Status Pro µLevel 30

µLevel 30 este un sistem de nivelare profesională cu tehnologie de vârf, oferind cea mai mare precizie și fiabilitate în măsurătorile digitale. Cu afișaj extern și software bazat pe Android, acest pachet vă permite să realizați măsurători precise ale nivelului, planeității, dreptății și paralelismului, facilitând alinierea ușoară a mașinii și obținerea performanței optime în industria IT.
 
Cod Produs: C278 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
µLevel 30 este un sistem de nivelare profesională cu tehnologie de vârf în domeniul măsurătorilor de înaltă precizie, special conceput pentru industria IT. Acest pachet comprehensiv oferă o soluție completă pentru măsurarea și evaluarea nivelului, asigurând cea mai mare precizie și fiabilitate.

Cu µLevel 30, obțineți acces la µLevel în sine, care este un dispozitiv de nivelare digital avansat, precum și la un afișaj extern și un software bazat pe Android pentru evaluare. Acest set vă permite să realizați măsurători precise și să evaluați nivelul, stabilitatea, acuratețea și repetabilitatea cu ușurință și precizie.

Când vine vorba de precizie, µLevel 30 se remarcă prin oferirea celei mai mari stabilități, având o fluctuație de doar 6µm în decurs de 4 ore. Acuratețea este garantată, cu o eroare mai mică de 1+A x 2%, iar repetabilitatea este de 1µm/m, asigurând că măsurătorile dvs. sunt consistente și precise de fiecare dată.

Afișajul extern inclus vă permite să aliniați ușor picioarele mașinii în timp ce sistemul de măsurare este poziționat deasupra acesteia. Această funcție îmbunătățește eficiența și precizia procesului de nivelare, reducând timpul și efortul necesar
pentru a obține rezultate fiabile.


În plus, software-ul inclus vă permite să măsurați nu doar nivelul, ci și planeitatea, dreptatea și paralelismul, utilizând diverse metode și algoritmi avansați. Acest lucru vă oferă o imagine completă a geometriei și a alinierii mașinii sau a componentelor, ajutându-vă să obțineți performanța optimă și să reduceți erorile și defectele.                                               
1. Precizie ridicată: Oferă cea mai mare stabilitate și acuratețe în măsurătorile digitale, asigurând rezultate fiabile și consistente.
2. Fiabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale și pentru a furniza performanță constantă în timp.
3. Afișaj extern: Include un afișaj extern pentru ușurința în alinierea mașinii și în monitorizarea măsurătorilor.
4. Software avansat: Vine cu un software bazat pe Android, oferind funcționalități extinse pentru evaluare și analiză a datelor.
5. Versatilitate: Permite măsurarea nivelului, planeității, dreptății și paralelismului, oferind o soluție completă pentru nevoile de nivelare profesională.
6. Ușurință în utilizare: Design ergonomic și interfață intuitivă pentru utilizare simplă și eficientă în cadrul aplicațiilor industriale.
7. Integrare flexibilă: Compatibil cu diverse mașini și echipamente din industria IT, facilitând implementarea și utilizarea în diferite medii de lucru.
8. Suport tehnic: Asistență tehnică și servicii de întreținere disponibile pentru a asigura funcționarea optimă și rezolvarea rapidă a problemelor.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!