Dongling Cameră climatică de testare de mediu

Camera climatică este special concepută pentru a satisface cerințele de teste complete de temperaturi aferente, umiditate și vibrația. De asemenea, se ia în considerare pe deplin a diferitelor condiții de lucru.2.  Acest produs este în general aplicabil pentru testul de depistarea stresului, testul de identificare, precum și testul de fiabilitate de integrate de mediu cu temperatura de schimbare rapidă. Noi oferim un set complet de sistem complex de testare de mediu pentru a garanta performanțele sale optime. Prin urmare, nu este nevoie ca utilizatorii să-și petreacă mai mult timp, eforturi și cheltuieli pe despicarea unui sistem integrat.
 
Cod Produs: C272 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Descrierea camerei climatice de testare de mediu evidențiază funcționalitatea și beneficiile acesteia într-un mediu de testare complex. Este un echipament specializat destinat testelor complete de temperatură, umiditate și vibrație, adaptat pentru diverse condiții de lucru.

Camerele climatice sunt proiectate pentru a oferi o soluție completă și eficientă pentru testarea fiabilității și performanței produselor în diferite medii ambientale. Ele sunt utile pentru identificarea stresului, testarea de fiabilitate și testarea mediului integrat. Un aspect important este capacitatea lor de a reduce timpii morți și de a oferi o monitorizare dinamică și automatizare a operațiunilor.

Controlul tehnologic avansat, inclusiv tehnologia ecranului tactil, facilitează programarea și editarea testelor. Compatibilitatea cu diverse tipuri de shaker-e de vibrații oferă o flexibilitate sporită în procesul de testare. Observarea ușoară este asigurată de tamplaria de observare multi-strat.
În general, camerele climatice sunt un instrument esențial pentru testarea mediului combinat, inclusiv a vibrațiilor, temperaturii și umidității, fiind utilizate în diverse domenii industriale pentru asigurarea calității și fiabilității produselor.Parametrii tehnici principali:

  • Sistem de refrigerare dublu oferă performanțe de refrigerare distins.
  • Sistemul de operare al camerei noastre climaterice este monitorizată în mod dinamic de către un calculator. Acesta poate fi pornit în mod automat după recuperare de energie. Ca urmare, timpii morți sunt mult reduși.
  • Camera climaterică este folosită pentru testarea mediu combinat, inclusiv vibrațiile, temperatura, umiditatea, și mai mult.
  • Controlul tehnologiei ecranului tactil oferă confort pentru programele de editare.
  • Placă de fund a camerei climaterice este detașabilă și poate fi conectată cu toate tipurile de shaker-e de vibrații electrodinamice.
  • Un câmp larg de vizibilitate este oferit de tamplarie observare multi- strat.


Aplicatii:

1. Test de fiabilitate integrată de mediu
2. Test de creștere a fiabilității
3. Test de calificare a fiabilității
4. Test de acceptare a fiabilității mărfurilor
5. Test de rutină
6. Testare la stres( ESS – Environmental stress screening)
Tipul conexiunilor masei de vibratii si temperaturii cutiei de control:

Conectează masa direct la camera climaterică.                                    Conectează masa la camera climaterică printr-un conector.                                 Conectează masa la camera climaterică printr-o masă auxiliară.

                                                                                                                                                                  

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!