Koltech Strung TUU800

Strungul de Suprafață TUU800 reprezintă o soluție avansată și robustă pentru recondiționarea componentelor roților feroviare. Cu un design inovator și eficient, acesta permite reprofilarea precisă a osiilor și roților uzate, oferind o precizie remarcabilă și o operare simplificată. Flexibilitatea și controlul integral al procesului îl fac o alegere ideală pentru atelierele feroviare ce caută eficiență și calitate.
Cod Produs: C156 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Strungul de Suprafață TUU800 reprezintă o soluție avansată pentru recondiționarea eficientă a componentelor roților feroviare. Cu un design robust și inovator, acesta este proiectat pentru reprofilarea precisă a osiilor și roților, oferind o gamă variată de operațiuni cu o precizie remarcabilă.

Procesul de prelucrare este facilitat de un sistem avansat de poziționare și transmisie a cuplului de tăiere, asigurând o transmisie optimă a forței necesare pentru prelucrare. Boghiul este fixat ferm în timpul procesului, iar roțile sunt angajate prin intermediul rolicelor acționate hidraulic, oferind o presiune uniformă pe circumferința acestora.
Controlul și monitorizarea integrală a procesului de prelucrare sunt realizate prin intermediul unui panou de control ergonomic, care permite operatorului să ajusteze parametrii în timp real și să monitorizeze fiecare etapă a procesului tehnologic.

Flexibilitatea utilajului este maximizată prin posibilitatea de a echipa posturile de lucru cu accesorii suplimentare pentru prelucrarea discurilor de frână montate. Acest lucru face ca strungul TUU800 să fie o soluție versatilă pentru multiple aplicații din domeniul feroviar.

Încărcarea și descărcarea roților sau a ansamblului boghiului sunt concepute să fie ergonomice și eficiente, contribuind la o productivitate optimă și minimizând efortul operatorului. Utilajul este echipat pentru manipularea și asistența sistemului de rulare în mod eficient, adăugând un nivel suplimentar de versatilitate și ușurință în operare.

Fiind proiectat pentru a se integra perfect în fluxurile de lucru existente, strungul de suprafață TUU800 oferă o valoare adăugată semnificativă pentru orice infrastructură de mentenanță feroviară. Alegerea acestui model înseamnă investiția într-un utilaj ce va aduce eficiență înaltă, precizie consecventă și durabilitate pe termen lung, contribuind la o rentabilitate ridicată a investiției și la satisfacția de a deține un echipament de top în domeniul prelucrărilor feroviare.
Top of Form
 
 1. Control CNC: Folosește sistemul SINUMERIK 840D, asigurând o control complet și precis al procesului de prelucrare.
 2. Control Touchscreen: Panoul de control TOUCH AND GO permite un dialog eficient între operator și utilaj, oferind o interfață intuitivă și ușor de folosit.
 3. Motoare fără perii: Utilizează motoare fără perii colectoare SIEMENS SERVO AV, asigurând o funcționare eficientă și fiabilă.
 4. Sistem PLC: Bazat pe tehnologia PROFIBUS, sistemul de Intrare-Ieșire oferă o gestionare avansată a operațiunilor.
 5. Conectare PC: Posibilitatea de a conecta strungul la o rețea externă de PC-uri pentru transmiterea datelor și gestionarea acestora.
 6. Solutie antifrictiune: Utilizează rulmenți cu ace pentru dispozitivele de fixare a roților, adaptându-se la sarcini mari.
 7. Distribuirea puterii: Motoarele hidraulice de antrenare pentru role permit adaptarea vitezei și distribuirea egală a cuplului.
 8. Invertoare de frecvență: Pentru reglarea vitezei motorului de antrenare principal, asigurând flexibilitate și eficiență energetică.
 9. Masuratori: Unități de măsură care efectuează toate măsurătorile necesare pentru asigurarea calității prelucrării.

 1. Dimensiuni de prelucrare: Capacitatea maximă de prelucrare a osiilor și roților, inclusiv diametrul maxim și lungimea maximă a pieselor.
 2. Putere și viteză: Puterea și viteza motorului principal și a altor motoare relevante, care influențează performanța și eficiența prelucrării.
 3. Precizie și toleranțe: Toleranțele de prelucrare și precizia mașinii în reproducerea profilurilor și dimensiunilor specificate.
 4. Capacitate de încărcare și descărcare: Capacitatea maximă de încărcare și descărcare a pieselor sau ansamblurilor, precum și modalitățile de manipulare asociate.
 5. Accesorii și opțiuni: Lista detaliată a accesoriilor standard și opționale furnizate cu strungul, inclusiv posibilele upgrade-uri sau adaptări.
 6. Sistem de răcire și lubrifiere: Detalii despre sistemul de răcire și lubrifiere al mașinii, precum și necesitatea și modalitatea de întreținere a acestuia.
 7. Consumabile și piese de schimb: Informații despre consumabilele necesare pentru funcționarea mașinii, precum și disponibilitatea și costul pieselor de schimb.
 8. Interfețe de comunicare și integrare: Capacitatea de integrare a mașinii într-o linie de producție sau într-un sistem de management al producției, inclusiv protocoalele de comunicare suportate.
 9. Siguranță și conformitate: Măsuri de siguranță incluse în designul mașinii și conformitatea cu normele și reglementările relevante în materie de sănătate și securitate.

 

 1. Reprofilarea osiilor și roților feroviare: Principala funcție a strungului este reprofilarea preciză a osiilor și roților uzate sau deteriorate, restaurându-le forma și dimensiunile inițiale.
 2. Strungirea profilurilor roților noi: Mașina poate realiza strungirea profilurilor roților noi pentru a le asigura forma și dimensiunile necesare pentru montaj și funcționare corespunzătoare.
 3. Expunerea și pregătirea inelului pentru securizarea anvelopei de cauciuc: Strungul poate expune și pregăti inelul roții pentru montarea și fixarea anvelopei de cauciuc în condiții de siguranță și stabilitate.
 4. Prelucrarea suprafețelor interioare și exterioare ale anvelopei: O altă funcție importantă este prelucrarea suprafețelor interioare și exterioare ale anvelopei, asigurând o suprafață netedă și uniformă pentru contactul cu șina.
 5. Reprofilarea suprafeței active a discurilor de frână: Strungul poate reprofila și ajusta suprafața activă a discurilor de frână, chiar și atunci când acestea sunt montate pe osie, asigurând o frânare eficientă și sigură.
 6. Controlul CNC: Utilizarea unui sistem CNC avansat permite controlul precis al tuturor operațiunilor de prelucrare, asigurând o reproducere constantă și fiabilă a profilurilor și dimensiunilor dorite.
 7. Monitorizarea și diagnosticarea procesului de prelucrare: Strungul este echipat cu sisteme avansate de monitorizare și diagnosticare, permitând operatorului să urmărească și să evalueze în timp real performanța mașinii și să identifice eventualele probleme sau defecțiuni.
 8. Interfață intuitivă de utilizare: Panoul de control este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, oferind operatorului o interfață intuitivă și acces rapid la toate funcțiile și setările mașinii.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!