Hamar Laser Sisteme de aliniere cu laser L-703

Sistemul nostru de aliniere cu laser L-703 este o soluție de vârf pentru alinierea precisă a componentelor și mașinilor în diverse aplicații industriale. Compact, precis și ușor de utilizat, acest sistem oferă rezultate rapide și fiabile, reducând timpul de inactivitate al echipamentului și îmbunătățind eficiența operațională. Cu un timp de configurare rapid și interfață intuitivă, sistemul nostru este ideal pentru a satisface nevoile de aliniere din diverse industrii.
 
Cod Produs: C725 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Sistemul nostru de aliniere cu laser L-703 reprezintă vârful tehnologiei moderne în domeniul aliniării industriale. Conceput pentru a satisface cerințele riguroase ale diverselor aplicații din industrie, acest sistem oferă nu doar precizie și performanțe remarcabile, ci și o experiență de utilizare fără efort și eficientă.


Sistemele noastre sunt rezultatul unei inginerii meticuloase și a cercetării avansate, adaptându-se la nevoile complexe ale industriei actuale. Fie că este vorba de alinierea alezajului în producția de rulmenți sferici pentru linia de balamale din industria aerospațială, sau de alinierea axei de rotație a arborelui la paturile strungului în asamblarea mașinilor-unelte, sistemul nostru L-703 poate gestiona cu ușurință și eficiență o varietate de aplicații industriale.
                                                           

Unul dintre aspectele remarcabile ale sistemului nostru este capacitatea sa de a oferi rezultate precise și consistente într-un timp scurt. Cu un timp de configurare de doar 15 minute, sistemul nostru permite utilizatorilor să efectueze verificări rapide și să obțină date complete de aliniere într-un interval de 25-30 de minute, reducând astfel timpul de inactivitate al echipamentului și creșterea eficienței operaționale.

Interfața intuitivă și software-ul avansat facilitează procesul de aliniere, oferind afișaje clare și date în timp real pentru a ghida utilizatorii în fiecare pas al procesului. Cu instrucțiuni de ajutor pe ecran și grafice ale mașinii, sistemul nostru asigură o experiență de utilizare plăcută și eficientă chiar și pentru cei mai puțin experimentați utilizatori.
                                                           

Componentele inovatoare și performante, cum ar fi traductorul de fascicul optic L-103 pentru poziționarea precisă a laserului și bateria reîncărcabilă Li-On cu o autonomie de peste 11 ore, completează sistemul nostru, asigurând performanțe fiabile și durabile în timp.

Sistemul nostru de aliniere cu laser L-703 nu doar că oferă precizie și performanțe remarcabile în alinierea componentelor și mașinilor industriale, ci și simplifică procesul de aliniere și îmbunătățește eficiența operațională într-o varietate de aplicații industriale exigente.
 
 1. Precizie remarcabilă: Oferă o rezoluție ultra-înaltă de până la 0,00001 in. (0,00025 mm), asigurând o aliniere extrem de precisă într-o gamă largă de aplicații industriale.
 2. Configurare rapidă și ușoară: Timpul de configurare este redus la doar 15 minute, facilitând verificările rapide și eficiente ale alinierii.
 3. Versatilitate excelentă: Se poate utiliza în diverse aplicații, de la alinierea alezajului și a axului la calibrarea plăcilor de suprafață, satisfăcând astfel nevoile variate ale industriilor.
 4. Interfață intuitivă și software avansat: Software-ul bazat pe PC oferă afișaje clare și date în timp real, ghidând utilizatorii prin procesul de aliniere și facilitând utilizarea chiar și pentru cei mai puțin experimentați utilizatori.
 5. Componente inovatoare și performante: Utilizează tehnologie de vârf, cum ar fi traductorul de fascicul optic L-103 pentru poziționarea precisă a laserului și bateria reîncărcabilă Li-On cu o autonomie de peste 11 ore.
 6. Adaptabilitate și compatibilitate: Se integrează ușor cu diverse mașini și echipamente industriale, oferind soluții flexibile și eficiente pentru diferitele cerințe ale utilizatorilor.
 
                                   

 1. Aliniere precisă: Oferă capacitatea de a realiza alinierea precisă a alezajului, a axului și a altor componente în diverse aplicații industriale.
 2. Verificare rapidă și eficientă: Permite utilizatorilor să efectueze verificări rapide ale alinierii în doar 15 minute, reducând timpul de inactivitate al echipamentului.
 3. Interfață intuitivă: Software-ul bazat pe PC oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, cu afișaje clare și ghidare pas cu pas prin procesul de aliniere.
 4. Compatibilitate versatilă: Se poate utiliza într-o gamă largă de aplicații industriale, de la mașini-unelte și compresoare la materiale plastice și controlul calității.
 5. Rezoluție ultra-înaltă: Oferă o rezoluție ultra-înaltă de până la 0,00001 in. (0,00025 mm), asigurând precizie și consistență în aliniere.
 6. Tehnologie avansată: Utilizează tehnologii de vârf, cum ar fi traductorul de fascicul optic L-103 și bateria reîncărcabilă Li-On, pentru performanțe fiabile și durabile.
 7. Adaptabilitate și flexibilitate: Se integrează ușor cu diverse mașini și echipamente industriale, oferind soluții flexibile pentru diferitele cerințe ale utilizatorilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!