Masă de extindere

Produsul din seria VT este supus unei analize modale cu elemente finite. Calitatea sa este garantată de o structură, materiale și manoperă superioare.
Masa extinsă are cerințe stricte pentru frecvența de lucru, greutatea mesei, accelerația mesei, uniformitatea amplitudinii și mișcarea laterală etc.

 
Cod Produs: C262 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Modele
  • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

   Descarca modelele aici

Diferite tipuri de masă de extindere se pot oferi, personalizate pentru a putea îndeplini cerințele clientului pentru extindera shaker-ului de vibrații.


În testul actual de vibrații tipul sau prinderea este de obicei mai mare decât armătura electro-dinamica a shaker-ului. Ca urmare, masa inițială trebuie să fie extinsă prin instalarea unei mese auxiliare.

Masa de extindere are cerințe stricte pentru frecvența de lucru, greutatea mesei, accelerarea mesei, egalitatea amplitudinii și deplasarea laterală, etc

Analiza formală a elementelor finite este supus produsului cu seria VT. Calitatea sa este garantată de structura superioară, materiale și de manoperă.

  1. Toate extensiile sistemului sunt furnizate de Dongling au promovst analiza elementelor finite. Structura lor a fost optimizată.
  2. Indicatorii tehnici sigure și performanța stabilă garantează execuția de înaltă calitate.
  3. În seria standard extinderea masei este opțională. Forma sa poate fi rotundă sau pătrată. Materia primă poate fi aluminiu sau magneziu.

 

Seria GT cu modul de ghidare în formă de V
Masa de alunecare seria GT este format din placa glisantă, șina în formă de V, conectori, placa de granit, bază și sursa de ulei încorporat. Pompa de alimentare cu combustibil este marcat de structura compactă și o utilizare ușoară. Numărul șinelor în formă de V variază odata cu mărimea produsului. Acest tip de șină în formă de V este prevăzut cu o rezistență ridicată la momentul răsturnării.

Seria BT cu rulment hidrostatic
Masa de alunecare seria BT este format din placa glisanta, rulment hidrostatic, conectorii, placă din granit, baza, iar sursa de ulei hidrostatic de sine stătătoare. Rulmentul hidrostatic poate oferi o rezistență mai mare la momentul răsturnării. Este potrivit pentru testarea pieselor cu sarcină grea. Cu cât numărul rulmenților hidrostatice este mai mare, cu atât rezistenta la momentului răsturnării va fi mai mare.

Seria LTT cu rulment de ghidare la presiune medie
Masa de alunecare la presiune medie este proiectată cu placă de alunecare, rulment de ghidare de presiune medie, cuplaj, bloc de granit natural, bază și bazin de retur ulei și sistem de protecție „protecție ulei”. Rulmenții de medie presiune au un moment anti-răsturnare ridicat, ceea ce îl face potrivit pentru testarea obiectelor cu sarcini mari. Cu cât sunt instalați mai mulți rulmenți hidrostatici, cu atât este mai mare momentul anti-răsturnare.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!