BeanAir Software de supraveghere a senzorilor IOT wireless Wilow®

BeanScape® Wilow® este un software avansat de supraveghere și monitorizare pentru senzorii Wilow® Wireless IOT. Cu o interfață grafică intuitivă și ușor de utilizat, acest software oferă o gamă largă de instrumente și funcționalități pentru gestionarea datelor în timp real și a alarmelor. Disponibil în mai multe variante, BeanScape® Wilow® este potrivit pentru diferite nevoi și cerințe, de la configurarea inițială a senzorilor până la analize avansate de vibrații. Este o soluție completă și eficientă pentru monitorizarea rețelelor de senzori wireless IOT.
Cod Produs: C604 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Specificații Tehnice
  • Review-uri (0)
    Decarca brosura aici

 
BeanScape® Wilow® este un software avansat de supraveghere și monitorizare conceput pentru a gestiona senzorii Wilow® Wireless IOT. Acest software oferă o interfață grafică intuitivă și ușor de utilizat, permitând utilizatorilor să monitorizeze în timp real datele și alarmele legate de rețeaua lor de senzori. Cu ajutorul unui sistem expert inteligent, BeanScape® Wilow® facilitează interpretarea și gestionarea datelor colectate de senzori.

Caracteristica distinctivă a acestui software este capacitatea sa de a oferi o gamă largă de instrumente și funcționalități, inclusiv un broker MQTT integrat pentru accesul de la distanță la site-ul de monitorizare, instrumente complete de întreținere a senzorilor IOT wireless și un panou de date extrem de personalizabil.

BeanScape® Wilow® vine în mai multe variante, fiecare cu caracteristici specifice pentru diferite nevoi și cerințe ale utilizatorilor. Aceste variante includ BeanScape® Wilow® Manager, BeanScape® Wilow® Lite, BeanScape® Wilow® Basic, BeanScape® Wilow® Premium și BeanScape® Wilow® RA, fiecare oferind niveluri diferite de funcționalitate și accesibilitate.

                                                                                          
 
În plus, BeanScape® Wilow® este echipat cu un sistem activ de supraveghere și monitorizare, permițând configurarea și gestionarea de la distanță a fiecărei părți componente a senzorilor IOT wireless, precum și diagnoza bateriei și raportarea automată a vibrațiilor conform standardului DIN4150-3.

BeanScape® Wilow® Manager este o opțiune gratuită potrivită pentru configurarea senzorilor Beanair Wireless IOT, iar utilizatorii care doresc funcționalități mai avansate pot migra la versiuni cu caracteristici extinse, cum ar fi BeanScape® Wilow® Basic sau BeanScape® Wilow® RA.

BeanScape® Wilow® este o soluție puternică și versatilă de supraveghere și monitorizare a senzorilor IOT wireless, oferind utilizatorilor un control deplin și o vizualizare detaliată a datelor în timp real.
Supraveghere completă dedicată senzorilor Wilow® Wireless IOT.
Broker MQTT integrat pentru acces de la distanță la site-ul de monitorizare.
Instrument de întreținere complet integrat pentru senzorii wireless IOT.
Interfață grafică de utilizator (GUI) foarte intuitivă și ușor de utilizat.
Bază de date integrată în timp real.Diferite versiuni disponibile pentru a satisface nevoile variate ale utilizatorilor (Manager, Lite, Basic, Premium, RA).
Posibilitatea de a genera rapoarte automate de diagnostic și rapoarte de analiză a vibrațiilor.
Personalizarea panoului de date și a diagramei.
Funcționalitate activă de supraveghere și monitorizare, inclusiv configurarea de la distanță a senzorilor și notificări de alarmă.
Compatibilitate cu diverse sisteme de operare Windows și cerințe minime de sistem accesibile.

· Configurare și gestionare a senzorilor: Permite configurarea achiziției de date, frecvenței de eșantionare, ciclului modului de repaus și a altor setări ale senzorilor.
· Monitorizare în timp real: Oferă vizualizare și monitorizare în timp real a datelor colectate de senzori.
· Diagnoză și rapoarte: Generează diagrame și rapoarte automate pentru analiza datelor și a vibrațiilor.
· Notificări de alarmă: Trimite notificări prin e-mail când sunt detectate praguri de măsurare predefinite.
· Personalizare: Permite personalizarea interfeței și a panoului de date pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor utilizatorului.
· Gestionare a rețelei de senzori: Facilitează configurarea și întreținerea rețelei de senzori wireless IOT, inclusiv gestionarea sursei de alimentare și a canalelor radio.
· Suport tehnic: Oferă acces la asistență tehnică pentru utilizatorii care au nevoie de ajutor suplimentar în utilizarea software-ului.
· Export de date: Permite exportul ușor al datelor în formate populare, cum ar fi CSV, pentru analize suplimentare în alte aplicații.
· Intuitivitate: Interfața grafică de utilizator (GUI) este proiectată pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat, facilitând utilizarea software-ului fără a fi nevoie de cunoștințe avansate în tehnologie.
· Siguranță și fiabilitate: Asigură protecția datelor și funcționarea fiabilă a sistemului pentru a garanta o experiență fără probleme pentru utilizatori.

Specificatii
Asistenta tehnica periodica 6 luni 6 luni 1 an 1 an 1 an
Gratuit ? da da Nu Nu Nu
Numărul de Beandevice® Wilow gestionate 35 5 35 nelimitat nelimitat
Afișare grafică în timp real Nu da da da da
Notificare de alarmă prin e-mail: alarme de sistem și de achiziție de date Nu Nu da da da
Streaming cu modul Event-Trigger (SET). Nu da da da da
FFT în timp real, viteză în timp real Nu Nu Nu da da
Rapoarte automate prin e-mailparticulelor) Nu Nu Doar raportul formei de undă da da

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!