Dongling Sistem de testare a vibrațiilor cu răcire pe apă

Sistemele de testare la vibrații și șocuri cu răcire pe apă sunt caracterizate prin: forță mare de testare (kN), capacitate mare de testare (kg), răcire eficientă. Domeniul de forță de testare începe de la 50 kN până la 600 kN, iar sarcina maximă este cuprinsă între 800 kg și 15000 kg. Shaker-ele cu răcire pe apă sunt folosite pentru a testa unele dintre cele mai complexe și mai exigente produse, inclusiv sateliți, materiale periculoase și alte piese mari folosite în aplicații aviatice, aerospațiale, construcții navale, militare și auto. Un test combinat multi-mediu poate fi completat cu o cameră climatică.

 
Cod Produs: C255 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca modelele aici


Sistemele de testare a vibrațiilor cu răcire pe apă sunt capabile să efectueze o varietate de protocoale de testare a vibrațiilor, printre care: teste de vibrații triaxiale sinusoidale, teste de vibrație aleatorie în bandă largă, precum și cele clasice (semi-sinusoidale, trapezoidale și post-peak sawtooth) teste de spectru de răspuns la puls și șoc. Atunci când sunt combinate cu o cameră climatică opțională, sistemele noastre de testare pot efectua, de asemenea, teste de vibrații combinate multi-mediu.
În comparație cu sistemele de testare a vibrațiilor cu răcite pe aer, shaker-ul răcit cu apă Dongling poate testa componente mai mari, poate genera o forță mai mare și poate funcționa mai silențios.
Toate sistemele de testare a vibrațiilor Dongling cu răcire pe apă include shaker-ul, amplificatorul de putere și unitatea de răcire. Sistemul de control (controller-ul) poate fi folosit da la orice producător. Dongling oferă controller-ul Amber și Vibstar. Femaris oferă opțional un controller de la Crystal Instruments, SUA – Spider.

 
Un sistem complet este compus din:
                                 

                     Shaker                                             Controler de vibrații                                      Masa de alunecare                                      Masă de extindere     

                                                                       
    Amplificatorul de putere

 
Gamă largă de frecvențe și frecvență de rezonanță de ordinul întâi ridicată
Sistemul de testare a vibrațiilor răcit cu apă adoptă materiale compozite aerospațiale de înaltă rezistență. Acest lucru va duce la o mare îmbunătățire a rezistenței, rigidității și a frecvenței de rezonanță de prim ordin a bobinei. De asemenea, permite produsului nostru să atingă un nivel avansat internațional.

Bobină de excitație de înaltă fiabilitate și eficientă din punct de vedere energetic
Bobina de excitație adoptă un design de înfășurare cu două discuri pentru a îmbunătăți fabricabilitatea și fiabilitatea acesteia. Prin adoptarea unei filozofii de proiectare inovatoare, energia și puterea de încălzire a acesteia sunt reduse enorm.


Eficiență ridicată a răcirii cu apă
Sistemul de testare a vibrațiilor răcit cu apă și-a îmbunătățit în mod remarcabil efectul de răcire, prin utilizarea unei noi tehnici de sudare, precum și prin răcirea paralelă inovatoare atât a înfășurării bobinei, cât și a inelului de scurtcircuit intern-extern.


Reglarea automată a poziției de echilibrare a armăturii în cazul utilizării dispozitivului MPCS
Sistemul de centrare automată permite ca armătura să se afle întotdeauna în poziția de echilibru în timpul mișcării. Apoi, un test de vibrații care necesită deplasarea maximă poate fi efectuat fără probleme


Capacitate mare de susținere
Un arc pneumatic combinat susține sistemul de suspensie pentru a îmbunătăți capacitatea de susținere și, de asemenea, pentru a reduce semnificativ zgomotul ambiental.

Teste orizontale și verticale
Agitatorul de vibrații răcit cu apă cu o masă de alunecare este ideal pentru utilizarea în testele de vibrații orizontale și verticale. Acesta poate fi răsturnat convenabil prin adoptarea roții fără sfârșit și a roții cu lanț unice acționate electric.


Proprietăți de siguranță
Sistemul nostru de testare a vibrațiilor răcit cu apă este realizat în conformitate cu cerințele de testare ale standardelor europene. Amplificatorul său de putere este echipat cu un buton de oprire de urgență pentru a face față la timp situațiilor de urgență. Este în conformitate cu cerințele de siguranță ale standardelor americane UL și CE.

 1. Teste variate de vibrații: Capacitatea de a efectua o varietate de protocoale de testare a vibrațiilor, inclusiv teste triaxiale sinusoidale, teste de vibrație aleatorie în bandă largă și teste clasice (semi-sinusoidale, trapezoidale și post-peak sawtooth) teste de spectru de răspuns la puls și șoc.
 2. Capabilitatea de testare a componentelor mari: Comparativ cu sistemele de testare a vibrațiilor cu răcire pe aer, acest sistem poate testa componente mai mari.
 3. Generare de forță mare: Capacitatea de a genera o forță mai mare în timpul testelor.
 4. Funcționare silențioasă: Capacitatea de a funcționa mai silențios în comparație cu alte sisteme.
 5. Control flexibil: Sistemele sunt compatibile cu o gamă variată de controlere, cum ar fi controller-ele Amber și Vibstar de la Dongling și controller-ele de la Crystal Instruments și Spider de la Femaris.
 6. Teste multi-mediu: Posibilitatea de a efectua teste de vibrații combinate multi-mediu în combinație cu o cameră climatică opțională.
 7. Rezistență și rigiditate îmbunătățite: Utilizarea materialelor compozite aerospațiale de înaltă rezistență duce la o îmbunătățire a rezistenței, rigidității și a frecvenței de rezonanță a bobinei.
 8. Eficiență energetică: Adoptarea unui design inovator al bobinei de excitație pentru a reduce consumul de energie.
 9. Răcire eficientă: Îmbunătățirea eficienței răcirii cu apă pentru a menține temperaturile optime în timpul testelor.
 10. Siguranță: Conformitatea cu standardele europene și americane în ceea ce privește siguranța, inclusiv echiparea cu butoane de oprire de urgență pentru a face față situațiilor de urgență.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!