Svantek SVANPC ++ WAVE Software

SvanPC++ Wave este un modul avansat de analiză a datelor audio, special conceput pentru utilizatorii instrumentelor de măsurare a zgomotului și vibrațiilor de la Svantek. Cu o interfață intuitivă și funcționalități extinse, acest modul permite analiza precisă a fișierelor audio, inclusiv calculul Leq, Lmax, Lmin, Lpeak, analiza în bandă de 1/3 octave și FFT. De asemenea, suportă analiza în timp real pentru monitorizarea datelor înregistrate în timpul înregistrării. Integrat în kitul software Analyzer, oferă o soluție cuprinzătoare pentru gestionarea proiectelor și analiza eficientă a datelor.
 
Cod Produs: C313 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Video (1)
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

   SvanPC++ software aici


SvanPC++ Wave este un modul sofisticat de analiză a datelor audio, dezvoltat special pentru a satisface nevoile complexe ale utilizatorilor care lucrează cu instrumente de măsurare a zgomotului și vibrațiilor de la Svantek. Cu o interfață intuitivă și o arhitectură avansată, acest modul permite utilizatorilor să analizeze în profunzime fișierele audio înregistrate, oferind o gamă largă de funcționalități și rezultate precise.


Dincolo de simpla analiză a datelor brute, SvanPC++ Wave pune la dispoziție un set bogat de instrumente pentru interpretarea și evaluarea semnificației acestor date. Utilizatorii pot efectua calculele esențiale, cum ar fi nivelul echivalent continuu (Leq), nivelul maxim (Lmax), nivelul minim (Lmin), vârful maxim (Lpeak), precum și analiza în bandă de 1/3 octave și transformate Fourier rapide (FFT). Aceste funcționalități permit înțelegerea detaliată a caracteristicilor și a profilului spectral al semnalului înregistrat.

O caracteristică inovatoare a acestui modul este suportul pentru analiza în timp real, care permite utilizatorilor să monitorizeze și să analizeze datele în timpul înregistrării. Prin funcția de streaming în timp real disponibilă în anumite modele de instrumente Svantek, utilizatorii pot obține informații instantanee și actualizate despre mediul acustic sau vibrațiile în timp real.

SvanPC++ Wave se integrează perfect cu kitul software Analyzer, extinzând astfel funcționalitatea versiunii de bază a SvanPC++. Împreună cu modulul de mediu SvanPC++ și generatorul său de blocuri/marcatori, acest kit oferă o platformă cuprinzătoare pentru gestionarea proiectelor și analiza datelor într-un mod eficient și precis. 
  • Analiză exhaustivă a datelor audio: Modulul permite utilizatorilor să efectueze o gamă largă de analize asupra datelor audio, inclusiv calculul nivelului echivalent continuu (Leq), nivelul maxim (Lmax), nivelul minim (Lmin), vârful maxim (Lpeak), precum și analiza în bandă de 1/3 octave și transformate Fourier rapide (FFT).
  • Suport pentru analiza în timp real: SvanPC++ Wave oferă suport pentru analiza în timp real, permițând utilizatorilor să monitorizeze și să analizeze datele înregistrate în timpul înregistrării. Acest lucru oferă oportunitatea de a obține informații instantanee și actualizate despre mediul acustic sau vibrațiile în timp real.
  • Interfață intuitivă: Interfața modulului este concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat, facilitând accesul la funcționalități și interpretarea rezultatelor.
  • Compatibilitate cu instrumentele Svantek: Modulul este proiectat pentru a fi compatibil cu instrumentele de măsurare a zgomotului și vibrațiilor de la Svantek, asigurând o integrare perfectă și funcționare optimă.
  • Extensibilitate: SvanPC++ Wave este integrat în kitul software Analyzer, extinzând astfel funcționalitatea versiunii de bază a SvanPC++, și oferind utilizatorilor o platformă cuprinzătoare pentru gestionarea proiectelor și analiza datelor.


 

· Calculul rezultatelor globale: Modulul permite calculul unor rezultate globale importante pentru analiza zgomotului și vibrațiilor, cum ar fi nivelul echivalent continuu (Leq), nivelul maxim (Lmax), nivelul minim (Lmin) și vârful maxim (Lpeak).
· Analiza în bandă de frecvență: Utilizatorii pot efectua analiza în bandă de frecvență, inclusiv analiza în bandă de 1/3 octave și transformate Fourier rapide (FFT), pentru a înțelege profilul spectral al semnalului înregistrat.
· Suport pentru diverse filtre: Modulul oferă suport pentru o varietate de filtre de sunet și vibrații, precum filtrele A, C, Z pentru sunet și filtrele HP1, HP3, HP10, Vel1, Vel3, Vel10, Dil1, Dil3, Dil10 pentru vibrații.
· Analiză în timp real: Funcția de analiză în timp real permite utilizatorilor să monitorizeze și să analizeze datele înregistrate în timpul înregistrării, oferind astfel informații actualizate și instantanee despre mediul acustic sau vibrațiile în timp real.
· Interfață intuitivă: Modulul are o interfață intuitivă, ușor de utilizat, care facilitează accesul la funcționalități și interpretarea rezultatelor pentru utilizatorii de toate nivelurile de expertiză.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!