Hamar Laser Sistem de aliniere a strungului L-700

Sistemul L-700 de aliniere a strungului este o tehnologie avansată care utilizează laserul pentru a asigura o aliniere precisă și rapidă a axelor în medii industriale diverse. Compact și ușor de utilizat, acest sistem oferă rezultate precise într-un timp scurt, contribuind la optimizarea procesului de producție și la reducerea costurilor operaționale.
 
Cod Produs: C723 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descraca brosura aici

Sistemul de aliniere a strungului L-700 este o soluție avansată și eficientă pentru alinierea precisă a axelor în diverse aplicații industriale, cum ar fi mașinile-unelte și extruderele cu două butoaie. Acest sistem inovator utilizează tehnologia laser pentru a asigura o aliniere rapidă și precisă a axelor, contribuind la reducerea costurilor cu sculele și a ratei de deșeuri, în timp ce îmbunătățește productivitatea și profitabilitatea companiilor.


Prin eliminarea nevoii de bare de testare de aliniere greoaie și nepractice, sistemul L-700 permite o aliniere rapidă și ușoară a întregii lungimi a strungului, chiar și în cazul celor mai mari mașini. Cu ajutorul software-ului avansat, utilizatorii pot obține date precise de aliniere într-un timp relativ scurt, ceea ce îmbunătățește eficiența procesului de producție.

                                                                    

Compact și robust, sistemul L-700 ocupă un spațiu minim și poate fi montat direct în ax, facilitând procesul de aliniere. De asemenea, laserul funcționează cu o baterie standard înlocuibilă, oferind flexibilitate și mobilitate în diverse medii de lucru.

Sistemul de aliniere a strungului L-700 reprezintă o soluție inovatoare și fiabilă pentru alinierea precisă a axelor în diverse aplicații industriale, contribuind la îmbunătățirea eficienței și profitabilității companiilor.
 
 1. Tehnologie avansată: Sistemul utilizează tehnologia laser pentru o aliniere precisă a axelor, asigurând rezultate fiabile și consistente.
 2. Compact și robust: Cu dimensiuni de 4 x 2,9 x 1,7 inchi (101 x 74 x 45 mm), sistemul este compact și rezistent, ocupând un spațiu minim și fiind adaptat la medii de lucru industriale.
 3. Rezoluție ultra-înaltă: Oferă o rezoluție centrală de 0,00001 in. (0,00025 mm) și rezoluție unghiulară de 0,00001 in/ft (0,0008 mm/m), asigurând o aliniere precisă și exactă a axelor.
 4. Software avansat: Software-ul Lathe9, bazat pe Windows 7/8/10, oferă afișaje mari de aliniere, grafice și date live, precum și o procedură în 6 pași pentru ghidarea utilizatorilor prin procesul de aliniere.
 5. Flexibilitate și mobilitate: Funcționează cu o baterie standard înlocuibilă de 9 volți, oferind până la 8 ore de funcționare continuă, și necesită doar 10 inchi (254 mm) de spațiu între ax și contraport sau sub-ax.
 6. Ușurință în utilizare: Montarea laserului și a țintei este simplă, direct în ax și contrapunct, eliminând necesitatea de echipamente suplimentare și facilitând procesul de aliniere.
 7. Aplicații variate: Potrivit pentru diverse aplicații industriale, cum ar fi mașini-unelte, extrudere cu două butoaie și alte mașini și echipamente industriale.
 
                                                             

 1. Aliniere precisă a axelor: Sistemul permite alinierea precisă a axelor în diverse aplicații industriale, asigurând o funcționare optimă a echipamentului și reducând uzura prematură.
 2. Configurare ușoară: Montarea laserului și a țintei este simplă și rapidă, permițând utilizatorilor să efectueze alinierea fără efort și într-un timp scurt.
 3. Afișaje și date în timp real: Software-ul avansat oferă afișaje mari de aliniere, grafice și date live, permitând utilizatorilor să monitorizeze și să ajusteze alinierea în timp real.
 4. Corectare a erorilor de montare: Software-ul include funcții pentru corectarea erorilor de montare, asigurând o aliniere precisă chiar și în condiții de mediu variabile.
 5. Mobilitate și flexibilitate: Sistemul funcționează cu o baterie standard înlocuibilă, oferind mobilitate și flexibilitate în diverse medii de lucru.
 6. Economii semnificative: Prin eliminarea nevoii de echipamente suplimentare și reducerea timpului necesar pentru aliniere, sistemul L-700 contribuie la economisirea costurilor și la creșterea eficienței operaționale.
 7. Compatibilitate extinsă: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv mașini-unelte, extrudere cu două butoaie și alte echipamente industriale.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!