Dongling Tester de șoc de înaltă accelerație SY-13

Testerul de șocuri cu accelerație ridicată SY-13 este un dispozitiv inovator, conceput pentru testarea rezistenței produselor la impact și șocuri. Cu tehnologie avansată și funcționalități precise, este o soluție eficientă și fiabilă pentru diverse industrii.
 
Cod Produs: C640 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Testerul de șocuri cu accelerație ridicată SY-13 este un dispozitiv inovator, creat pentru a satisface nevoile diverse ale diferitelor industrii. Cu o abordare bazată pe principiul picăturii, acesta oferă o soluție eficientă și fiabilă pentru testarea și evaluarea rezistenței produselor în fața impactului și a șocurilor.

Cu o construcție robustă și tehnologii avansate, acest tester oferă performanțe de înaltă calitate și o funcționare sigură și ușoară. Cu capacități de ajustare a presiunii de umflare, poate atinge o gamă variată de accelerații, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărei aplicații.

Cu funcții avansate și caracteristici de control digital, este conceput pentru a oferi o repetabilitate excelentă a impactului, asigurând rezultate precise și fiabile în fiecare test. În plus, vine echipat cu materiale compozite de înaltă performanță și un amplificator de formă de undă încorporat, pentru a asigura o utilizare convenabilă și o performanță stabilă în timpul testelor.

Cu un design ergonomic și o construcție durabilă, acest tester de șocuri este o soluție ideală pentru necesitățile diverse ale industriei, oferind un instrument eficient și de încredere pentru evaluarea și îmbunătățirea rezistenței produselor în fața condițiilor de impact și șocuri.
Top of Form

 
 1. Tehnologia picăturii: Bazat pe principiul picăturii pentru o evaluare precisă a rezistenței la impact.
 2. Ajustabilitatea accelerației: Capacitatea de a regla presiunea de umflare pentru a atinge diverse niveluri de accelerație.
 3. Control digital: Funcții avansate de control digital pentru rezultate precise și repetabile.
 4. Construcție robustă: Materiale compozite de înaltă performanță pentru durabilitate și siguranță pe termen lung.
 5. Funcții de siguranță: Sisteme de frânare pneumatice duble pentru o blocare fiabilă și întreținere ușoară.
 6. Amplificator de formă de undă încorporat: Pentru o performanță stabilă și o utilizare convenabilă în timpul testelor.
 7. Ergonomie și portabilitate: Design compact și ergonomic pentru ușurință în utilizare și manipulare.

 

 • Testare a rezistenței la impact: Permite evaluarea rezistenței produselor la impact și șocuri, oferind date relevante pentru calitatea și durabilitatea acestora.
 • Ajustare precisă a parametrilor: Capacitatea de a regla presiunea de umflare și alți parametri pentru a obține niveluri specifice de accelerație și impact.
 • Control digital avansat: Funcții digitale precise pentru controlul și monitorizarea precisă a procesului de testare.
 • Repetabilitate și fiabilitate: Asigură rezultate consistente și repetabile în fiecare test efectuat, pentru evaluări precise și comparabile.
 • Sisteme de siguranță integrate: Include sisteme de frânare pneumatice duble și alte caracteristici de siguranță pentru protecția operatorului și a echipamentului.
 • Utilizare simplă și intuitivă: Design ergonomic și interfață de utilizator intuitivă pentru o operare ușoară și fără probleme.
 • Versatilitate în aplicații: Potrivit pentru o gamă largă de industrii și aplicații, inclusiv industria militară, uz casnic și multe altele.

 

Model SY13A-1 SY13-2 SY13B-10
Sarcină nominală (kg) 0.08 2 10
Dimensiunea mesei (mm) Φ40 Φ75, Φ150 200 x 200
Formă de undă de șoc Semisinus
Accelerație la șoc (m/s2) 30000-500000 10000-200000 10000-200000
Durata impulsului (ms) 0.5-0.05 2-0.1 1.5-0.1
Dimensiune (L×W×H: mm) 985x780x2900 985x780x2900 800x800x1600
Consum de energie (kVA) 0.4 0.4 1
Greutate (kg) 900 900 1200
Alimentare Trifazat 380V, 50/60Hz

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!