Koltech Strung pentru trenuri TUP650SH - IndustrialMAG

Strungul pentru trenuri TUP650SH de la Koltech Railway Technology este un echipament inovator și versatil, proiectat pentru prelucrarea eficientă și precisă a roților feroviare. Cu capacități de lucru extinse și un design adaptabil, acest strung oferă soluții personalizabile pentru întreținere și reparații atât în ateliere specializate, cât și în operațiuni in situ. Dotat cu tehnologii avansate de control numeric și protecție, TUP650SH asigură precizie, siguranță și durabilitate într-un mod ergonomic și eficient energetic.
Cod Produs: C155 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Strungul pentru trenuri TUP650SH de la Koltech Railway Technology este un echipament inovator și indispensabil în domeniul întreținerii și reparațiilor roților feroviare. Proiectat pentru a oferi eficiență și precizie în atelierele specializate, acest strung se distinge prin versatilitatea sa și capacitatea de a prelucra o gamă extinsă de componente feroviare.

Cu un design adaptabil și intuitiv, TUP650SH permite prelucrarea osiilor cu sau fără boghiuri, roților monobloc și discurilor de frânare fără a compromite calitatea finisajului sau precizia geometrică. Acest lucru îl face ideal pentru operațiuni de întreținere efectuate atât în cadrul reparațiilor programate în ateliere, cât și in situ.

Unul dintre aspectele distincte ale acestui strung este capacitatea sa de a susține sarcini de până la 30 de tone fără a fi necesară demontarea prealabilă a axelor sau boghiurilor. Această caracteristică permite economisirea de timp și resurse, contribuind la eficientizarea procesului de întreținere.

Strungul TUP650SH este echipat cu un sistem modern de control numeric computerizat (CNC), care permite programarea și executarea automată a operațiunilor de prelucrare, îmbunătățind repetabilitatea proceselor și reducând posibilitatea erorilor umane. Interfața utilizatorului este intuitivă, permițând operatorilor să execute prelucrări complexe cu un minim de instruire.
Pentru a asigura precizia și siguranța în timpul prelucrării, strungul TUP650SH este dotat cu protecții și sisteme de siguranță conforme cu cele mai înalte standarde internaționale. De la protecții fizice ale componentelor în mișcare la software avansat pentru prevenirea coliziunilor, fiecare aspect al TUP650SH este proiectat pentru a proteja atât operatorii, cât și echipamentul împotriva accidentelor sau daunelor potențiale.

Durabilitatea este un alt avantaj al acestui echipament, fiind construit să reziste în mediile industriale solicitante. Materialele de înaltă calitate și structurile robuste asigură longevitatea echipamentului, chiar și în condiții de utilizare intensă și pe termen lung.
Flexibilitatea și interoperabilitatea sunt, de asemenea, aspecte cheie ale strungului TUP650SH, permițându-i să lucreze cu un spectru larg de profile de trenuri și să se integreze ușor cu alte sisteme și software de atelier. Aceste caracteristici contribuie la optimizarea fluxurilor de lucru și la maximizarea performanței echipamentului.
 1. Capacitate de prelucrare: Capacitatea de a prelucra componente ample ale vehiculelor feroviare, susținând o sarcină maximă de 30 de tone (30000 daN), fără a fi nevoie de demontarea prealabilă a axelor sau boghiurilor.
 2. Versatilitate: Proiectat pentru prelucrarea osiilor cu sau fără boghiuri, roților monobloc și discurilor de frânare, fără a diminua calitatea finisajului sau precizia geometrică.
 3. Adaptabilitate: Designul simplu și intuitiv permite configurarea rapidă și ușoară pentru diverse tipuri de prelucrări, fiind astfel o soluție personalizabilă care răspunde nevoilor specifice ale utilizatorului final.
 4. Centrare precisă: Oferă și centrează piesele de prelucrat pe lagărele exterioare, garantând astfel o aliniere precisă și o consistență înaltă a rezultatelor.
 5. Control numeric computerizat (CNC): Sistemul CNC încorporat permite programarea și executarea automată a operațiunilor de prelucrare, îmbunătățind repetabilitatea proceselor și reducând posibilitatea erorilor umane.
 6. Durabilitate: Construit să reziste în mediile industriale solicitante, cu materiale de înaltă calitate și structuri robuste pentru utilizare pe termen lung.
 7. Diagnoză și monitorizare: Dotat cu un sistem modern de diagnoză și monitorizare pentru feedback în timp real și alerte preventive, menținând performanțele optime și minimizând timpul de inactivitate.
 8. Eficiență energetică: Tehnologii avansate care optimizează consumul de energie în timpul operațiunilor de prelucrare, contribuind la reducerea costurilor de exploatare și susținând responsabilitatea ecologică.
 9. Siguranță: Protecții și sisteme de siguranță conforme cu cele mai înalte standarde internaționale, pentru a proteja operatorii și echipamentul împotriva accidentelor sau daunelor potențiale.
 10. Interoperabilitate: Capacitatea de a se interconecta cu alte echipamente sau platforme, facilitând monitorizarea performanței mașinii, optimizând fluxurile de lucru și actualizând procesele de prelucrare conform cerințelor de producție.
 

 

 

 1. Capacitate de sarcină: Maximum 30 de tone (30000 daN).
 2. Tipuri de componente prelucrate: Osiile cu sau fără boghiuri, roțile monobloc și discurile de frânare.
 3. Precizie geometrică: Asigurată prin sistemul de centrează pe lagărele exterioare.
 4. Control numeric computerizat (CNC): Pentru programare și execuție automată a operațiunilor de prelucrare.
 5. Durabilitate: Construcție robustă, cu materiale de înaltă calitate rezistente la abraziune.
 6. Diagnoză și monitorizare: Sistem modern pentru feedback în timp real și alerte preventive.
 7. Eficiență energetică: Tehnologii avansate pentru optimizarea consumului de energie.
 8. Siguranță: Protecții fizice și sisteme de siguranță conform standardelor internaționale.
 9. Interoperabilitate: Capacitatea de interconectare cu alte echipamente sau platforme pentru monitorizarea și optimizarea performanței.
 10. Versatilitate: Configurare rapidă și ușoară pentru diverse tipuri de prelucrări, adaptabil la nevoile specifice ale utilizatorului final.

 

 1. Prelucrare eficientă: Capacitatea de a prelucra componente ample ale vehiculelor feroviare, susținând o sarcină maximă de 30 de tone, fără a fi nevoie de demontarea prealabilă a axelor sau boghiurilor.
 2. Versatilitate în prelucrare: Posibilitatea de a lucra cu diverse tipuri de componente, cum ar fi osiile cu sau fără boghiuri, roțile monobloc și discurile de frânare, fără a afecta calitatea finisajului sau precizia geometrică.
 3. Control numeric computerizat (CNC): Sistemul CNC încorporat permite programarea și executarea automată a operațiunilor de prelucrare, asigurând o precizie și repetabilitate ridicate în procesul de producție.
 4. Diagnoză și monitorizare avansată: Sistemul modern de diagnoză și monitorizare oferă feedback în timp real și alerte preventive pentru identificarea și remedierea potențialelor probleme înainte de a afecta performanța echipamentului.
 5. Siguranță integrată: Protecții fizice și sisteme de siguranță conform standardelor internaționale, precum și funcții de siguranță care previn supraîncărcarea și alte condiții periculoase în timpul operării.
 6. Eficiență energetică: Tehnologii avansate pentru optimizarea consumului de energie în timpul operațiunilor de prelucrare, contribuind la reducerea costurilor de exploatare și la protejarea mediului înconjurător.
 7. Interoperabilitate și conectivitate: Capacitatea de a se interconecta cu alte echipamente sau platforme, facilitând schimbul de date și integrarea cu sistemele existente de gestionare a producției sau mentenanță.
 8. Ușurință în utilizare: Interfața utilizatorului intuitivă și designul ergonomic permit operarea confortabilă și eficientă a echipamentului, chiar și în condiții de utilizare prelungită.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!