Hamar Laser Sistem laser L-706

Sistemul de aliniere cu laser L-706 de la Hamar Laser este o soluție inovatoare și precisă pentru alinierea găurilor și a alezajelor într-o varietate de aplicații industriale. Cu adaptabilitate, precizie și ușurință în utilizare, acest sistem oferă rezultate rapide și fiabile, facilitând procesul de lucru în diverse domenii, de la industria aerospațială la producția și prelucrarea metalelor.Top of Form
Top of Form

 
Cod Produs: C727 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descraca brosura aici

Sistemul de aliniere cu laser L-706 de la Hamar Laser este o soluție inovatoare și extrem de avansată pentru alinierea precisă a găurilor și a alezajelor într-o varietate de aplicații industriale și tehnice. Cu o tehnologie de vârf și o construcție robustă, acest sistem este proiectat pentru a oferi precizie, fiabilitate și ușurință în utilizare într-o gamă largă de scenarii de lucru.


Principala sa caracteristică este capacitatea sa de a realiza alinierea găurilor și alezajelor cu o precizie remarcabilă, fiind extrem de util în domenii precum industria aerospațială, producția și prelucrarea metalelor, industria maritimă, militară și multe altele. Indiferent dacă este vorba despre alinierea alezajului blocului motor al unei mașini sau de verificarea rectitudinii unui cilindru într-un proces de fabricație, sistemul L-706 este echipat pentru a face față provocărilor.
                                                   

Cu ajutorul adaptatorilor săi inovatori, sistemul poate fi utilizat pentru o gamă largă de diametre ale alezajelor, de la țevi subțiri la alezaje mai mari, fără a compromite precizia sau eficiența. În plus, software-ul său Bore9 oferă funcționalități suplimentare, permițând utilizatorilor să înregistreze datele de aliniere, să analizeze rezultatele și să producă rapoarte detaliate pentru o documentare completă a procesului de lucru.

Cu toate aceste caracteristici avansate, sistemul L-706 rămâne surprinzător de ușor de utilizat și de configurat. Timpul de pregătire este redus la minimum, iar utilizatorii pot efectua măsurători precise într-un timp foarte scurt. Construcția sa durabilă și robustă îl face potrivit pentru condiții de lucru dure și asigură că va oferi performanțe optime pe termen lung, reprezentând o investiție valoroasă pentru orice operațiune industrială sau tehnică care necesită aliniere precisă a găurilor și alezajelor.
                                               
 1. Precizie excepțională: Oferă precizie remarcabilă în alinierea găurilor și a alezajelor, cu rezoluție de ajustare unghiulară de până la 0,001 in. la 100 de picioare (0,025 mm la 30 m).
 2. Adaptoare cu autocentrare: Adaptatoarele cu găuri autocentrante permit o aliniere rapidă și precisă fără necesitatea de a răsturna adaptatorul pentru a calcula rezultatele.
 3. Ușor de utilizat: Cu citiri simple XY și un timp de configurare rapid de doar 15 minute, sistemul este ușor de învățat și de operat.
 4. Versatilitate: Oferă multe opțiuni de țintă și adaptoare pentru diametre ale alezajului variind de la 0,250 inchi (10 mm) la 40 inchi (1 m) sau mai mult.
 5. Software-ul Bore9: Include software-ul opțional Bore9, care permite înregistrarea datelor de aliniere ale alezajului, analiza rezultatelor și imprimarea rapoartelor.
 6. Durabilitate și robustețe: Construit pentru a rezista condițiilor de lucru dificile, sistemul este durabil și conceput pentru a oferi performanțe pe termen lung într-o varietate de aplicații industriale.

 1. Raza de operare: De la 1 până la 100 de picioare (0,2 până la 30,5 m), permițând măsurători precise și la distanțe lungi.
 2. Rezoluție de ajustare unghiulară: 0,001 in. la 100 ft (0,025 mm la 30 m), asigurând precizie ridicată în aliniere.
 3. Adaptoare: Include adaptoare A-514A, A-514B, A-514C cu găuri autocentrante pentru aliniere rapidă și precisă în spații înguste.
 4. Diametre ale alezajului suportate: Diametre de la 3,75 la 40 inchi (95,3 mm la 1 m) sau mai mult, acoperind o gamă largă de dimensiuni ale alezajelor.
 5. Citiri precise: Citirile R-1307 cu rezoluție de 0,00001 in. (0,001 mm) oferă informații precise în timp real pe măsură ce alezajul este ajustat.
 6. Opțiuni de extensie: Posibilitatea de a adăuga un al doilea indicator pentru a transmite citirile fără fir până la 200 ft (61 m), pentru flexibilitate și confort maxim în utilizare.
 7. Software-ul Bore9: Software-ul opțional Bore9 permite înregistrarea datelor de aliniere ale alezajului, analiza rezultatelor și imprimarea rapoartelor, oferind o documentare completă a procesului de lucru.

 

 • Aliniere precisă a găurilor și a alezajelor: Principala funcție a sistemului este de a efectua alinierea precisă a găurilor și a alezajelor în diverse aplicații industriale și tehnice.
 • Adaptoare cu autocentrare: Folosind adaptoarele cu găuri autocentrante, sistemul permite alinierea rapidă și precisă fără a fi necesară răsturnarea adaptatorului pentru calcularea rezultatelor.
 • Citiri XY simple: Utilizatorii pot beneficia de citiri XY simple pentru a vizualiza datele și pentru a ajusta alinierea în mod corespunzător.
 • Software-ul Bore9: Oferind funcții suplimentare, software-ul Bore9 permite înregistrarea datelor de aliniere ale alezajului, analiza rezultatelor și imprimarea rapoartelor pentru documentare și analiză ulterioară.
 • Versatilitate: Sistemul poate fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale și tehnice, de la industria aerospațială la producția și prelucrarea metalelor, datorită capacității sale de a gestiona diferite diametre ale alezajelor și găurilor.
 • Durabilitate și robustețe: Construit pentru a rezista condițiilor de lucru dificile, sistemul este durabil și conceput pentru a oferi performanțe pe termen lung într-o gamă largă de aplicații industriale și tehnice.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!