Crystal Instruments Controller de vibrații Spider 80X

Spider-80X este un sistem de monitorizare de vârf, proiectat pentru a oferi o imagine precisă a stării mașinilor. Cu caracteristici avansate și performanțe excepționale, acest sistem compact oferă o soluție completă pentru diagnosticarea și monitorizarea echipamentelor industriale în timp real. Cu o construcție robustă și o interfață ușor de utilizat, Spider-80X este alegerea ideală pentru optimizarea performanței și fiabilității echipamentelor industriale.
Cod Produs: C64 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)

   Descarca manualul de utilizare aici

Spider-80X este o inovație revoluționară în domeniul monitorizării stării mașinilor, redefinind standardele în materie de precizie, versatilitate și performanță. Cu un design compact și o tehnologie avansată, acest sistem oferă o soluție integrală pentru diagnosticarea și monitorizarea echipamentelor industriale în timp real. În centrul său stă o inginerie sofisticată, care integrează o serie de caracteristici inovatoare și funcționalități avansate, adaptate pentru a răspunde cerințelor complexe ale industriei moderne.


Spider-80X îmbină eleganța designului cu puterea tehnologiei avansate, oferind o soluție completă pentru monitorizarea și diagnosticarea echipamentelor industriale. Cu dimensiuni compacte și o construcție robustă, acest sistem se integrează perfect în medii diverse, oferind o flexibilitate excepțională în implementare.

Cu o arhitectură modulară și o capacitate de extindere impresionantă, Spider-80X permite configurarea și adaptarea la cerințele specifice ale fiecărei aplicații. Flexibilitatea sa este susținută de o gamă largă de opțiuni de conectivitate și interoperabilitate, permițând integrarea ușoară în infrastructurile existente și colaborarea eficientă între diferitele sisteme și platforme.

Interfața sa intuitivă și ușor de utilizat oferă o experiență de utilizare plăcută și eficientă, facilitând accesul la datele relevante și interpretarea acestora în timp real. Cu funcționalități avansate de analiză și diagnosticare, Spider-80X oferă inginerilor și tehnicienilor instrumentele necesare pentru identificarea și remedierea eficientă a problemelor, contribuind la optimizarea performanței și fiabilității echipamentelor industriale.

Spider-80X nu este doar un instrument de monitorizare, ci o platformă completă pentru inovare și progres în domeniul ingineriei și tehnologiei. Cu o echipă dedicată de experți și ingineri, suntem angajați să furnizăm soluții avansate și să răspundem provocărilor viitorului, contribuind la evoluția și succesul industriei.


Caracteristici Tehnice


►   Domeniul de frecventa:          DC 0 ~ 46.000 Hz
►   Rezolutie random:                  max. 3200 linii
►   Intrari analogice:                    8 / 4 active – BNC
►   Tip intrare:                              AC, DC, IEPE (ICP®), optional capacitiva
►   Domeniul dinamic:                 160 dBFS
►   Rată de eșantionare:             0,48 Hz to 102,4 kHz
►   Domeniul de masurare:         ± 20 Vpk
►   Rezoluție:                               2 x 24-biti (patentat tehnologie duala A/D / canal de intrare)
►   Intrari digitale:                        2 pentru senzori de turație – BNC
►   Iesiri analogice:                      2 – BNC
 

Module Operaționale2.1. Testări opționale pe shaker – VCS
           
Aleatoriu
High-frequency Control for Random
Data Recorder Function for Random
High Resolution for Random
Kurtosis Control
Sine on Random Control
Random on Random Control

Sinus
Resonance Search and Tracked Dwell (RSTD) Control
High-frequency Control for Sine
Total Harmonics Distortion (THD) Measurement for Sine
Data Recorder Function for Sine
Low-frequency Control for Sine

Soc
Transient Time History Control (TTH)
SRS Display for Shock and TTH
SRS Synthesis and Control
Time Waveform Replication (TWR)

2.2. Analizor de semnale dinamice – DSA


Modulul include următoarele analize:
Analiza spectrală FFT. Captarea blocurilor de timp, FFT, FRF, corelație, spectru în cascadă 3D, salvare de semnale, etc.
Analiza Octave și analiza sonometru SLM
Analiza în armonici
Analiza Swept Sinus
Reducerea sinusului în timp real
Înregistrare formă de undă
Analiză SRS

2.3. Software analiza modala – EDM Modal, Crystal Instruments SUA

EDM Modal este un pachet complet pentru Testare Modală și Analiză Modală dedicat pentru analiză modală experimentală (EMA). EDM Modal a fost dezvoltat pe baza tehnologiilor sofisticate ale teoriei și tehnicii moderne de analiză modală.

 

Geometrie Modala
a. EDM Geometrie Modala 


EDM Modal Geoemtry / ODS / Animatie este un modul software primar si necesar pentru fiecare sistem EDM Modal. Această opțiune oferă o generare rapidă și eficientă a modelului structural și o vizualizare completă 3D a rezultatelor testelor și analizelor.


Operation Deflection Shape Spider 80X

b. Operation Deflection Shape


Modulul EDM Modal Deflection Form (ODS) este o functie care permite utilizatorilor să vizualizeze mai bine deformarea structurii testate. Datele domeniului de timp și datele spectrului pot fi animate utilizând functii de animație a modelului.

Testare Ciocan Impact Spider 80X
c. Testare Ciocan de Impact


Testarea cu ciocanul de Impact folosind EMD oferă toate functiile necesare pentru un test modal experimental. Interfata software este un proces intuitiv pas cu pas, permițând unui utilizator să treacă cu ușurință configurarea și ulterior testarea.

Testare SIMO FRF Spider 80X
Testare SIMO FRF


Testare SIMO FRF include o setare de testare dedicată și un proces de operare cu un singur shaker pentru a obține semnale FRF. Folosind un sistem de achizitie cu multe canale (Spider-80X sau Spider-80Xi), această metodă de excitare a shaker-ului asigură o eficiență de execuție a testului mult mai ridicată pentru măsurătorile FRF și minimizează factorul de creastă al forțelor aplicate.

e. Testare MIMO FRF

Modulul EDM Modal MIMO FRF include o setare dedicată testelor și procesului de operare utilizând mai multe shakere simultan pentru a obține semnale FRF

Analiza Modala Standard Spider 80x
f. Analiza Modala Standard


Analiza Modala Standard ofera utilizatorului un arsenal complet de instrumente, de la selectarea datelor FRF și identificarea parametrilor la validarea rezultatelor și animarea formei modelului.

g. Analiza Modala Avansat

Analiza Modala Avansata include toate caracteristicile Analizei modale standard. În plus, acesta oferă algoritmul de analia modala poli-referinta pentru potrivire curba la matricea FRF de la rezultatele testarii MIMO FRF.
 

 • Intrări: Opt conectori BNC per front-end, cu posibilitatea de configurare a intrărilor pentru tensiune sau IEPE, cu opțiuni de cuplare absolută sau diferențială, și cu suport pentru semnale AC sau DC. Intervalul dinamic este de 160 dBFS, cu convertoare A/D pe 24 de biți. Frecvența de eșantionare este de până la 102,4 kHz pe canal.
 • Ieșiri: Doi conectori BNC per front-end, cu un interval dinamic de 100 dB și convertoare A/D pe 24 de biți. Tensiunea de ieșire este de ±10 volți.
 • Potrivire de fază a canalului: Mai bună de ±1,0 grade până la 20 kHz între toate canalele.
 • Dimensiuni: 238,8 x 215,7 x 20 mm, cu patru capete frontale Spider-80X care se potrivesc într-un slot de montare în rack 1U de 19 inchi.
 • Greutate: 1,3 kg per front-end.
 • Alimentare: Se alimentează de la o sursă DC externă.
 • Conexiuni la computer: Prin conectorul 100Base-T, RJ45, cu suport pentru conectarea la PC sau la un comutator de rețea.
 • Memorie internă: Memorie flash de 4 GB pentru stocarea datelor.
 • Funcții de analiză în timp real: Include înregistrarea de date, operații matematice (+, -, *, /), integrare, diferențiere, analiză FFT, medie, fereastră, spectre de putere automată, spectre încrucișate, FRF (funcții de răspuns la frecvență), coerență, filtre în timp real, RMS (radicalul medie pătratică), sinusoidal măturat, limitare, alarmă/anulare și multe altele.
 • Moduri de operare: Poate fi conectat la un computer sau poate funcționa independent ca o "Black Box".
Top of Form
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!