Koltech Mașină de găurit WDL4000

Mașina de găurit WDL4000 este proiectată special pentru găurirea precisă a bazelor palelor eoliene. Cu capacitatea sa de găurire radială și axială, precum și posibilitatea de tăiere și frezare, acest echipament oferă o soluție completă pentru prelucrarea eficientă a materialelor. Sistemul său de control avansat permite programarea ușoară a secvențelor de lucru, asigurând precizie și productivitate în procesul de fabricație.
 
Cod Produs: C722 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Mașina de găurit WDL4000 este un echipament specializat proiectat pentru lucrările de găurire la baza palelor eoliene. Cu funcționalitatea sa unică, permite atât găurirea radială, cât și cea axială a găurilor necesare pentru asamblarea și fixarea palelor eoliene.

În plus față de funcționalitatea de bază de găurire, această mașină oferă și posibilitatea de a realiza tăierea și frezarea suprafeței frontale a lamei, adăugând o versatilitate suplimentară și permițând lucrări complexe în cadrul aceluiași echipament.

Un aspect esențial al mașinii de găurit WDL4000 este sistemul său de control avansat, care permite programarea precisă a secvențelor de găurire și frezare. Acest lucru înseamnă că operatorii pot programa cu ușurință orice număr de găuri într-o secvență specifică, asigurând astfel precizie și eficiență în procesul de producție.
În esență, mașina de găurit WDL4000 reprezintă o soluție completă pentru lucrările de prelucrare la baza palelor eoliene, oferind eficiență, precizie și versatilitate într-un singur echipament.
 
 1. Găurire radială și axială: Capacitatea de a efectua atât găurire radială, cât și axială, pentru asamblarea și fixarea eficientă a palelor eoliene.
 2. Tăiere și frezare: Oferă posibilitatea de a realiza și operațiuni de tăiere și frezare a suprafeței frontale a lamei, adăugând versatilitate procesului de prelucrare.
 3. Sistem de control programabil: Dispune de un sistem de control avansat care permite programarea secvențelor de găurire și frezare, facilitând procesul de lucru și asigurând precizie în execuție.
 4. Eficiență și productivitate: Designul și funcționalitățile sale sunt concepute pentru a asigura o prelucrare eficientă a materialelor, contribuind la creșterea productivității în producția de pale eoliene.
 5. Fiabilitate și precizie: Construită pentru performanțe fiabile și precizie înaltă, pentru a satisface standardele riguroase ale industriei eoliene.
 6. Compactă și ușor de utilizat: Designul compact și interfața intuitivă fac din mașina de găurit WDL4000 un echipament ușor de utilizat și integrat în procesul de producție.

 1. Găurire radială și axială: Mașina permite realizarea găurilor atât în direcție radială, cât și axială, pentru asamblarea și fixarea precisă a componentelor palelor eoliene.
 2. Tăiere: Oferă posibilitatea de a efectua tăieri precise în materialele folosite pentru construcția palelor eoliene.
 3. Frezare: Cu ajutorul mașinii de găurit WDL4000, se poate realiza frezarea suprafețelor frontale ale palelor eoliene pentru a obține finisaje și dimensiuni precise.
 4. Control programabil: Dispune de un sistem de control avansat care permite programarea detaliată a secvențelor de lucru, inclusiv setarea dimensiunilor și a adâncimilor de găurire sau frezare.
 5. Monitorizare și diagnosticare: Mașina poate monitoriza și diagnostica automat starea sa de funcționare, identificând eventualele probleme sau necesități de întreținere în timp real.
 6. Interfață intuitivă: Echipată cu o interfață ușor de utilizat, care permite operatorilor să controleze și să monitorizeze operațiunile mașinii cu ușurință.
 7. Eficiență energetică: Proiectată pentru a utiliza eficient energia și resursele, contribuind la reducerea costurilor de operare și la protejarea mediului înconjurător.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!