Dongling Controller de vibrații Amber

Amber Vibration Controller este un dispozitiv avansat pentru gestionarea și controlul sistemelor de vibrații, utilizând un procesor DSP de înaltă performanță de la compania TI din SUA. Cu două canale de intrare sincronizate și un canal de ieșire, este compatibil cu diverse senzori și ușor de utilizat datorită interfeței prietenoase. Produsul a obținut brevete naționale și drepturi de autor software, evidențiind inovarea și originalitatea sa. Este ideal pentru aplicații care necesită precizie și stabilitate ridicate, oferind o soluție eficientă și de încredere în controlul vibrațiilor.

 
Cod Produs: C269 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarcă broșura aici.

Amber Vibration Controller este un dispozitiv creat pentru a gestiona și controla sistemele de vibrații utilizate în diverse aplicații industriale și de cercetare. Acest controller se remarcă prin utilizarea unui procesor DSP de înaltă performanță, fabricat de renumita companie TI din Statele Unite, care garantează o performanță și fiabilitate superioară.

Designul hardware al controllerului Amber include două canale de intrare sincronizate și un canal de ieșire, asigurând o funcționare stabilă și precisă. Produsul este conceput pentru a fi compatibil cu o gamă largă de senzori și este echipat cu o interfață intuitivă, ușor de utilizat de către operatori.

Software-ul asociat controllerului Amber este prietenos și accesibil, oferind o experiență de utilizare eficientă și fără complicații. Acest aspect îl face ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un sistem de control al vibrațiilor simplu, dar eficient.

Amber Vibration Controller este apreciat pentru contribuția sa la industria de control al vibrațiilor și a obținut brevete naționale și drepturi de autor software, ceea ce subliniază originalitatea și inovarea acestui produs. De asemenea, controllerul este proiectat să lucreze în tandem cu amplificatorul de putere DONGLING, oferind astfel o soluție completă pentru controlul online al vibrațiilor.
 
Specificații tehnice Controller de vibrații Amber
Domeniul maxim de tensiune de intrare ±10V
Interval maxim de intrare de încărcare ± 10000 buc
Interfața de intrare poate fi conectată direct la senzorul de accelerație ICP și tip de încărcare sau intrarea semnalului de tensiune directă.
Interval maxim de tensiune de ieșire ±10V
Gama dinamică controlată aleatorie 90dB
Control sinusoidal și interval dinamic RSTD 95dB
Gama de frecvențe 0 - 2100Hz
Interval dinamic de control al impactului tipic 90dB
Durata pulsului 0,5 - 300 ms
Multe strategii de control Medie ponderată pe un singur canal, pe mai multe canale, valoarea maximă pe mai multe canale și valoarea minimă pe mai multe canale

 1. Control Random: Permite generarea și controlul vibrațiilor aleatorii, utile pentru teste de fiabilitate și durabilitate.
 2. Control Sine: Oferă posibilitatea de a controla vibrațiile sinusoidale, folosite în teste de rezonanță și caracterizare.
 3. Control Shock Clasic: Gestionarea vibrațiilor de șoc pentru a simula impacturi și lovituri, esențial în teste de șoc mecanic.
 4. Control RSTD (Random, Sine, Transient, Drop): Combină diverse tipuri de control al vibrațiilor pentru teste complexe și simulate.
 5. Interfață ALL-IN-ONE: Permite ajustarea pentru multiple intrări de senzori, asigurând flexibilitate în utilizare.
 6. Generare Raport WORD: Posibilitatea de a genera rapoarte automate sau manuale în format WORD, facilitând documentarea și analiza rezultatelor.
 7. Protecție la Ieșire: Circuit de protecție care asigură siguranța probelor și a sistemelor de testare împotriva suprasarcinilor și defecțiunilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!