Opțiuni și accesorii

Opțiunile includ un sistem de centrare magnetic și pneumatic, prescurtat ca sistem MPCS. Acest sistem este utilizat pentru centrarea automată a poziției de echilibru a armăturii. Dispozitivul de centrare automată depășește interferența câmpului magnetic al agitatorului electrodinamic. Este potrivit pentru utilizare în diferite deplasări ale sistemului de vibrații electrodinamice.
 
Cod Produs: C266 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici


Sistemul de centrare magnetic și pneumatic (MPCS) reprezintă o soluție inovatoare pentru automatizarea procesului de centare a poziției de echilibru a armăturii în cadrul unui sistem de vibrații electrodinamice. Caracteristicile cheie ale acestui sistem includ:


Designul de integrare mecanic-electric permite produsului să funcționeze stabil în diferite medii severe, cum ar fi câmpurile electromagnetice puternice. Această integrare asigură rezistența sistemului și funcționarea sa fără probleme, chiar și în condiții dificile.

Tehnologia de detectare fără contact oferă o precizie ridicată și o fiabilitate superbă în determinarea poziției de echilibru a armăturii. Acest lucru asigură că centrarea este realizată cu exactitate și că sistemul poate funcționa eficient în diferite scenarii de utilizare.

Utilizarea unui microcalculator pentru prelucrarea datelor este un aspect esențial al sistemului MPCS. Acest microcalculator poate efectua calcule complexe pentru a determina poziția optimă a armăturii și poate afișa intervalul de funcționare. De asemenea, permite setarea arbitrară a limitelor de alarmă, oferind utilizatorului controlul complet asupra sistemului.

În ansamblu, sistemul MPCS reprezintă o soluție avansată și robustă pentru automatizarea centrării poziției de echilibru a armăturii în cadrul sistemelor de vibrații electrodinamice. Cu un design rezistent, tehnologie de detectare precisă și capacitate de prelucrare a datelor, acest sistem oferă performanțe excelente într-o varietate de medii și aplicații.
 
  • Designul de integrare mecanic-electric permite produsului să funcționeze stabil în diferite medii severe, cum ar fi câmpurile electromagnetice puternice.
  • Tehnologia de detectare fără contact oferă precizie ridicată și fiabilitate superbă.
  • Microcalculatorul este folosit pentru prelucrarea datelor. Poate afișa intervalul și, de asemenea, permite setarea arbitrară a limitei de alarmă.


Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!