Dongling Cameră climatică (temperatură, umiditate, altitudine și vibrații)

Camera de testare a mediului simulează condițiile de mediu necesare pentru a efectua teste de materiale, teste de performanță, teste de funcționare și teste de îmbătrânire pe instrumente, componente electronice, compozite în tehnologia materialelor, aerospațială, electronică etc. Pot fi create diverse condiții de testare a mediului cu umiditate, altitudine, temperatură înaltă/scăzută și vibrații pentru a îndeplini cerințele exigente de testare. Pot fi fabricate camere climatice proiectate la comandă.
 
Cod Produs: C273 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Camera de testare a mediului este un dispozitiv avansat conceput pentru a simula și recrea condițiile de mediu necesare pentru a efectua teste de materiale, teste de performanță, teste de funcționare și teste de îmbătrânire pe o varietate de obiecte și componente, inclusiv instrumente, componente electronice și compozite în domenii precum tehnologia materialelor, industria aerospațială și electronică. Această cameră poate fi adaptată pentru a crea diverse condiții de testare, cum ar fi umiditatea, altitudinea, temperaturile înalte/scăzute și vibrațiile, pentru a satisface cerințele exigente de testare ale diferitelor industrii.


Unul dintre aspectele distincte ale acestei camere de testare este capacitatea sa de a fabrica condiții personalizate de testare a mediului. Aceste camere climatice pot fi proiectate la comandă pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui client. Astfel, testele pot fi efectuate în medii combinate de altitudine, temperatură, umiditate și vibrații, sau într-un singur tip de mediu, în funcție de necesitățile testului.

Dispozitivul de echilibrare a presiunii aerului intern și extern este un alt element inovator al camerei de testare. Acest dispozitiv, cu drepturi de proprietate intelectuală independente, asigură că bobina mobilă rămâne întotdeauna în poziția centrală în timpul funcționării vibratorului, garantând astfel precizia și fiabilitatea testelor.
Testele de mediu și măsurarea parametrilor electrici pe obiectele de testare pot fi sincronizate, oferind astfel o imagine completă a performanței și comportamentului obiectelor testate în condiții de mediu variabile.

Camera climatică este echipată cu un ecran tactil LCD de format mare și un sistem de control PLC (Control Logic Program), ceea ce permite o operare ușoară și un nivel ridicat de automatizare. Aceste caracteristici facilitează setarea și monitorizarea testelor, precum și analiza datelor obținute în timp real.

Controlul online între camera de testare și vibratorul asociat permite controlul de la distanță, oferind astfel flexibilitate și accesibilitate în efectuarea și monitorizarea testelor, chiar și de la distanță.
Camera de testare a mediului reprezintă o soluție avansată și completă pentru evaluarea și validarea performanței și durabilității diferitelor produse și componente în condiții de mediu simulate și controlate.
 
1. Testul poate fi efectuat pe medii combinate de altitudine, temperatură, umiditate, vibrații sau un tip de mediu.
2. Dispozitivul de echilibrare a presiunii aerului intern și extern este proiectat cu drepturi de proprietate intelectuală independente. Acest lucru asigură că bobina mobilă rămâne întotdeauna în poziția centrală în timpul funcționării vibratorului.
3. Testele de mediu și măsurarea parametrilor electrici pe obiectele de testare pot fi sincronizate.
4. Camera climatică vine cu un ecran tactil LCD de format mare și sistem de control PLC, realizând o operare ușoară și un nivel ridicat de automatizare.
5. Controlul online între camera de testare și vibratorul permite controlul de la distanță.


Parametrii tehnici:

 1. Simularea condițiilor de mediu variabile: Camera permite reproducerea și simularea unei game largi de condiții de mediu, inclusiv temperaturi înalte și scăzute, umiditate variabilă, altitudine și vibrații, pentru a testa și evalua comportamentul obiectelor și componentelor în diverse medii.
 2. Personalizarea condițiilor de testare: Utilizatorii pot personaliza condițiile de testare în funcție de necesitățile specifice ale aplicațiilor lor, inclusiv combinarea diferitelor parametri, cum ar fi temperatură, umiditate și vibrații, pentru a obține condiții de testare exacte și relevante.
 3. Echilibrare a presiunii aerului: Dispozitivul de echilibrare a presiunii aerului intern și extern asigură poziționarea precisă și stabilă a obiectelor de testare în timpul funcționării camerei, prevenind devierile și garantând acuratețea testelor.
 4. Sincronizarea măsurătorilor: Testele de mediu și măsurările parametrilor electrici pot fi sincronizate, permițând utilizatorilor să obțină o imagine completă și detaliată a performanței și comportamentului obiectelor testate în diverse condiții de mediu.
 5. Operare ușoară și automatizare: Ecranul tactil LCD de format mare și sistemul de control PLC facilitează setarea și monitorizarea testelor, oferind o operare ușoară și intuitivă, în timp ce nivelul ridicat de automatizare permite efectuarea testelor fără supraveghere constantă.
 6. Control online și de la distanță: Capacitatea de control online între camera de testare și alte dispozitive, cum ar fi vibratorul asociat, permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze testele de la distanță, oferind astfel flexibilitate și accesibilitate.
 7. Analiză și raportare: Camera poate fi echipată cu funcționalități de analiză a datelor și generare de rapoarte, permițând utilizatorilor să interpreteze rezultatele testelor și să obțină informații esențiale pentru luarea deciziilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!