rezultatelor.
 • Analiză precisă: SY-80 este echipat cu tehnologie avansată de analiză a vibrațiilor, asigurând rezultate precise și repetabile în timpul testelor.
 • Stabilitate și fiabilitate: Construcția solidă și fiabilă asigură un mediu de testare stabil și controlat, contribuind la obținerea rezultatelor precise și consistente.

 

Model SY80-30 SY80-50 SY80-50A SY80-70 SY80-70A
Max. Sarcină (kg) 30 50 70
Gama de frecvențe de lucru (Hz) 50 50 30-60 50 30-60
*Accelerație maximă (m/s2) 75 150
*Deplasament max. (P~P) (mm) 1.5 2.5
Dimensiunea mesei de lucru (mm) 400x350 400x600 400x600
Modul de vibrație Electromagnetice Centrifuge cu un singur grup Centrifuge cu un singur grup
Direcția vibrațiilor Vertical
Dimensiune (L×W×H: mm) 400x350x280 600x400x720 600 x 400 x 720
Consum de energie (kVA) 1 0.5 0.6
Greutate (kg) 45 120
Alimentare 220 380 220 380 220
Mediul de lucru Interval de temperatură 0~40°C
Interval umiditate ≤80% (fără condensare)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!