Crystal Instruments Software pentru controlul camerei

Software-ul pentru controlul camerei Sentek este o soluție avansată și ușor de utilizat, special concepută pentru controlul și monitorizarea sistemelor de camere de testare de mediu. Cu interfață intuitivă și funcționalități puternice, acest software permite configurarea și rularea testelor complexe de temperatură și umiditate, precum și generarea automată a rapoartelor la finalul testului. Fiind flexibil și portabil, acesta oferă utilizatorilor controlul complet asupra procesului de testare, atât de la distanță, cât și în prezența fizică în cameră.
 
Cod Produs: C719 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Software-ul pentru controlul camerei Sentek este o soluție avansată concepută pentru controlul și monitorizarea sistemelor de camere de testare de mediu. Acest software oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să configureze și să ruleze teste complexe de mediu, incluzând temperatură și umiditate.

Cu ajutorul acestui software, utilizatorii pot efectua teste precum Random, Sine, Shock, SoR, RoR etc., combinând diferite setări ale ciclului de temperatură și umiditate. Funcțiile de import și export puternice facilitează transferul configurațiilor de testare între diferite computere, oferind astfel o flexibilitate și portabilitate sporită.

Software-ul permite conexiuni prin cablu și fără fir la controlerele sistemului de camere, oferind astfel o flexibilitate în instalare și utilizare. Utilizatorii pot configura teste la birou și le pot rula în camera de testare fără a fi nevoie de o prezență fizică în cameră.

De asemenea, software-ul oferă funcții avansate de vizualizare a datelor în timp real și istoric, inclusiv afișarea formei de undă a temperaturii și umidității, revizuirea datelor istorice și generarea automată a rapoartelor la sfârșitul testului. Aceste caracteristici permit utilizatorilor să monitorizeze și să analizeze performanța sistemului de testare într-o manieră eficientă și precisă.

Cu suport pentru multiple formate de raportare, inclusiv Word și PDF, și capacitatea de a gestiona accesul prin diferite conturi de utilizator, software-ul pentru controlul camerei Sentek este o soluție completă și versatilă pentru necesitățile de testare de mediu ale diferitelor industrii.

                                                        
 1. Interfață intuitivă: Software-ul are o interfață ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să navigheze și să opereze în mod eficient sistemul de camere de testare.
 2. Control flexibil: Utilizatorii pot configura și controla teste complexe de mediu, inclusiv temperatură și umiditate, atât prin conexiuni prin cablu, cât și fără fir la controlere.
 3. Monitorizare în timp real: Software-ul oferă afișare în timp real a datelor de temperatură și umiditate, permitând utilizatorilor să monitorizeze și să ajusteze condițiile de testare în timpul rulării.
 4. Vizualizare istorică: Utilizatorii pot accesa și analiza datele istorice ale testelor pentru a evalua performanța sistemului de testare pe parcursul timpului.
 5. Generare automată de rapoarte: La finalul testului, software-ul poate genera automat rapoarte detaliate cu rezultatele testului, simplificând procesul de documentare și raportare.
 6. Suport pentru multiple formate: Software-ul permite generarea de rapoarte în formate precum Word și PDF, asigurând compatibilitate și ușurință în partajarea rezultatelor testelor.
 7. Gestionarea accesului: Utilizatorii pot gestiona accesul la software prin diferite conturi de utilizator, asigurând securitatea și confidențialitatea datelor de testare.
 8. Flexibilitate în instalare și utilizare: Software-ul permite configurarea și rularea testelor atât de la birou, cât și în cameră, oferind astfel o flexibilitate maximă în procesul de testare de mediu.

 1. Compatibilitate hardware: Software-ul este compatibil cu controlerele sistemului de camere Sentek și poate fi utilizat pentru controlul și monitorizarea acestora.
 2. Platforme suportate: Este compatibil cu diverse platforme de operare, inclusiv Windows și unele distribuții Linux.
 3. Conectivitate: Suportă conexiuni prin cablu (USB, Ethernet) și fără fir (Wi-Fi, Bluetooth) la controlerele sistemului de camere.
 4. Limbi suportate: Oferă suport pentru mai multe limbi de utilizare pentru a satisface cerințele globale ale clienților.
 5. Cerințe de sistem: Necesită o configurație minimă a sistemului, inclusiv procesor suficient de puternic, memorie RAM și spațiu de stocare disponibil.
 6. Funcționalități de analiză: Software-ul include instrumente de analiză avansate pentru interpretarea datelor de mediu, cum ar fi funcții de filtrare, comparare și extrapolare a datelor.
 7. Securitate: Asigură securitatea datelor de testare prin criptare și autentificare pentru a preveni accesul neautorizat.
 8. Actualizări și suport: Furnizează actualizări periodice de software și suport tehnic pentru a asigura funcționalitatea optimă și rezolvarea problemelor întâmpinate de utilizatori.

 1. Configurare a testelor: Utilizatorii pot configura parametrii testelor de mediu, inclusiv temperatură, umiditate și alte variabile relevante pentru specificațiile testului.
 2. Controlul în timp real: Software-ul permite controlul în timp real al condițiilor de testare, permițând utilizatorilor să ajusteze parametrii sau să oprească teste în caz de necesitate.
 3. Monitorizare și înregistrare a datelor: Software-ul înregistrează datele de mediu în timpul testelor și oferă funcții avansate de monitorizare și înregistrare a acestora pentru analiza ulterioară.
 4. Generare automată de rapoarte: La finalul testului, software-ul poate genera automat rapoarte detaliate cu rezultatele testului, inclusiv grafice și analize relevante.
 5. Vizualizare a datelor istorice: Utilizatorii pot accesa și analiza datele istorice ale testelor pentru a evalua evoluția și performanța sistemului de testare pe parcursul timpului.
 6. Import și export de configurații: Software-ul oferă funcții de import și export pentru configurațiile de testare, facilitând transferul acestora între diferite computere sau sisteme de testare.
 7. Interfață intuitivă: Interfața software-ului este ușor de utilizat și oferă acces rapid la toate funcțiile și setările relevante pentru utilizator.
 8. Gestionarea accesului: Software-ul permite gestionarea accesului prin diferite conturi de utilizator, asigurând securitatea și confidențialitatea datelor de testare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!