Dali TE-W2 — Depistare rapidă a temperaturii corpului manual

TE-W2 este un instrument portabil de înaltă precizie pentru depistarea rapidă a temperaturii corpului. Cu o tehnologie avansată de fuziune a imaginilor în infraroșu și înregistrare video în timp real, este robust, ușor de utilizat și rezistent la căderi de până la 2 metri. Dispune de un ecran LCD de 3,6 inch și capacitate de stocare pe card SD. Ideal pentru monitorizarea temperaturii în diverse medii, de la industriale la medicale.
Cod Produs: C773 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
TE-W2 este un instrument portabil eficient pentru depistarea rapidă a temperaturii corpului. Este proiectat pentru a oferi o măsurare precisă și rapidă a temperaturii cu o precizie de până la 0,3. Acesta utilizează tehnologia de fuziune a imaginilor în infraroșu, permițând măsurarea directă a temperaturii în imaginea vizibilă.

Cu capacitatea de a efectua înregistrări video în timp real, TE-W2 documentează toate procesele de testare pentru a asigura o monitorizare adecvată. Este conceput să fie robust și ușor de utilizat, fiind rezistent la căderi de până la 2 metri.
Cu un software de management video dedicat, acesta permite verificarea întotdeauna a înregistrărilor și oferă un software de analiză profesională pentru o evaluare mai detaliată a datelor.

Aspectele tehnice ale TE-W2 includ un detector de tip microbolometru FPA nerăcit, o dimensiune a matricei de 384×288 pixeli, o gamă spectrală de 8-14 μm, intervale de temperatură cuprinse între +30 și +42 , și o temperatură de operare cuprinsă între -15 și +50 . De asemenea, dispune de o sensibilitate termică de 0,06 la 30 și o repetabilitate de ± 0,3 .

Interfața utilizatorului este completată de un ecran LCD de înaltă rezoluție de 3,6 inch, care permite o vizualizare clară a datelor. Stocarea imaginilor se face pe un card SD de 8 GB, iar utilizatorii au opțiunea de a salva automat sau manual un
singur fișier, inclusiv imagini termice și vizuale.


TE-W2 este echipat cu alarme care pot fi activate în mod vocal sau vizual, pentru a semnala variații de temperatură sau alte anomalii detectate.
Aceste caracteristici îl fac un instrument versatil și util pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv monitorizarea temperaturii corporale în medii comerciale, medicale sau industriale.
 1. Precizie de măsurare: Până la 0,3 pentru o măsurare exactă a temperaturii corpului.
 2. Tehnologie avansată: Utilizează fuziunea imaginilor în infraroșu pentru măsurarea directă a temperaturii în imaginea vizibilă.
 3. Înregistrare video în timp real: Documentează toate procesele de testare pentru o monitorizare adecvată.
 4. Robust și ușor de utilizat: Rezistent la căderi de 2 metri, asigurând durabilitate și portabilitate.
 5. Software de management video dedicat: Permite verificarea întotdeauna a înregistrărilor și oferă analiză profesională a datelor.
 6. Detector eficient: Microbolometru FPA nerăcit pentru performanțe optime.
 7. Ecran LCD de înaltă rezoluție: Cu o diagonală de 3,6 inch pentru o vizualizare clară a datelor.
 8. Capacitate de stocare: Suport pentru card SD 8G pentru salvarea automată/manuală a imaginilor.
 9. Alarme multiple: Alarme vocale și vizuale pentru semnalarea variațiilor de temperatură sau alte anomalii.
 10. Versatilitate: Potrivit pentru diverse aplicații, inclusiv monitorizarea temperaturii corporale în medii comerciale, medicale sau industriale.

 • Tip detector: Microbolometru FPA nerăcit
 • Dimensiunea matricei: 384×288 pixeli
 • Gama spectrală: 8-14 μm
 • Intervalele de temperatură: +30 până la +42
 • Temperatura de Operare: -15 până la +50
 • Sensibilitate termică: ≤ 0,06 @30
 • Repetabilitate: ± 0,3
 • Ecran LCD: 3,6 inch, de înaltă rezoluție
 • Stocarea imaginilor: Pe card SD 8G, cu opțiune de salvare automată/manuală a unui singur fișier, inclusiv imagini IR și vizuale
 • Alarma: Vocală și vizuală
 • Ieșire video: PAL
 • Ieșire alarmă vocală: Da

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!