Koltech Strung TUU1250

Strungul de suprafață TUU1250 este un echipament specializat în întreținerea și recondiționarea roților și osiilor de tren. Cu tehnologie avansată și funcționalități versatile, acesta permite profilarea precisă a roților uzate, expunerea și securizarea cauciucului, precum și prelucrarea discurilor de frână. Fiind ușor de operat și adaptabil la diverse cerințe, este un instrument esențial în industria feroviară pentru menținerea siguranței și eficienței în transportul pe calea ferată.
Top of Form
 
Cod Produs: C157 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Strungul de suprafață TUU1250 este un instrument de înaltă precizie proiectat pentru industria feroviară, specializat în întreținerea și recondiționarea osiilor de tren și a componentelor asociate roților. Cu o tehnologie avansată și funcționalități adaptabile, acest strung oferă soluții eficiente și fiabile pentru nevoile complexe ale întreținerii materialelor rulante.

Prin intermediul procesului de strunjire, acesta redă geometria roților uzate, prelungindu-le durata de funcționare și asigurându-se că acestea îndeplinesc cerințele tehnice originale. De asemenea, permite profilarea roților noi pentru a se conforma specificațiilor și pentru a le pregăti pentru utilizare.

Pe lângă aceste operațiuni esențiale, strungul permite și expunerea inelului și securizarea cauciucului, precum și expunerea delicată a fetelor interioare și exterioare ale cauciucului, fără a deteriora materialul. Totodată, poate expune suprafața activă a discurilor de frână montate pe osie, contribuind astfel la îmbunătățirea performanței sistemului de frânare.

Cu un sistem inovator de poziționare a ansamblului boghiului, acesta asigură un antren eficient al roților și controlul precis al presiunii aplicate în timpul prelucrării. Operatorii beneficiază de un control complet al procesului prin intermediul unui panou de control intuitiv, iar încărcarea și descărcarea ansamblului de roți se realizează cu ușurință la nivelul solului, fără efort suplimentar.

Strungul TUU1250 este un partener de încredere în întreținerea materialului rulant, contribuind la siguranța și eficiența operațiunilor feroviare. Fiind adaptabil și versatil, acesta poate gestiona o gamă largă de operațiuni de prelucrare, contribuind astfel la optimizarea costurilor și la menținerea performanței flotelor feroviare într-o stare optimă.
 1. Precizie înaltă: Este capabil să realizeze operațiuni de strunjire cu o precizie ridicată, asigurând rezultate exacte și consistente.
 2. Versatilitate: Poate fi utilizat pentru recondiționarea profilurilor roților uzate, strunjirea profilurilor roților noi, expunerea inelului și securizarea cauciucului, expunerea fetelor interioare și exterioare ale cauciucului, precum și expunerea suprafeței active a discurilor de frână montate pe osie.
 3. Sistem de antrenare hidraulic: Folosește un sistem inovator de poziționare a ansamblului boghiului, asigurând un antren eficient al roților și controlul precis al presiunii aplicate în timpul prelucrării.
 4. Control CNC: Dispune de un sistem de control CNC (Computer Numeric Control) care permite monitorizarea și reglarea precisă a tuturor parametrilor de lucru.
 5. Panou de control Touchscreen: Are un panou de control touchscreen care facilitează interacțiunea intuitivă între operator și mașină, oferind o experiență de lucru ergonomică și eficientă.
 6. Funcționalități opționale extinse: Poate fi echipat cu diverse opțiuni suplimentare, cum ar fi prelucrarea discurilor de frână, sistem de evacuare a prafului, sistem de monitorizare a zonei de aschiere etc., pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorului.
 7. Ușurință în utilizare: Proiectat să ofere o operare simplă și intuitivă, inclusiv încărcarea și descărcarea ansamblului de roți la nivelul solului pentru a reduce efortul operatorului.
 8. Durabilitate și fiabilitate: Construit din materiale de înaltă calitate și echipat cu componente robuste, strungul TUU1250 este conceput pentru a rezista la utilizare îndelungată și pentru a asigura performanță constantă în condiții de lucru intensive.

 1. Dimensiuni maxime ale roților: Aceasta specifică diametrul maxim și lățimea maximă a roților pe care le poate prelucra strungul.
 2. Capacitate de încărcare: Greutatea maximă a ansamblului de roți pe care îl poate manipula și prelucra strungul.
 3. Putere a motorului principal: Puterea motorului utilizat pentru acționarea procesului de strunjire și a celorlalte funcții ale strungului.
 4. Toleranță de prelucrare: Specifică gradul de precizie al prelucrării, exprimat în termeni de toleranță admisă pentru dimensiuni și geometrie.
 5. Viteza de rotație: Viteza maximă la care pot fi rotite roțile în timpul procesului de prelucrare.
 6. Tipul de control: Indică sistemul de control utilizat (de exemplu, control CNC) și specificațiile acestuia, cum ar fi rezoluția și funcțiile disponibile.
 7. Tipul de alimentare: Specifică tipul de alimentare utilizat pentru deplasarea uneltei de prelucrare în raport cu roata.
 8. Sistem de răcire: Indică existența și tipul sistemului de răcire utilizat pentru a menține temperatura optimă a componentelor și a pieselor prelucrate.
 9. Opțiuni de configurare: Include opțiunile disponibile pentru configurarea și personalizarea strungului în funcție de cerințele specifice ale utilizatorului.
 10. Dimensiuni și greutate: Specifică dimensiunile fizice ale strungului și greutatea sa totală pentru instalare și manipulare.

 

 1. Strunjirea profilurilor roților uzate: Această funcție permite recondiționarea și refacerea geometriei roților uzate pentru a le restabili forma și funcționalitatea.
 2. Strungirea profilurilor roților noi: Permite ajustarea și finalizarea profilurilor roților noi pentru a se conforma specificațiilor tehnice și pentru a pregăti roțile pentru utilizare.
 3. Expunerea inelului și securizarea cauciucului: Această funcție asigură că inelul și cauciucul roții sunt expuse și fixate corect pentru o tracțiune și o performanță optime.
 4. Expunerea fetelor interioare și exterioare ale cauciucului: Permite expunerea și tratamentul delicat al fețelor interioare și exterioare ale cauciucului, asigurând alinierea corectă și durabilitatea componentelor.
 5. Expunerea suprafeței active a discurilor de frână: Această funcție permite pregătirea și întreținerea discurilor de frână montate pe osie pentru o performanță optimă a sistemului de frânare.
 6. Sistem de antrenare hidraulic: Asigură un antren eficient al roților și controlul precis al presiunii aplicate în timpul prelucrării, garantând rezultate consistente și de înaltă calitate.
 7. Control CNC (Computer Numeric Control): Permite monitorizarea și reglarea precisă a tuturor parametrilor de lucru, asigurând o operare eficientă și fiabilă a strungului.
 8. Panou de control touchscreen: Oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru operatori, permitând monitorizarea și ajustarea parametrilor de lucru cu ușurință.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!