BeanAir Software de supraveghere a senzorilor IOT wireless

BeanScape® 2.4GHz este un software avansat de monitorizare și control al senzorilor wireless IOT, oferind o interfață intuitivă și funcționalități avansate pentru gestionarea datelor în timp real. Cu capacitatea sa de a interpreta și analiza vibrațiile, acest program oferă utilizatorilor o soluție completă pentru supravegherea mediilor și condițiilor critice.
Cod Produs: C603 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Specificații Tehnice
  • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

 
BeanScape® 2.4GHz reprezintă un software inovator și complet pentru monitorizarea și controlul senzorilor wireless IOT. Acest program este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență intuitivă și eficientă în gestionarea și analizarea datelor în timp real, provenite de la senzorii BeanAir® fără fir.

Cu o interfață grafică prietenoasă și personalizabilă, BeanScape® 2.4GHz permite utilizatorilor să monitorizeze și să opereze senzorii lor în mod simplu și eficient. Funcționalitatea avansată a software-ului include instrumente de analiză a vibrațiilor, care permit utilizatorilor să interpreteze datele colectate și să ia decizii informate în ceea ce privește medii critice precum vibrațiile clădirilor și ale solului.

BeanScape® 2.4GHz oferă, de asemenea, o gamă largă de caracteristici, cum ar fi configurarea achiziției de date, notificări de alarmă prin e-mail, gestionarea sursei de alimentare și posibilitatea de a configura transmisia radio. Acest lucru permite utilizatorilor să gestioneze în mod eficient rețelele lor de senzori și să primească alerte în timp real atunci când sunt detectate anomalii.

                                                                                 
 
Disponibil în mai multe versiuni, inclusiv Manager, Basic și Premium, BeanScape® 2.4GHz poate fi adaptat nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui utilizator. Indiferent dacă este vorba despre monitorizarea mediilor industriale sau de supravegherea condițiilor de mediu, acest software oferă o soluție completă și robustă pentru supravegherea și controlul senzorilor wireless IOT.

BeanScape® 2.4GHz reprezintă o soluție de vârf pentru monitorizarea și controlul senzorilor wireless IOT, oferind utilizatorilor o experiență de utilizare optimă și funcționalități avansate pentru gestionarea și analizarea datelor în timp real. 
Monitorizare și control în timp real: Software-ul permite utilizatorilor să monitorizeze și să opereze senzorii wireless IOT în timp real, oferind acces instantaneu la datele colectate.
Analiză avansată a vibrațiilor: BeanScape® 2.4GHz vine echipat cu instrumente avansate de analiză a vibrațiilor, inclusiv analiză FFT, PPV (Peak Particle Velocity) și Velocity, pentru a interpreta și evalua datele colectate.
Interfață grafică intuitivă: Interfața grafică de utilizator (GUI) este ușor de utilizat și personalizabilă, permițând utilizatorilor să navigheze și să gestioneze datele cu ușurință.Configurare și gestionare la distanță: Software-ul oferă posibilitatea de a configura și gestiona senzorii wireless IOT de la distanță, inclusiv notificări de alarmă prin e-mail și gestionarea sursei de alimentare.
Versiuni variate pentru nevoi diverse: Există mai multe versiuni disponibile ale software-ului, adaptate nevoilor individuale ale utilizatorilor, cum ar fi Manager, Basic și Premium, fiecare oferind funcționalități specifice.
Compatibilitate și suport extinse: Software-ul este compatibil cu o varietate de platforme Windows și oferă suport tehnic extins pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor.


· Supraveghere în timp real: Software-ul permite monitorizarea continuă a senzorilor wireless IOT, oferind date în timp real despre mediul monitorizat.
· Controlul senzorilor: Utilizatorii pot opera și gestiona senzorii wireless IOT prin intermediul software-ului, inclusiv configurarea parametrilor de achiziție a datelor și gestionarea sursei de alimentare.
· Analiză a datelor: BeanScape® 2.4GHz include instrumente avansate de analiză a datelor, cum ar fi analiza FFT, PPV și Velocity, pentru interpretarea și evaluarea datelor colectate de senzori.
· Notificări de alarmă: Software-ul poate genera notificări de alarmă prin e-mail sau alte mijloace atunci când sunt detectate anomalii sau depășiri ale limitelor predefinite.
· Personalizare și configurare: Utilizatorii pot personaliza interfața grafică de utilizator și configura parametrii software-ului pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele lor individuale.
· Gestionare la distanță: Funcția de gestionare la distanță permite utilizatorilor să configureze și să monitorizeze senzorii wireless IOT de la distanță, oferind flexibilitate și accesibilitate crescută.
· Export de date: Software-ul permite exportul datelor în formate convenabile, cum ar fi CSV, pentru analize ulterioare sau integrare cu alte sisteme.

 

Specificatii tehnice
Numărul de BeanDevice® 2.4GHz gestionate 5 35 35 Nelimitat
Conexiuni multiple BeanGateway (Wireless IOT Gateway). Nu Nu Nu da
Asistență tehnică periodică (e-mail) 1 lună 1 lună 1 an 1 an
OPC Server DA Nu Nu Nu Nu
Gratuit ? da da Nu Nu
Afișare grafică în timp real da Nu da da
Notificare de alarmă prin e-mail: alarme de sistem și de achiziție de date Nu Nu da da
Streaming cu modul Event-Trigger (SET). Nu Nu da da
Client FTP Nu Nu Nu da
Client NTP Nu Nu da da
FFT în timp real,
Viteză în timp real
Nu Nu Nu da
Rapoarte automate (formă de undă, FFT, PPV, viteză) Nu Nu Doar raportul formei de undă da
Acces multi-utilizator Nu Nu Nu Nu
Actualizări gratuite da da 1 an 1 an

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!