Dongling Amplificator inteligent de putere

Amplificatorul de putere inteligent este o soluție electronică compactă și eficientă, concepută pentru performanță ridicată și adaptabilitate în diverse aplicații. Cu tehnologii avansate și caracteristici de încredere, oferă o calitate audio superioară și o funcționare fiabilă, fiind potrivit pentru nevoile variate ale utilizatorilor profesioniști.
 
Cod Produs: C264 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Amplificatorul de putere inteligent este o soluție electronică compactă și performantă, concepută pentru a oferi o serie de avantaje semnificative în diverse aplicații. Prin integrarea unei unități logice și a unei unități de putere, acest dispozitiv este ușor de instalat și manipulat, oferind în același timp o eficiență energetică ridicată.


Prin intermediul unor componente de încredere achiziționate de la producători de renume mondial, amplificatorul de putere asigură o calitate fiabilă. Flexibilitatea configurării sale permite utilizatorilor să adapteze sistemul în funcție de necesitățile lor specifice, fără a fi necesară înlocuirea întregului echipament.

Implementarea unei noi generații de tehnologii digitale îmbunătățește performanța sistemului de testare a vibrațiilor, deschizând perspective extinse pentru utilizarea în sistemele de testare a vibrațiilor electro-dinamice. Acest lucru facilitează dezvoltarea sistemului în direcția unei puteri și forțe de excitație mai mari.

Pe lângă eficiența energetică crescută și capacitatea de adaptare la necesitățile individuale, amplificatorul de putere se remarcă prin performanțe audio superioare, cu un raport semnal-zgomot ridicat și o distorsiune redusă a formei de undă.
Fiabilitatea și durabilitatea sunt asigurate de tehnologiile avansate utilizate, precum și de caracteristicile de protecție încorporate, cum ar fi răcirea cu aer forțat și impendența mare de intrare.
În ansamblu, amplificatorul de putere inteligent reprezintă o soluție modernă și versatilă pentru necesitățile diverse ale industriei și ale utilizatorilor profesioniști. 
Mai multe unități de putere funcționează în paralel prin adoptarea unor metode flexibile. Pe baza nevoilor reale, utilizatorii pot crește sau reduce fie modulele de alimentare, fie modulele de alimentare. Nu este nevoie să înlocuiți rack.
Utilizarea unui dispozitiv de compensare a factorului de putere permite ca factorul de putere al produsului nostru să atingă 95%. De asemenea, permite utilizarea maximă a capacității de energie electrică.

Prin adoptarea tehnologiei automate de partajare a curentului, dezechilibrul curentului de funcționare în paralel atinge cel mult 1%.
În plus, amplificatorul de putere are un raport semnal-zgomot ridicat și o distorsiune mică a formei de undă, datorită adoptării tehnologiei de modulare a lățimii impulsului sinusoidal.

Utilizarea modulelor IGBT oferă o marjă mare de putere. Puterea de vârf efectivă unică este mai mare de 20 kVA.
Adoptarea tehnologiei de control prin rezonanță cu comutare soft oferă o eficiență ridicată a conversiei și o compatibilitate electromagnetică superbă.

Eficiența de conversie a modulelor de putere este de până la 95%. Amplificatorul de comutare adoptă tehnologia de răcire cu aer forțat.


Parametrii tehnici:Impedanță mare de intrare, putere mică de acționare a porții și circuit de acționare simplu

Viteză de comutare rapidă și timp scurt de oprire

Suprafață mare de funcționare în siguranță

Amplificatorul de putere nu este ușor deteriorat atunci când este utilizat. Densitatea de curent a IGBT este în general de 10 ori mai mare decât cea a MOSEFT. RDS (activat) al IGBT este de obicei 10% din cel al MOSEFT. Tensiunea sa de saturație este scăzută.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!