Crystal Instruments Măsurarea distorsiunii armonice totale (THD) pentru sinus

Sistemul avansat pentru măsurarea și controlul distorsiunii armonice totale (THD) pentru semnale sinusoidale. Conceput pentru diverse aplicații, acest sistem oferă capacități extinse de monitorizare și intervenție, inclusiv vizualizare vibrații EDM, control multi-shaker și înregistrare continuă a datelor. Cu suport pentru un număr mare de canale și compatibilitate extinsă cu componente hardware și software, este soluția ideală pentru evaluarea și optimizarea performanței semnalelor într-o varietate de contexte industriale și de cercetare.
 
Cod Produs: C673 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Produsul pentru măsurarea distorsiunii armonice totale (THD) pentru semnale sinusoidale este o soluție inovatoare și cuprinzătoare, proiectată pentru a satisface cerințele complexe ale industriei în ceea ce privește monitorizarea și controlul calității semnalelor.


Cu o arhitectură sofisticată și tehnologii avansate, acest sistem oferă utilizatorilor capacitatea de a evalua cu precizie și de a optimiza performanța semnalelor sinusoidale într-o varietate de aplicații critice. Principala sa funcție este măsurarea și controlul distorsiunii armonice totale (THD), un aspect crucial în domenii precum ingineria audio, telecomunicațiile, și automatizarea industrială.

Având în vedere complexitatea și diversitatea cerințelor din diferite domenii, acest produs este echipat cu o gamă largă de caracteristici și funcționalități, adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale utilizatorilor. De la capacitatea de a suporta un număr mare de canale de notching/limitare pentru analize detaliate, până la posibilitatea de a efectua înregistrări continue a datelor pentru analize ulterioare, acest sistem oferă o flexibilitate și versatilitate deosebită.

Una dintre caracteristicile distinctive ale acestui produs este abilitatea sa de a efectua vizualizarea vibrațiilor EDM, oferind utilizatorilor posibilitatea de a genera rapid și eficient modele structurale și de a vizualiza complet vibrațiile online pe structurile testate. De asemenea, controlul multi-shaker (MSC) permite monitorizarea mai multor teste de agitare de la o singură stație PC, facilitând gestionarea eficientă a proceselor de testare.

În plus, sistemul este conceput să ofere un grad ridicat de autonomie și flexibilitate, inclusiv posibilitatea de a funcționa în modul Black Box, fără necesitatea unui PC conectat în permanență. Acest lucru asigură că utilizatorii pot efectua teste fără restricții, indiferent de condițiile de mediu sau de infrastructura disponibilă.

Pe lângă funcționalitatea sa de bază, acest produs este compatibil cu diverse componente hardware și software, inclusiv controlere de testare a vibrațiilor Spider și software-ul EDM VCS pentru controlul vibrațiilor, monitorizare și achiziție de date. Totodată, suportul pentru EDM Cloud oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa și de a gestiona datele testelor într-un mod securizat și ușor de utilizat, indiferent de locația lor.

Măsurarea distorsiunii armonice totale (THD) pentru semnale sinusoidale reprezintă o soluție completă și avansată, concepută pentru a satisface cerințele complexe și variate ale industriei, asigurându-se că semnalele rămân în limitele acceptabile de distorsiune și că performanța sistemelor este optimă în toate situațiile.
 
 1. Măsurare și Control THD: Sistemul permite măsurarea și controlul distorsiunii armonice totale (THD) pentru semnale sinusoidale, asigurând calitatea optimă a semnalului.
 2. Notching și Limitare: Capacitatea de a aplica limite și creșteri pentru monitorizarea sau controlul canalelor în domeniul frecvenței sau al timpului, pentru a evita rezonanțele nedorite sau pentru a oferi avertismente în cazul depășirii valorilor critice.
 3. Suport extins pentru Canale: Sistemul poate gestiona până la 128 de canale pentru notching/limitare dintr-un total de 512 de canale de intrare, oferind o flexibilitate și scalabilitate considerabile.
 4. Vizualizare Vibrații EDM: Capacitatea de a genera rapid și eficient modele structurale și de a vizualiza complet vibrațiile online pe structurile testate.
 5. Mod Black Box: Posibilitatea de a efectua teste fără un computer conectat în permanență, oferind autonomie și flexibilitate.
 6. Control Multi-Shaker (MSC): Funcționalitatea MSC permite monitorizarea mai multor teste de agitare de la o singură stație PC, facilitând gestionarea eficientă a proceselor de testare.
 7. Înregistrare Continuă a Datelor: Capacitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie în timpul controlului vibrațiilor, pentru analize ulterioare.
 8. Compatibilitate Hardware și Software: Produsul este compatibil cu diverse componente hardware și software, inclusiv controlere de testare a vibrațiilor și software-ul EDM VCS.

 1. Rezoluție și Precizie: Precizia măsurătorilor și rezoluția sistemului în măsurarea distorsiunii armonice totale (THD) și a altor parametri relevanți.
 2. Frecvență de Lucru: Intervalul de frecvență în care produsul poate efectua măsurătorile și controlul semnalelor sinusoidale.
 3. Număr de Canale: Capacitatea exactă a sistemului de a gestiona și de a măsura un număr specific de canale simultan.
 4. Interfață și Conectivitate: Detalii despre interfața utilizatorului și opțiunile de conectivitate, inclusiv porturi de intrare/ieșire și protocolul de comunicare.
 5. Alimentare și Consum Energetic: Cerințele de alimentare și consumul energetic al sistemului.
 6. Dimensiuni și Greutate: Dimensiunile fizice ale sistemului și greutatea acestuia pentru instalare și manipulare.
 7. Compatibilitate Software și Hardware: Specificațiile exacte ale componentelor hardware și software compatibile cu sistemul.
 8. Certificări și Standarde: Eventualele certificări și standarde de conformitate cu care produsul este în conformitate.

· Măsurarea Distorsiunii Armonice Totale (THD): Principalul rol al produsului este de a măsura și monitoriza distorsiunea armonică totală a semnalelor sinusoidale, pentru a asigura calitatea optimă a semnalului.
· Controlul Limitelor și Creșterilor: Produsul permite aplicarea limitelor și creșterilor pentru monitorizarea și controlul canalelor în domeniul frecvenței sau al timpului, pentru a evita rezonanțele nedorite sau pentru a oferi avertismente în cazul depășirii valorilor critice.
· Vizualizarea Vibrațiilor EDM: Oferă capacitatea de a genera rapid și eficient modele structurale și de a vizualiza complet vibrațiile online pe structurile testate, pentru evaluarea și analiza vibrațiilor.
· Mod Black Box: Permite utilizarea produsului în modul Black Box, fără a fi nevoie de un computer conectat în permanență, pentru testarea autonomă și flexibilă.
· Control Multi-Shaker (MSC): Funcționalitatea MSC permite monitorizarea mai multor teste de agitare de la o singură stație PC, facilitând gestionarea eficientă a proceselor de testare.
· Înregistrare Continuă a Datelor: Capacitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie în timpul controlului vibrațiilor, pentru analize ulterioare și pentru a păstra datele înregistrate pentru referință.
· Compatibilitate Hardware și Software: Produsul este compatibil cu diverse componente hardware și software, inclusiv controlere de testare a vibrațiilor și software-ul EDM VCS, pentru o integrare ușoară în diverse medii de lucru.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!