Dongling Mașină cu spectru de răspuns la șocuri SY-14

Mașina cu spectru de răspuns la șocuri SY-14, cunoscută sub numele de mașina SRS, este un instrument esențial pentru testarea performanței anti-șoc a produselor și pachetelor electronice. Folosind un spectru de răspuns la șocuri generat dintr-o serie de sisteme liniare cu un singur grad de libertate, acest dispozitiv simulează condițiile reale de șoc pentru a evalua integritatea structurală și funcționalitatea produselor în medii variate. Cu un sistem de control avansat bazat pe platforma Windows2000/XP, mașina SRS permite ajustarea precisă a testelor de impact, asigurând rezultate fiabile și convenabile pentru utilizatori. Compactă și ușor de instalat, această mașină vine echipată cu caracteristici precum energie de șoc reglabilă, mecanism de frânare eficient și generare automată a rapoartelor de testare, facilitând evaluarea performanței produselor într-un mod eficient și convenabil.
 
Cod Produs: C641 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Mașina cu spectru de răspuns la șocuri SY-14, cunoscută și sub denumirea de mașină SRS, este un instrument esențial utilizat în evaluarea performanței anti-șoc a produselor și pachetelor electronice. Această mașină este proiectată pentru a determina dacă produsele pot menține integritatea structurală și funcționalitatea în condiții de șoc.

Prin intermediul unei serii de sisteme liniare cu un singur grad de libertate, mașina SRS generează un spectru de răspuns la șocuri care simulează condițiile reale de șoc. Acest spectru este esențial pentru a evalua capacitatea produselor de a rezista la condiții de stres și de a asigura o funcționare fiabilă în medii variate.

Mașina SRS este echipată cu un sistem de control avansat, bazat pe platforma Windows2000/XP, care permite realizarea precisă a tuturor testelor de impact. Cu ajutorul acestui sistem, operatorul poate ajusta înălțimea ciocanului de impact pentru a obține rezultatele dorite.

Structura simplă a mecanismului de stimulare a pendulului și utilizarea unei energii de șoc reglabile la infinit contribuie la eficiența și precizia testelor efectuate de mașina SRS. De asemenea, echipamentul este dotat cu un mecanism de frânare cu ambreiaj electromagnetic, care asigură un răspuns rapid și o forță mare de frânare.

Mașina SRS este proiectată pentru a fi compactă și ușor de instalat, cu o bază solidă care asigură stabilitatea în timpul testelor. Standardul și toleranța spectrului de răspuns la șocuri din interiorul sistemului facilitează ajustările și aplicările, iar generarea automată a rapoartelor de testare oferă utilizatorilor un mod convenabil de a evalua rezultatele testelor.

 
 1. Sistem de control avansat: Folosește un sistem de control bazat pe platforma Windows2000/XP pentru o operare precisă și ușoară.
 2. Generare precisă a spectrului de răspuns la șocuri: Utilizează o serie de sisteme liniare cu un singur grad de libertate pentru a simula condițiile reale de șoc și a genera un spectru de răspuns relevant.
 3. Reglare a înălțimii ciocanului de impact: Permite operatorului să ajusteze înălțimea ciocanului de impact pentru a obține rezultate precise în funcție de necesități.
 4. Energie de șoc reglabilă la infinit: Oferă posibilitatea de a ajusta energia de șoc pentru a simula diferite niveluri de stres.
 5. Mecanism de frânare eficient: Folosește un mecanism de frânare cu ambreiaj electromagnetic pentru un răspuns rapid și o forță mare de frânare.
 6. Compact și ușor de instalat: Are o bază solidă și o amprentă mică pentru instalare ușoară și ocupă puțin spațiu.
 7. Standardizare și toleranță: Furnizează utilizatorilor standarde și toleranțe clare pentru ajustarea și aplicarea testelor.
 8. Generare automată a rapoartelor de testare: La finalul fiecărui test, se generează automat un raport detaliat, oferind utilizatorilor o documentație convenabilă a rezultatelor.

 

 • Simulare precisă a condițiilor reale de șoc: Utilizează un spectru de răspuns la șocuri generat dintr-o serie de sisteme liniare cu un singur grad de libertate pentru a simula condițiile reale de șoc.
 • Controlul precis al testelor de impact: Sistemul de control avansat permite ajustarea precisă a testelor de impact pentru a obține rezultate fiabile și consistente.
 • Reglare ușoară a energiei de șoc: Oferă posibilitatea de a regla cu precizie energia de șoc pentru a simula diferite niveluri de stres în funcție de nevoile testului.
 • Frânare rapidă și puternică: Utilizează un mecanism de frânare cu ambreiaj electromagnetic pentru a asigura un răspuns rapid și eficient și o forță mare de frânare.
 • Generare automată a rapoartelor de testare: La finalul fiecărui test, se generează automat un raport detaliat al rezultatelor, oferind utilizatorilor o documentație convenabilă și ușor de înțeles.
 • Interfață utilizator prietenoasă: Dispune de un sistem de control bazat pe platforma Windows2000/XP, ușor de utilizat și familiar pentru majoritatea utilizatorilor.
 • Compact și portabil: Designul compact și ușor de instalat face ca mașina să fie portabilă și să poată fi amplasată cu ușurință în diferite locații de testare.

 

Model SY14-50 SY14-100 SY14-150 SY14-200
Sarcină (kg) 50 100 150 200
Dimensiunea mesei (mm) 600x600 600 x 600 900x900 1200x1200
Gama de frecvențe de răspuns ** 100-10000Hz 100-10000Hz 100-5000Hz 100-5000Hz
Max. Accelerația răspunsului (m/s2) 50000 50000 50000 30000
Dimensiune (L×W×H: mm) 1850x1250x1800 1850x1250x1800 2000x2300x1800 2400x2700x1800
Greutate (kg) 3600 4000 4500 5000
Alimentare Trifazat 380V, 50/60Hz
Mediul de lucru Interval de temperatură 0~40°C
Interval umiditate ≤80% (fără condensare)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!