Delphin Technology SQL / ODBC

Interfața SQL este o soluție eficientă și versatilă pentru conectarea și gestionarea datelor între citirile ProfiSignal și diverse baze de date relaționale, inclusiv sistemele ERP, folosind un set standardizat de comenzi SQL. Oferă acces bidirecțional la date, facilitând citirea și scrierea acestora într-un mod simplu și eficient, și permite generarea flexibilă de rapoarte personalizate. Integrarea datelor de măsurare în bazele de date și interoperabilitatea cu sistemele de baze de date relaționale sunt aspecte-cheie ale acestei soluții, asigurând automatizarea eficientă a proceselor și optimizarea gestionării datelor în medii complexe.
 
Cod Produs: C253 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Interfața SQL reprezintă o soluție inovatoare care facilitează conexiunea între citirile ProfiSignal și bazele de date ale companiei sau ale produselor, inclusiv sistemele ERP, cu o interfață simplă și eficientă. Această interfață oferă posibilitatea schimbului bidirecțional de date cu baze de date SQL bazate pe ODBC, precum Microsoft SQL Server, Oracle, DB5 și multe altele, permițând astfel utilizatorilor să beneficieze de flexibilitate și compatibilitate maximă.

Prin intermediul Interfeței SQL, utilizatorii pot efectua citiri și scrieri rapide și eficiente în bazele de date relaționale, indiferent de sistemul de operare utilizat. Aceasta oferă acces de citire/scriere la datele din bazele de date, permițând manipularea acestora în conformitate cu necesitățile specifice ale fiecărei aplicații.
Cu ajutorul unei interfețe standardizate și a unui set de comenzi SQL, utilizatorii pot realiza operațiuni complexe de interogare și manipulare a datelor, facilitând generarea flexibilă de rapoarte personalizate și analiza conținutului bazei de date.

Un aspect esențial al Interfeței SQL este conectarea datelor de măsurare cu bazele de date relaționale, permițând astfel utilizatorilor să integreze și să gestioneze eficient informațiile provenite din diferite surse. Această integrare este esențială pentru automatizarea proceselor de testare și pentru asigurarea unei gestionări eficiente a datelor de producție.

În plus, Interfața SQL oferă o interfață de programare cu sistemele de baze de date relaționale, permițând dezvoltatorilor să integreze și să facă schimb de date într-un mod simplu și eficient. Acest lucru facilitează interoperabilitatea și extensibilitatea sistemului, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adapta și de a extinde funcționalitățile în conformitate cu nevoile lor specifice.
 

  1. Conectivitate ODBC: Suportă conexiunea cu diverse sisteme de baze de date utilizând tehnologia ODBC (Open Database Connectivity), inclusiv Microsoft SQL Server, Oracle, DB5 și altele.
  2. Acces de citire/scriere: Permite utilizatorilor să efectueze operațiuni de citire și scriere în bazele de date relaționale, facilitând manipularea datelor în conformitate cu cerințele specifice ale fiecărei aplicații.
  3. Compatibilitate cu sistemele de operare încrucișat: Funcționează pe o gamă largă de sisteme de operare, asigurând compatibilitatea și accesibilitatea în medii diverse.
  4. Interfață standardizată cu set de comenzi SQL: Furnizează o interfață standardizată pentru a efectua operațiuni complexe de interogare și manipulare a datelor folosind comenzi SQL.
  5. Generare flexibilă de rapoarte: Permite generarea rapoartelor personalizate, oferind utilizatorilor posibilitatea de a analiza și de a prezenta datele din baza de date în moduri variate.
  6. Conectarea datelor de măsurare cu bazele de date relaționale: Integrarea datelor de măsurare în bazele de date, facilitând gestionarea și analiza acestora în contextul proceselor de testare sau de producție.
  7. Interfață de programare: Furnizează o interfață de programare pentru integrarea și schimbul de date cu sistemele de baze de date relaționale, facilitând interoperabilitatea și extensibilitatea sistemului.
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!