Dongling Amplificator de putere seria PA/MP

Ca parte importantă a sistemelor de testare a vibrațiilor, amplificatorul de putere din seria PA/MP este special proiectat pentru utilizare în scuturi mici de vibrații și sisteme de testare acustică. Dispune de o gamă largă de răspuns în frecvență, liniaritate bună și forme de undă cu distorsiuni armonice scăzute. În plus, amplificatorul de putere vine cu funcții complete de protecție de siguranță, asigurând o siguranță ridicată în timpul funcționării.
 
Cod Produs: C265 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Amplificatorul de putere din seria PA/MP este un element esențial în arsenalul sistemelor de testare a vibrațiilor, fiind meticulos proiectat pentru a oferi performanțe superioare în medii sensibile la vibrații și în aplicații de testare acustică. Acest dispozitiv impresionează prin versatilitatea sa, adaptându-se cu ușurință la diversele cerințe ale testelor de vibrații și analizei acustice.


Cu o gamă largă de răspuns în frecvență, amplificatorul de putere asigură că nu pierdeți nicio nuanță importantă din semnalele de testare, fie că sunt subtile sau extrem de accentuate. Liniaritatea sa excepțională și distorsiunile armonice reduse îi conferă capacitatea de a reproduce fidel semnalele audio, esențial pentru analizele precise ale vibrațiilor și acusticii.
Pentru a asigura o operare fără griji și protecție sporită a echipamentelor, amplificatorul este echipat cu funcții complete de protecție de siguranță. Aceste caracteristici includ protecție la suprasarcină, supratensiune, supraîncălzire și alte condiții de funcționare anormale, garantând astfel integritatea echipamentului și prelungindu-i durata de viață.

Indiferent de mediul sau de cerințele specifice ale testelor, amplificatorul de putere din seria PA/MP se impune ca un partener de încredere, furnizând performanțe de vârf și asigurând o funcționare stabilă și sigură în timpul întregului proces de testare și analiză.


 1. Versatilitate în aplicații: Este conceput pentru a se adapta la diverse cerințe ale testelor de vibrații și analizei acustice.
 2. Gamă largă de răspuns în frecvență: Asigură capturarea tuturor nuanțelor importante din semnalele de testare, indiferent dacă acestea sunt subtile sau accentuate.
 3. Liniaritate excelentă: Garantează reproducerea fidelă a semnalelor audio, esențială pentru analize precise ale vibrațiilor și acusticii.
 4. Distorsiuni armonice reduse: Asigură calitatea semnalului, fără adăugarea de distorsiuni care ar putea afecta rezultatele testelor.
 5. Funcții complete de protecție de siguranță: Include protecție la suprasarcină, supratensiune, supraîncălzire și alte condiții de funcționare anormale, pentru a asigura integritatea echipamentului și pentru a prelungi durata sa de viață.
 6. Operare fără griji: Asigură o funcționare stabilă și sigură în timpul întregului proces de testare și analiză.
 7. Design compact și robust: Potrivit pentru utilizarea în scuturi mici de vibrații și sisteme de testare acustică, oferind fiabilitate și durabilitate în medii exigente.
 8. Fiabilitate și performanță de vârf: Este un partener de încredere pentru sistemele de testare a vibrațiilor, oferind calitate și stabilitate în operațiuni critice.
 9. Prelungirea duratei de viață a echipamentului: Protecția completă împotriva factorilor de risc ajută la menținerea integrității echipamentului pe termen lung.
 10. Interfață user-friendly: Pentru o operare simplă și eficientă în diverse medii și condiții de testare.

 

 1. Protecție la suprasarcină: Detectează și previne suprasarcinile care ar putea afecta integritatea echipamentului sau a altor componente din sistem.
 2. Protecție la supratensiune: Monitorizează și gestionează nivelurile de tensiune pentru a preveni deteriorarea echipamentului cauzată de supratensiuni în alimentare.
 3. Protecție la supraîncălzire: Monitorizează temperatura dispozitivului și activează măsuri corective pentru a preveni supraîncălzirea și deteriorarea componentelor interne.
 4. Detectarea condițiilor de funcționare anormale: Identifică și gestionează alte condiții de funcționare care ar putea afecta performanța sau integritatea sistemului.
 5. Reglare a nivelului de ieșire: Permite ajustarea nivelului de ieșire pentru a se potrivi cerințelor specifice ale testelor sau a aplicațiilor.
 6. Controlul și monitorizarea de la distanță: Poate fi controlat și monitorizat de la distanță, permițând operarea și supravegherea simplificată a sistemului.
 7. Interfață de utilizator intuitivă: Oferă o interfață user-friendly pentru a facilita configurarea și operarea amplificatorului în diverse scenarii de testare și analiză.
 8. Compatibilitate cu alte echipamente: Este proiectat pentru a funcționa în sinergie cu alte componente și echipamente din sistemul de testare a vibrațiilor sau analizei acustice.
 9. Durabilitate și fiabilitate: Construit pentru a rezista la condiții de utilizare intensive și pentru a furniza performanțe constante pe termen lung.
 10. Economisirea energiei: Poate include funcții de economisire a energiei pentru a reduce consumul de energie în timpul perioadelor de inactivitate sau de utilizare redusă.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!