Hamar Laser Sistem laser X-880/X-990 5-Axe

Sistemul laser de aliniere a arborelui X-880/X-990 5-Axe oferă performanțe de vârf și precizie excepțională în alinierea mașinilor industriale. Cu tehnologii avansate precum Dual-Beam™ și ecranul Duo-Plane™, acest sistem permite alinieri rapide și corecții în timp real, eliminând necesitatea pre-alinierii și minimizând timpul de nefuncționare. Flexibilitatea oferită de selectorul Build Your Own™ și suportul tehnic de la distanță fac din X-880/X-990 o alegere ideală pentru profesioniștii care caută eficiență și fiabilitate în alinierea industrială.
Cod Produs: C123 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura pentru X-880 aici
    Descarca brosura pentru X-990 aici


X-880 și X-990 reprezintă vârful tehnologic în domeniul sistemelor laser, oferind performanțe de neegalat în alinierea precisă a arborilor. Cu o istorie de peste 50 de ani în dezvoltarea sistemelor de aliniere, aceste modele integrează cea mai avansată tehnologie pentru a satisface nevoile diverse ale industriei.


Inovația centrală a acestor sisteme constă în tehnologia revoluționară Dual-Beam™, care utilizează două fascicule laser unidirecționale pentru a asigura o aliniere rapidă și precisă a arborilor, fără a fi necesară pre-alinierea acestora. Această abordare elimină timpul și efortul necesare pentru pregătirea prealabilă a mașinii, permițând utilizatorilor să înceapă lucrul mai eficient și mai rapid.

Cu rezoluție unghiulară fixă ultra-înaltă și ecran de mutare în timp real Duo-Plane™, utilizatorii beneficiază de o vizualizare precisă și intuitivă a alinierii, fără a fi nevoie să rotească arborii. Acest aspect este esențial pentru mașinile mari, unde rotirea arborilor poate fi dificilă sau poate afecta alinierea.

De asemenea, sistemul este echipat cu un selector de aplicații Build Your Own™, care permite utilizatorilor să personalizeze funcțiile sistemului în funcție de necesitățile lor specifice. Acest nivel de flexibilitate asigură că utilizatorii pot obține exact ceea ce au nevoie pentru aplicațiile lor individuale, fără a plăti pentru caracteristici suplimentare care nu sunt relevante.

Cu suport tehnic de la distanță, navigare ușoară cu Easy-Guide™ și o garanție necondiționată de 5 ani, X-880 și X-990 oferă nu doar performanțe de vârf, ci și un cost total de proprietate redus. Configurarea rapidă și alinierea rapidă fac din aceste sisteme instrumentele ideale pentru orice aplicație care necesită o aliniere precisă și eficientă a arborilor.                                    
 1. Tehnologia Dual-Beam™: Folosește două fascicule laser unidirecționale pentru aliniere rapidă și precisă, eliminând necesitatea pre-alinierii.
 2. Ecranul Duo-Plane™: Permite corecții în timp real fără a fi necesară rotirea arborilor, fiind ideal pentru mașinile de mari dimensiuni sau în medii în care rotația este dificilă.
 3. Senzor unic de 33 mm: Elimină etapa de pre-aliniere comună în alte sisteme, asigurând o aliniere eficientă și precisă.
 4. Flexibilitatea Build Your Own™: Permite utilizatorilor să personalizeze sistemul în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect.
 5. Suport tehnic de la distanță: Oferă asistență rapidă și eficientă prin conexiunea WiFi și internetul, minimizând timpul de nefuncționare.
 6. Navigare Easy-Guide™: Ghidare pas cu pas în procesul de aliniere, facilitând utilizarea chiar și pentru cei fără experiență anterioară.
 7. Precizie și reproducibilitate: Tehnologia avansată asigură o rată de eroare redusă și o reproducibilitate îmbunătățită, contribuind la alinierea precisă și la reducerea timpului necesar pentru proces.
 8. Durabilitate și fiabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale exigente, sistemul X-880/X-990 este conceput pentru performanțe durabile și fiabile.

 1. Dimensiuni: Unitatea laser/țintă: 4,2” x 3,3” x 2,2” (107 mm x 84 mm x 55 mm)
 2. Material carcasă: Plastic rezistent la impact
 3. Tip și dimensiune detector: PSD super-liniar cu 2 axe 33 mm (V) x 13 mm (H), oferind 4 axe de aliniere cu actualizare continuă (sau 2 planuri de aliniere)
 4. Protecție la lumină ambientală: Algoritmul cu laser intermitent încorporat în toate țintele Hamar Laser
 5. Rezoluție de măsurare țintă: Offset: 0,00005 mm (.00002”), Unghiular: 0,007 mm/m (0,00008 in/ft)
 6. Eroare de măsurare țintă: Offset: <0,15%, Unghiular: <0,75%
 7. Gama senzorului unghiular: ± 12° (± .204 in/in sau 20,4 mm/100 mm). Pentru valori > 5° utilizează numai pentru aliniere grosieră
 8. Tip laser: Laser cu fascicul dublu unidirecțional de 650 nm cu ajustare orizontală <0,9 mW
 9. Comunicații fără fir: Bluetooth® Clasa 1 - 2,4 GHz plus cablu de rezervă
 10. Raza wireless: Până la 100 de picioare (30 m)
 11. Platformă de afișare robustă: Tabletă robustă de 10 inchi, IP65, MIL-STD-810G, 2,0 GHz., 8 GB RAM/256 GB HD
 12. Senzor de rotație (a 5-a): Rezoluția accelerometrului: 0,1°, Precizie: ±1,0°
 13. Mediu: IP67 (laser și țintă), IP65 (tabletă)
 14. Capacitatea de stocare a datelor: Practic nelimitată
 15. Temperatura de operare/de depozitare: Laser/țintă: 5°F la 140°F (-15°C la 60°C), Tabletă: -20°C la 45°C (-4°F la 113°F)
 16. Durată baterie: 14 ore de utilizare continuă cu Bluetooth® — 15 ore cu cablu de rezervă pentru țintă; 150+ ore de utilizare continuă pentru laser

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!