Hamar Laser Sistem laser de aliniere cu diametru mic L-706

Sistemul laser de aliniere cu diametru mic L-706SM de la Hamar Laser este conceput pentru a oferi precizie și ușurință în utilizare în aplicații cu alezaje foarte mici. Acest sistem este ideal pentru măsurători precise în aplicații cu diametre mici, cum ar fi schimbătoarele de căldură sau rectitudinea țevilor de dimensiuni reduse. Cu un timp scurt de configurare și ținte personalizate care se potrivesc în spații înguste fără a necesita răsturnare, acest sistem este simplu de utilizat și eficient. Cu o rază de operare de până la 15 ft (4,5 m), este versatil și poate acoperi o gamă largă de aplicații. Este compatibil cu software-ul Bore9, care permite înregistrarea și analiza datelor de aliniere, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate de utilizare.
 
Cod Produs: C728 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Sistemul laser de aliniere cu diametru mic L-706SM dezvoltat de Hamar Laser reprezintă o soluție de vârf în domeniul preciziei și ușurinței în măsurătorile cu alezaje de dimensiuni foarte mici. Cu o combinație ingenioasă de tehnologie avansată și funcționalități intuitive, acest sistem este proiectat pentru a satisface cerințele celor mai exigente aplicații industriale.


Folosind cele mai recente inovații în domeniul laserelor și senzorilor, sistemul L-706SM oferă o precizie excepțională în măsurarea și alinierea alezajelor cu diametre reduse. Cu un timp de configurare redus, de doar 15 minute, și capacitatea de a măsura fiecare gaură în câteva secunde, acest sistem permite optimizarea timpului și eficientizarea proceselor de producție.

O caracteristică distinctivă a sistemului este utilizarea țintelor personalizate cu alezaj autocentrant, care facilitează introducerea lor în spații înguste fără a fi necesară răsturnarea lor pentru calcularea rezultatelor. Această abordare simplificată elimină complicațiile și reduce erorile umane asociate cu alte metode de aliniere.
                                        

Flexibilitatea sistemului este un alt avantaj major, având capacitatea de a măsura diametre de la .75 la 2.0 in. (17.75 la 50.8 mm), și chiar mai mult, și de a fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv producția și prelucrarea metalelor, sectorul auto și naval, precum și în domeniul militar.

În plus, integrarea cu software-ul Bore9 permite înregistrarea și analiza datelor de aliniere într-un mod simplu și eficient. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot monitoriza și gestiona procesele lor de aliniere cu o precizie și o fiabilitate sporite, contribuind astfel la îmbunătățirea calității produselor și reducerea costurilor operaționale pe termen lung.

Sistemul laser de aliniere L-706SM de la Hamar Laser reprezintă o alegere ideală pentru orice organizație care caută să obțină performanțe superioare în măsurătorile cu alezaje de dimensiuni mici, combinând precizia, ușurința în utilizare și fiabilitatea într-un singur pachet complet.
                                           
 1. Precizie excepțională: Sistemul oferă o precizie ridicată în măsurarea și alinierea alezajelor cu diametru mic, asigurând rezultate fiabile și consistente.
 2. Ușurință în utilizare: Cu un timp de configurare de doar 15 minute și capacitatea de a măsura fiecare alezaj în câteva secunde, sistemul este extrem de simplu de utilizat, reducând timpul de pregătire și efortul operatorilor.
 3. Flexibilitate în aplicații: Cu capacitatea de a măsura diametre de la .75 la 2.0 in. (17.75 la 50.8 mm), și chiar mai mult, sistemul este potrivit pentru o gamă variată de aplicații industriale, inclusiv producția și prelucrarea metalelor, sectorul auto și naval, precum și în domeniul militar.
 4. Ținte personalizate cu autocentrare: Sistemul utilizează ținte cu alezaj autocentrant, care facilitează introducerea lor în spații înguste fără a fi necesară răsturnarea lor pentru calcularea rezultatelor, reducând astfel erorile și optimizând procesul de aliniere.
 5. Integrare cu software-ul Bore9: Software-ul permite înregistrarea și analiza datelor de aliniere într-un mod simplu și eficient, oferind utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza și gestiona procesele lor de aliniere cu precizie și fiabilitate sporite.
 6. Durabilitate și robustețe: Construit pentru a rezista în medii industriale exigente, sistemul este conceput pentru a oferi o performanță constantă și fiabilă pe termen lung, contribuind la reducerea costurilor operaționale și la creșterea eficienței în producție.
 

 1. Rază de operare: 1 până la 15 ft (0,3 până la 4,5 m).
 2. Diametru al fasciculului laser: 2 mm.
 3. Compatibilitate cu diametrele alezajului: De la .75 la 2.0 in. (17.75 la 50.8 mm), și chiar mai mult.
 4. Rezoluție a cititorului cu 2 axe (R-1307B): 0,0001 mm (0,001 mm).
 5. Gama de reglare unghiulară: ±0,06° (± 0,0125”/ft. sau ± 1,04 mm/m).
 6. Durată a bateriei cititorului cu 2 axe: 9 ore.
 7. Radio de transmisie fără fir (versiunea R-1307B-2.4ZB): 2,4 GHz, cu o capacitate de transmisie a datelor către software-ul Bore9 pentru înregistrare și analiză.
 8. Software-ul Bore9: Permite înregistrarea datelor de aliniere pentru până la 50 de găuri și analiza rezultatelor, inclusiv măsurarea dreptății cilindrilor și modificările de diametru.
 9. Dimensiuni ale țintelor T-220: Pot măsura alinierea și dreptatea alezajelor de la 0,75 la 2,0 inchi (17,75 la 50,8 mm), cu un stâlp de 4 picioare (1,2 m) pentru introducere adânc în gauri.
 10. Precizie: Până la 0,0003 inchi (0,0075 mm) în 10 picioare (1 m).

 • Măsurarea precisă a alezajelor: Sistemul permite măsurarea și alinierea precisă a alezajelor cu diametre mici, asigurând o calitate superioară a produselor și o funcționalitate optimă a echipamentelor.
 • Ușurința în utilizare: Cu un timp scurt de configurare și ținte personalizate cu alezaj autocentrant, sistemul este ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe avansate pentru operațiile de aliniere.
 • Flexibilitate în aplicații: Capacitatea sistemului de a măsura diametrele alezajelor într-o gamă largă, de la .75 la 2.0 in. (17.75 la 50.8 mm), îl face potrivit pentru o varietate de aplicații industriale.
 • Integrare cu software-ul Bore9: Software-ul permite înregistrarea și analiza datelor de aliniere într-un mod simplu și eficient, oferind utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza și gestiona procesele lor de aliniere cu precizie sporită.
 • Fiabilitate și durabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale exigente, sistemul este robust și durabil, oferind o performanță constantă și fiabilă pe termen lung.
 • Măsurători rapide și eficiente: Cu capacitatea de a măsura fiecare alezaj în câteva secunde și posibilitatea de a transmite datele fără fir către software-ul Bore9, sistemul permite optimizarea timpului și eficientizarea proceselor de producție.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!