Svantek SUPERVISOR Software

Supervisor este un pachet software pentru PC destinat specialiștilor în domeniul sănătății și securității. Pachetul este compatibil cu toate instrumentele Svantek pentru piața de sănătate și siguranță. Conexiunea plug & play detectează automat dozimetrele de zgomot, sonometrele și dozimetrele de vibrații pentru a configura setările de măsurare și a descărca datele. Fiecare instrument care se conectează la Supervisor este memorat împreună cu informații precum setările încărcate, versiunea firmware, precum și data de valabilitate a calibrării și ora ceasului instrumentului. Atunci când datele sunt descărcate, acestea sunt clasificate automat în funcție de timpul de măsurare și atribuite numărului de serie al instrumentului.
 
Cod Produs: C318 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (7)
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

   Descarca manualul de utilizare aici


În lumea dinamică a sănătății și securității ocupationale, unde monitorizarea și gestionarea corectă a expunerii la zgomot, vibrații și nivelul sonor sunt cruciale, apare Supervisor – o punte sigură între datele brute și înțelegerea profundă a riscurilor asociate. Este mai mult decât un simplu software pentru PC; este un partener de încredere pentru specialiștii dedicati, furnizându-le uneltele esențiale pentru a naviga cu ușurință prin datele complexe și a extrage informații valoroase.

Cu o interfață intuitivă, Supervisor își îndeamnă utilizatorii să exploreze lumea măsurătorilor într-un mod simplu și eficient. Conectarea plug & play automată detectează instrumentele și le pregătește instantaneu pentru măsurători, eliminând barierele tehnice și permitând concentrarea pe aspectele esențiale ale analizei.

Supervisor nu se oprește la simpla organizare a datelor. Este o sursă de putere analitică, oferind instrumente avansate pentru a interpreta și înțelege semnificația datelor. De la recalculările conform standardelor internaționale la analize complexe, Supervisor deschide porțile către o înțelegere mai profundă a riscurilor și a măsurilor necesare de protecție.
Cu aplicații care acoperă o gamă largă de scenarii, de la dozimetria zgomotului și vibrațiilor până la analiza detaliată a nivelului sonor, Supervisor este un tovarăș versatil și de încredere în călătoria către un mediu de lucru mai sigur și mai sănătos.

Într-un mediu în care informația este cheia, Supervisor oferă cheia spre o mai bună înțelegere a riscurilor și a soluțiilor preventive. Este mai mult decât un simplu software - este un partener indispensabil pentru profesioniștii dedicati care își asumă angajamentul de a asigura siguranța și sănătatea angajaților.


  
 
Supervizor Lite
                                                                                                   Mod simplu pentru zgomot și vibrații la locul de muncă
Supervisor Lite a fost creat punând accentul pe un design ușor și intuitiv, care este perfect pentru utilizatorii care sunt noi în Supervisor și în domeniul dozimetriei zgomotului și vibrațiilor. Experiența îmbunătățită a utilizatorului oferă o cutie de instrumente completă care satisface nevoile atât ale utilizatorilor noi, cât și ale celor consacrați ai software-ului Supervisor. Utilizatorii consacrați care sunt obișnuiți să lucreze cu Supervisor pot comuta cu ușurință între cele două moduri de funcționare în timpul tuturor etapelor de lucru diferite ale Supervisor. Supervisor Lite introduce o nouă funcție – instrumentul de validare. Un modul care permite validarea rapidă și ușoară a rezultatelor prin eliminarea datelor eronate, cum ar fi sursele de zgomot nevalabile, șocurile mecanice ale instrumentului interpretate ca impulsuri acustice și datele colectate atunci când dozimetrul nu a fost purtat în mod corespunzător.Expunerea la zgomot

                                                                                                Panouri privind doza de zgomot și expunerea la zgomot în conformitate cu ISO și OSHA

Panoul de expunere la zgomot estimează nivelul zilnic de expunere la zgomot în conformitate cu standardul ISO 9612, utilizând date care reprezintă rezultatele sumare ale măsurătorilor Leq. Panoul Doza de zgomot estimează doza de zgomot și nivelul mediu de zgomot ponderat în timp (TWA) pe baza datelor LAV măsurate, în conformitate cu standardele OSHA HC și OSHA PEL. Valorile Dose și TWA rezultate sunt prezentate pentru timpul total de expunere (suma timpilor de expunere a tuturor sarcinilor), pentru o zi standard (8 h) și pentru o durată proiectată personalizată

Selectarea protecției auditive

                                                                                            Trei metode în conformitate cu ISO 4869-2: SNR, HML și OCTAVES

Lucrătorii ar trebui să poarte protectoare auditive dacă nivelul de zgomot sau de sunet la locul de muncă depășește 85 de decibeli. Alegerea dispozitivului de protecție auditivă depinde de nivelul de zgomot din mediul de lucru. Prin urmare, alegerea celui mai potrivit protector auditiv ar trebui să se bazeze pe măsurători standardizate ale zgomotului. Fiecare protecție auditivă are caracteristici de atenuare exprimate în unități de trei metode: SNR (Single Number Rating), HML (metoda frecvențelor înalte, medii și joase) și cea mai precisă metodă care necesită măsurarea în benzi de 1/1 octavă. Supervisor suportă toate cele trei metode, permițând utilizatorilor săi să construiască o bază de date cu protectoare auditive. Calculul este efectuat automat după selectarea fișierelor de date care conțin rezultatele de zgomot cerute de metoda selectată

Expunerea la vibrații mână-braț

                                                                                     Calculator al expunerii zilnice la vibrații A(8) în conformitate cu ISO 5349-2

Software-ul Supervisor oferă o gamă de instrumente dedicate măsurătorilor vibrațiilor mână-braț. Odată ce software-ul este conectat la un dozimetru de vibrații, utilizatorul poate încărca setări de măsurare predefinite, ceea ce face ca configurarea să fie mai ușoară ca niciodată. Fișierele descărcate sunt grupate automat și pot fi găsite cu ușurință cu ajutorul filtrului de date de vibrații mână-braț. Rezultatele de bază sunt accesibile pentru raportare fără a fi nevoie să deschideți niciun fișier de date. Calcularea expunerii la vibrații A(8) în conformitate cu ISO 5349-2 poate fi efectuată pe un grup de fișiere selectate, de exemplu, de la diferite locuri de muncă și sarcini. Supervizorul suportă, de asemenea, filtrarea fișierelor de jurnal al istoricului de timp al vibrațiilor, de exemplu, marcarea automată a perioadelor cu un prag definit al forței de contact.

Expunerea la vibrații la nivelul întregului corp

                                                                                      A(8) calculul expunerii zilnice la vibrații în conformitate cu ISO 2631-1

Software-ul Supervisor este compatibil cu aparatele de măsurare a vibrațiilor întregului corp, inclusiv SV 100A și SV 106A. Supervizorul utilizează conexiunea USB cu instrumentele pentru a configura setările de măsurare și pentru a descărca fișierele. Pentru o identificare ușoară, fișierele descărcate sunt grupate automat în funcție de tipul de instrument. Calculatorul de expunere la vibrații A(8) poate efectua o analiză pe un singur fișier de măsurare sau pe mai multe fișiere de măsurare. Șablonul încorporat de raport de vibrații la nivelul întregului corp ajută utilizatorii noi să pregătească rapoarte de măsurare

Rapoartele

                                                                                    Ceea ce vedeți este ceea ce primiți!

Supervizorul creează rapoarte într-un mod foarte rapid și ușor. Utilizatorul selectează un fișier și îl deschide cu un dublu clic. Măsurătorile sunt grupate automat în panouri contextuale care pot fi deschise și închise cu un singur clic. Panourile pot fi aranjate prin tragere și fixare. Apoi, este suficient să faceți clic pe pictograma MS Word™ pentru a imprima un raport. Aspectul raportului poate fi salvat în orice moment ca șablon și utilizat pentru alte fișiere.


 

 1. Interfață intuitivă și ușor de utilizat: Interfața programului Supervisor este concepută pentru a fi prietenoasă și accesibilă, facilitând utilizarea chiar și pentru cei fără experiență tehnică extensivă.
 2. Gestionare eficientă a bazelor de date: Supervisor permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință datele colectate de instrumente, oferind funcții pentru organizarea, căutarea și accesarea rapidă a informațiilor.
 3. Generare rapidă și convenabilă a rapoartelor: Cu ajutorul șabloanelor predefinite, utilizatorii pot genera rapoarte rapid și eficient, economisind timp și efort.
 4. Conectare plug & play: Funcția de conectare plug & play automată detectează și configurează automat instrumentele, fără a fi necesare setări manuale complicate.
 5. Analiză puternică a datelor: Supervisor oferă instrumente avansate pentru analiza datelor, inclusiv recalculări conform standardelor internaționale și analize complexe Ce-daca?, permițând utilizatorilor să extragă informații valoroase din datele colectate.
 6. Compatibilitate extinsă: Produsul este compatibil cu toate instrumentele Svantek pentru piața de sănătate și siguranță, asigurând o integrare perfectă și o funcționalitate optimă.
 7. Monitorizare și evaluare cuprinzătoare: Supervisor acoperă o gamă largă de aplicații, inclusiv dozimetria zgomotului, dozimetria vibrațiilor și măsurători ale nivelului sonor, oferind o soluție completă pentru monitorizarea și evaluarea riscurilor ocupationale.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!